X

Parlamentul execută directiva UE: Algele vor deveni mâncarea de bază a românilor

Ensalada de algas wakame

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Algele, ieftine, ușor de cultivat și ecologice, vor deveni mâncarea de bază a românilor, dar și a europenilor.  Directiva a fost dată de UE, iar Camera Deputaților a aprobat-o fără comentarii. În fapt, alimentul va fi, probabil, singurul accesibil, având în vedere costurile exagerate ale carburanților și, mai ales, politica ‘ecologică’ în agricultură impusă de Comisia Europeană, care vizează eliminarea totală a pesticidelor și a îngrășămintelor.

Într-un ritm amețitor, conducerea UE împinge populația europeană spre foamete. Pentru că orice produs din carne este poluant, singura sursă de hrană va fi cea vegetariană, iar mai-marii Uniunii Europene au și găsit hrana viitorului apropiat. Este vorba despre alge, ca sursă de hrană neconvențională pentru Europa, care vor fi produse prin cooperare cu parteneri internaționali cu experiență. Comunicarea Comisiei Parlamentului European și a Consiliului European privind garantarea securității alimentare și consolidarea rezilienței sistemelor alimentare, care recomandă, printre altele, hrănirea cu alge a populației europene, a fost asumată, fără comentarii, de Camera Deputaților. În aceeași comunicare se recomandă sprijinirea diversificării culturilor agricole, pentru a se asigura cetățenilor un aport echilibrat de fibre, vitamine și minerale, precum și garantarea pe termen lung a unei alimentații sănătoase, la costuri accesibile, făcându-se referire tot la produse vegetale. Totodată, s-a convenit și asupra susținerii programului de sprijin de urgență al Uniunii Europene în favoarea Ucrainei, pentru a contribui la atenuarea suferințelor populației ucrainene cauzate de invazia rusă, prin asigurarea accesului la bunuri și servicii de bază.

Vine foametea

Parlamentul European a cerut și intensificarea eforturilor pentru accelerarea trecerii pe scară largă la producția ecologică de hrană, care nu utilizează îngrășăminte chimice și contribuie la bunăstarea animalelor. Așa cum au semnalat și fermierii, fără îngrășăminte și pesticide, producția agricolă va scădea la 30%, fapt care va aduce Uniunea Europeană la nivelul Africii. Ieri, Comisia Europeană a propus reducerea cu 50 % a utilizării pesticidelor chimice și a riscului aferent acestora până în 2030. ”Noile norme privind pesticidele chimice vor reduce amprenta de mediu a sistemului alimentar al UE, vor proteja sănătatea și bunăstarea cetățenilor și a lucrătorilor agricoli și vor contribui la atenuarea pierderilor economice pe care le înregistrăm deja din cauza deteriorării sănătății solului și a pierderii polenizatorilor cauzată de pesticide”, arată Comisia Europeană.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Am gustat o singură dată alge marine într-un restaurant asiatic. Îți verși mațele și ficații. Imaginați-vă niște lucernă verde murată în apă din mare, puternic sărată și puțind a pește stricat. Să mănânce astfel de aliment îia care au votat orbește consumul lui. Prefer moartea prin înfometare decât viața în Unionea Ieoropeană, așa cum ne-au gândit-o subnormalii de la brusel și din parlamentul nostru.

  2. sa-si nage algele in pisdosnic, acolo unde le place mult. nu vine nici o foamete. NU este NU. exista solutii antiparazitare facute sin usturoi si lucerna. cand te indepartezi prea mult de pamant, uiti unde iti este locul. sa consume parazitii care votati de sts asemenea orori. NU este NU. ROMANIA TREZESTE-TE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button