X

Ne bucurăm că „primim” 14 milioane de dolari să fim poligon de încercare, dar plătim miliarde pe fiare vechi americane

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fericire mare duminică seară pentru mai toți ‘demnitarii’ români: Tataia Biden ne-a „dat” 14 milioane de dolari pentru un reactor modular mic care ar urma să fie amplasat undeva în Dâmbovița.  Un experiment pe care americanii nu au curajul să îl facă la ei acasă, nimeni nu știe ce riscuri pot apare, așa că suntem mândri că suntem poligon de încercare.

Dar juisarea la 14 milioane de dolari pentru ceva care poate fi periculos ne duce cu gândul la copii de prin Africa care se bucură când un occidental le dă 50 cents- că tot avem controversa cu 50 de bani.

Avem un parteneriat cică strategic de mulți ani cu Unchiul Sam. „Parteneriat” pe hârtie: vize ioc, investiții ioc, bașca cumpărăm tot felul de fiare vechi de prin America cu miliarde dolari.

Dar noi ne bucurăm că „primim” 14 milioane. Dăm din coadă, o ridicăm și mai vrem. Dar pe centura politicii vom primi, din nou, doar o șapcă pentru a ne acoperi privirea când ne privim în oglindă. Vom vedea, de fapt, că suntem printre cei mai proști de pe planetă. Suntem ca o fată frumușică, dar cam proastă, care stă pe centură, vin tiriștii și o supun la perversiuni și la final nu numai că nu o plătesc, dar îi iau și agoniseala din poșetă. Bașca că o pun să plătească și prezervativele. Amin!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button