X

Cei nevaccinați sunt eroii ultimilor doi ani

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

via Incorect Politic

“Cei nevaccinați sunt eroii ultimilor doi ani pentru că ne-au permis tuturor să avem un grup de control în marele experiment și să arătăm ineficiența vaccinurilor Covid.

Cei nevaccinati poartă multe cicatrici de luptă și răni, deoarece sunt oamenii curajoși pe care am încercat să-i distrugem mental, dar nimeni nu vrea să vorbească despre ceea ce le-am făcut și cum ei au forțat “știința” să dezvăluie adevărul.

Știam că imunitatea în scădere a celor complet vaccinați avea același profil de risc ca și minoritatea nevaccinată, cu toate acestea i-am etichetat pe cei nevaccinați și i-am persecutat.

Am spus că nu au “făcut ceea ce trebuie pentru binele mai mare”, pentru faptul că s-au împotrivit în a-și da trupurile și autonomia medicală statului.

Mulți dintre așa-numiții experți în sănătate publică și lideri politici din Australia au recunoscut că scopul era de a face viața aproape imposibilă pentru cei nevaccinați.

Lupta a fost proiectată de mulțimea colectivă și a ajuns la locul de muncă, între prieteni și în adunările cu familia.

Astăzi, adevărul dur este că nimic din toate acestea nu a fost justificat, deoarece am trecut rapid de la neprihănire și nevinovăție la cruzime totală.

Putem învinovăți liderii noștri și experții în sănătate publică pentru acel impuls, dar fiecare individ din societate trebuie să fie tras la răspundere pentru că a căzut în capcana bine întinsă.

Am făcut acest lucru știind foarte bine că rezistența principială nu are preț când vine vorba de ceea ce intră în corpurile noastre și am fost păcăliți și făcuți să credem că un alt vaccin care nu funcționează este vina celor nevaccinați și nu vina politicii toxice a vaccinurilor ineficiente și mortale.

Ne-a făcut plăcere să-i transformăm în țap ispășitor pe cei nevaccinați deoarece după luni de blocaje, orchestrate de politicieni înnebuniți de putere, era bine să avem pe cineva care poate fi învinovățit și pe care să îl putem arde pe rug.

Am crezut că avem logica, dragostea și adevărul de partea noastră, așa că a fost ușor să le urăm moartea celor nevaccinați, ceea ce este ironic, pentru că majoritatea oamenilor care mor sunt vaccinați, ceea ce este acoperit cu tăcere.

Aceia dintre noi, care i-au luat în râs pe cei nevaccinați, am făcut-o pentru că ne era rușine de curajul și principiile lor și nu credeam că cei nevaccinați vor supraviețui nevătămați, iar noi i-am transformat în saci de box pe cei care rezistă.

Sute de interpreți cu roluri cunoscute trebuie să fie trași la răspundere pentru denigrarea publică a celor nevaccinați și pentru alimentarea cu ură și încurajarea mulțimilor furioase de pe rețelele sociale.

Mulțimea, bolșevicii mascați și discipolii vaccinării s-au stânjenit “pariind” împotriva celor nevaccinați, pentru că mandatele aveau doar puterea pe care noi le-am dat-o.

Nu conformarea a pus capăt dominației marilor companii farmaceutice, lui Bill Gates și a numeroasele sale organizații și a Forumul Economic Mondial…

A fost mulțumită oamenilor pe care am încercat să-i facem de rușine, să-i batjocorim, să râdem de ei și să încercăm să îi supunem așa cum am făcut-o noi.

Cu toții ar trebui să încercăm să simțim o oarecare mulțumire interioară față de cei nevaccinați, pentru că noi am luat momeala și i-am urât pentru că datorită rezistenței și curajului lor, am câștigat timp să ne dăm seama că ne-am înșelat.

Dacă reglementările de vaccinare pentru Covid sau pentru orice altă boală sau virus vor fi reintroduse vreodată, sperăm că mai mulți dintre noi vor recunoaște autoritarismul emergent, care nu este preocupat de bunăstarea noastră, ci doar interesat de putere și control.

Războiul împotriva celor nevaccinați a fost pierdut și ar trebui să fim cu toții foarte recunoscători pentru asta.

Parerea unui australian vaccinat.

*****

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Eroare fundamentala:
    “Știam că imunitatea în scădere a celor complet vaccinați avea același profil de risc ca și minoritatea nevaccinată”
    NU – neinjectatii cu otrava biologica SARS-Cov2 patentata ca VACCIN aruncat peste toata lumea din 2018 incoace…. acestia au respins natural atacul in cea mai mare parte:
    – fie prin absorbtie si izolare
    – fie prin distrugere la incercarea de penetrare/contaminare
    Injectatii au introdus “pe usa din dos” otrava care le-a indus atacarea permanenta, succesiva si apariti/declansarea sindromului SIDA.
    Ne-injectare = ne-otravire “fortata” >> nu este acelasi risc ci NICI UN RISC la cei curati si persecutati.

  2. @ Dr.K
    Cei care acceptă pistolul la cap, adică o stfel de testare termică, sunt mult mai dispuși să accepte vaccinul decât cei care nu acceptă “pistolul la cap”. De ce? Pentru că deja prin acest mic ACCEPT au dat un deget sau mai multe(dintr-o mănă) diavolului prin acceptarea într-o anumită măsură a minciunii pandemiei. Și în cazul măștii tot la fel. Dar momentan a trecut, “trăiască războiul!!!”, căci de nu începea acest război sataniștii ne “încălecau” rău de tot. Dar să nu ne culcăm pe cealaltă ureche ca și cum s-a terminat cu ispita, căci deabia au testat sataniștii terenul, chiar ei spunându-ne la diferite intervale că urmează să vină alte pandemii, desigur că planificate tot de ei. Așa că să stăm cu arma la picior zi de zi, adică să fim musai în dreapta credință ortodoxă, asta pentru a putea discerne binele de rău. Tuturor măntuire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button