X

Purtătoarea de cuvânt a Fridays For Future Germania: Planificăm „cum să aruncăm în aer” conducta petrolieră africană!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Greta Thunberg și Luisa „Longhaul” Neubauer din Germania.

O persoană foarte vizibilă văzută adesea alături de Greta Thunberg în aparițiile publice din Fridays For Future este activista germană pentru climă, Luisa Neubauer, din Hamburg, în vârstă de 23 de ani.

Eco-fanatică bogată, privilegiată (albă) spune că grupul ei se gândește la „cum să arunce în aer” o conductă de petrol africană uriașă!

Majoritatea activiștilor europeni pentru schimbările climatice provin din familii bogate, care se bucură de toate facilitățile oferite de economia combustibililor fosili. Nu fac excepție de la asta suedeza Greta Thunberg și Luisa “Longhaul” Neubauer  din Germania.

Nu numai că sunt bogați răsfățați, duc vieți răsfățate, dar devin și periculos de fanatici, inclusiv se simt îndreptățiți să spună țărilor sărace ce pot și ce nu pot avea.

Longhaul Luisa

Recent, Longhaul Luisa, purtătoarea de cuvânt a Fridays for Future Germany, a postat duminică pe Instagram, împreună cu colegii ei Fridays for Future, care spun că acum plănuiesc să arunce în aer ”o conductă de petrol africană” care va îmbunătăți enorm viața celor mai nevoiași din lume.

„Desigur că ne gândim cum să aruncăm în aer” cea mai lungă conductă de țiței din lume, a declarat ea duminică pe Instagram.

Conducta de țiței Uganda-Tanzania este foarte necesară

În videoclipul postat, Neubauer se referă la conducta de petrol brut din Africa de Est (EACOP). EACOP este în prezent în construcție și, odată finalizat, va transporta țiței din Uganda în Tanzania. Va avea o lungime de aproximativ 1.400 de kilometri și va livra aproximativ 216.000 de barili de petrol pe zi.

Activiștii albi dau cu piciorul africanilor în față?

Presupunem că Luisa și grupul ei radical FFF nebun s-ar mulțumi să vadă că africanilor săraci li se refuză chiar și o mică parte din viața răsfățată pe care ea însăși are privilegiul să o traiască. Ea povestește despre conductă în videoclip: „Vom opri asta.” Aletho News

*****

By Pierre L. Gosselin on 10. March 2020

Membra Partidului Verzilor a fost o forță motrice în spatele lansării mișcării Fridays For Future în Germania și Europa. Cu toate acestea, se pare că alți organizatori FFF s-au săturat ca Neubauer să stăpânească constant lumina reflectoarelor pe fondul semnelor de discordie în creștere și de lupte interne între organizatorii FFF.

MOPO.de relatează cum Neubauer a fost „descalificată ca vorbitor permanent” de către organizatorii FFF și „nu va vorbi nici la controversata întâlnire a cetățenilor de la Berlin din iunie”. Mai mult, potrivit MOPO: „Neubauer a fost deja înlocuită” de o elevă de 17 ani Helena Marshall la Adunarea Anuală a Acționarilor Siemens din 5 februarie.

Problema, scrie MOPO, este că „Neubauer este prea mult în ochii publicului” și că ea poate să nu fie „potrivită ca reprezentant”, deoarece s-a raportat cum a zburat des. Neubauer a fost numită recent „Longhaul Luisa” după ce a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea în călătorii în străinătate.

În ultimii ani, activista pentru climă Luisa a făcut înconjurul lumii cu avionul de mai multe ori, prin Austria, Elveția, Italia, Belgia, Țările de Jos, Suedia, Polonia, Anglia, Scoția, Franța, Canada, China, Hong Kong, Nepal, Maroc. , Namibia, Tanzania, Indonezia etc.

Odată într-un talk show, Luisa a fost întrebată ce ar face ea personal pentru a proteja clima. Ea a răspuns: „Zboară cât mai puțin”.

Discordie deschisă între Greta și Luisa

Dovezi de discordie deschisă între organizatorii mișcării FFF au apărut și într-un videoclip în care Greta Thunberg își exprimă nemulțumirea față de comentariile făcute de Neubauer în timpul Forumului Economic Mondial de la începutul acestui an.

Cearta este de netăgăduit, deoarece Greta scutură deschis din cap în timp ce Neubauer vorbește.

MOPO relatează că „primul necaz” a început „deja la începutul primăverii 2019”, când co-organizatorii au considerat că „distribuția discursurilor și aparițiilor a fost prea unilaterală”.

Greta omite Franța

Greta a scris astăzi pe Twitter că omite aparițiile la marșurile de la Grenoble și Paris, vineri, invocând „motive de familie”.

Karen Smith de la NoTricksZone

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Of, of! E la mintea cocoșului că se folosesc “mai marii” sau “elitele” de lipsa de maturitate sau lipsa de minte a acestor tinere care sărăcuțele au fost cumpărate, ele sau părinții lor, ca prin acești copii lipsiți de minte (matură), elitele să-și facă într-o anumită măsură planurile lor. Cum să condamni niște fete ce nu au suficientă gândire(minte)? Dar prin acești copii, care au fost scutiți de “Sfântul Nicolae” al lui Creangă, se dorește inițierea tuturor copiilor lumii, ceea ce nu mai este deloc o bagatelă. Adică se încearcă răzvrătirea copiilor împotriva părinților din moment ce copiii sunt împotriva planurilor elaborate de oamenii maturi pentru binele uneia sau a mai multor nații. Se încearcă așadar prin toate mijloacele crearea unui conflict părinte-fiu(fiică) din care să “tragă foloasele” diavolul(elitele). Dar credem că poporul român n-a dat în mintea copiilor, adică nu intră-n jocul “cozilor de topor” ale elitelor luciferice. Cu Dumnezeu înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 30% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII