X

NATO poate prelungi conflictul din Ucraina doar cu prețul a mai multe vieți, în special a celor ucrainene

După primele 100 de zile de luptă în Ucraina, strategiile NATO și Rusiei în această situație tensionată care amenință să se înrăutățească devin clare. Aceste strategii pot fi împărțite în două tabere: cea economică și cea militară. Jocul NATO a fost de a atrage Moscova în război, folosind Ucraina ca momeală care le dădea toate garanțiile de intervenție în sprijinul înfrângerii Rusiei.

În sfera militară, plănuia să inunde țara cu arme antitanc și antiaeriene portabile de diverse game și, în conformitate cu lipsa de rezistență deja prevăzută a majorității poporului ucrainean, să construiască un sistem de gherilă sprijinit de organizația Atlantic, introducând mercenari sub masca voluntarilor.

Centrul pentru Strategii și Studii Internaționale prezisese deja că ucrainenii, indiferent de originea lor, nu se vor alătura rezistenței. Este important în acest moment să depășim propaganda care a inundat lumea cu povești de rezistență populară care nu au existat. În Donbass, populația salută rușii și cecenii drept eliberatori, în timp ce în regiunile mai vestice s-a demonstrat că bărbaților în vârstă de luptă a trebuit interzis să părăsească țara.

O completare a imaginii sunt 15 milioane de refugiați care fug de conflict, ceea ce era de așteptat când guvernul Zelensky și-a văzut popularitatea inițială scăzând la abia 20% înainte de începerea confruntării militare. Desigur, căderea Mariupol și avansul lent, dar necruțător al Rusiei, nu fac nimic pentru a produce eroi dispuși să se sacrifice într-o sinucidere colectivă pentru a satisface interesele elitelor UE și SUA. Au dispărut rapoartele despre primele zile ale forțelor ucrainene care au anihilat unități ale unei armate ruse învechite, corupte și dezorganizate. Autoritățile ruse au lansat videoclipuri în care ucrainenii, cu ajutorul britanic, filmează lupte inexistente pe platouri de filmare improvizate.

Există, de asemenea, un efect colateral asupra căruia s-a avertizat încă de la început: furnizarea forțată de arme alimentează o piață neagră în care un sistem de Javelin din SUA poate fi cumpărat cu aproximativ 30.000 dolari, în timp ce doar racheta costă 170.000 dolari, iar centrul de control costă peste 200.000 dolari. Organizațiile criminale de tot felul profită de ocazie pentru a achiziționa o varietate de arme, probabil nu doar portabile, iar consecința cea mai imediată ar fi dacă mâine o limuzină blindată ar fi distrusă de un atentat sau un avion de pasageri ar fi doborât. Posibilitățile sunt nesfârșite – luați în considerare doar că rachetele antinavă au fost livrate navelor de coastă unde nu știe nimeni unde ajung în cele din urmă.

Aceiași care fără sa gândească expediază aceste arme și apoi sunt foarte îngrijorați că este permisă vânzarea regulată a armelor de foc către public au creat o situație explozivă care are carteluri de droguri, bande mafiote de diferite feluri, organizații teroriste și alte organizații interesate de un material cu mare putere mare distructivă. Deși Javelin-ul are prețul la o fracțiune din ceea ce costă sistemul legal, un comandant care are acces la câteva zeci dintre ele se poate retrage fără să-și facă griji pentru viitorul său economic. Se estimează că două treimi dintre ei nu își vor atinge ținta, iar aceasta nu este doar o speculație: soldații ucraineni au fost văzuți pe front cu mitraliere Maxim încă din anii 1920. Înșiși ucrainenii au comentat această situație, care este agravată de faptul că la începutul războiului doar 5-10% din arsenal exista pe hârtie, iar restul era vândut pe piața neagră, mai ales în țările africane.

Privind acest lucru la nivel militar, situația economică pentru alianță nu este mai bună. Nu au primit sprijinul diplomatic așteptat, așa că Silvio Berlusconi a declarat public că doar 25% din lume s-a alăturat coaliției împotriva Rusiei, în timp ce restul de 75% nu au luat măsurile economice așteptate. Această greșeală de calcul, probabil din cauza orgoliului Occidentului colectiv, care disprețuiește națiunile care nu fac parte din „comunitatea internațională” și se revendică doar pe sine și pe câțiva aliați, duce la o erupție crescândă a inflației în lume, dar mai ales în UE.

India este exemplul eșecului occidental. New Delhi a fost considerat un aliat din cauza legăturilor sale tensionate cu China, care au exclus-o din mai multe proiecte regionale, și pentru că face parte din QUAD împreună cu SUA, Japonia și Australia. Cu toate acestea, ei nu au înțeles pe deplin cum funcționează această țară. Politicile sale sunt aliniate cu propriile interese geopolitice și, prin urmare, se schimbă în funcție de nevoile sale și în funcție de mediul despre care vorbim: prietenos cu SUA, prietenos cu Rusia și căutarea consensului cu China.

Crezându-se viitor membru al AUKUS, guvernul lui Narendra Modi a surprins Occidentul implicându-se în disputa cu Rusia, pe care o consideră prietenă și cu care are legături extinse și istorice pe mai multe planuri, inclusiv pe cele militare, care aveau voce.

Negarea sancțiunilor a fost completată de un mesaj care descrie în mod adecvat starea de fapt. Confruntat cu presiunea occidentală de a opri achizițiile din Rusia, New Delhi a acționat în liniște, cumpărând 11 milioane barili de petrol în martie, crescând la 27 milioane de barili în aprilie și alte 21 milioane de barili în mai. India a cumpărat doar 12 milioane de barili de la Rusia în tot 2021, ceea ce poate fi explicat printr-o reducere de 30% pe baril și printr-o afacere secundară care ajută țara să-și susțină cuferele. UE nu poate cumpăra țiței rusesc și derivatele sale, dar întrucât acestea sunt, de asemenea, necesare pentru a evita împiedica prăbușirea economiei sale, acum își completează nevoile cumpărând țiței rusesc, care este distilat de India, deși la un preț mult mai mare. Situația este foarte complexă pentru Occident, dar mai ales pentru europeni, a căror conducere neobișnuită insistă să meargă în aceeași direcție greșită.

Turcia, a doua cea mai mare armată a NATO, a fost în dezacord cu organizația de când a achiziționat sisteme rusești S400, ceea ce a făcut ca SUA să interzică participarea în programul Joint Strike Fighter care stă la baza F-35. Washingtonul a refuzat achiziționarea a F-35 convenit și l-a lăsat în afara liniei de producție F-35, determinând Ankara să ia în considerare posibilitatea achiziționării de SU 57 rusești. Pe acest fond, nu este de mirare că a provocat dureri de cap la NATO în timpul operațiunii militare prin închiderea accesului la Marea Neagră sub prerogativele Convenției de la Montreux, dar a lăsat în afara navele NATO, ceea ce NATO cu siguranță nu se așteaptă.

Turcia, ca și India, joacă și profită de oportunitatea de a trimite trupe în nordul Siriei sub pretextul că luptă împotriva kurzilor și blochează aderarea Finlandei și Suediei la NATO, acuzând aceste țări că oferă adăposturi sigure pentru teroriști din Unitățile de Protecție a Poporului (YPG). ) și Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK). Departe de a manifesta remușcări în fața presiunilor din partea membrilor NATO, Erdogan avertizează că „sistemul construit de Occident pentru a-și apăra securitatea și bunăstarea este distrus” și că „Europa este în panică” în timp ce companiile sale se pregătesc să aterizeze în Rusia pentru a înlocui companiile occidentale care s-au retras.

În fața unui astfel de scenariu, care este departe de a fi favorabil Occidentului, dar reprezintă o catastrofă economică și un regres militar, Washingtonul și Londra își îndeamnă partenerii europeni mai servili să susțină reînarmarea, ceea ce Germania a făcut-o la scară mai largă.

Pe de altă parte, guvernul spaniol al lui Pedro Sánchez a decis să aloce o baterie de rachete antiaeriene Shorad-Aspide cu rază scurtă de acțiune pentru a înlocui rachetele mai moderne și tancurile Leopard A4, pe care le cumpărase la mâna a doua din Germania și așteptau modernizarea în depozitele trimit. Aproximativ 40 dintre aceste tancuri urmează să fie modernizate și livrate în Ucraina. Chiar și urmând norma europeană și americană de trimitere a dispozitivelor inutile, există, fără îndoială, o tendință în creștere care începe să enerveze Rusia.

Într-un interviu cu Pavel Zarubin pentru emisiunea TV Rossiya-1 Vesti Nedeli, președintele Putin a spus că situația nu se schimbă în funcție de livrarea sistemelor de rachete multiple (MLRS) din SUA. Aceste sisteme, potrivit lui Putin, nu depind de sistemul în sine, ci de rachetele folosite. Rachetele care urmează să fie furnizate de SUA au o rază de acțiune de 45-70 km, în funcție de tipul de rachetă, și sunt similare cu rachetele sovietice Grad, Smerch sau Uragan folosite de Ucraina. Nu este nimic nou, a concluzionat el.

Totuși, în timp ce Biden afirmă că nu vor fi trimise rachete tactice cu o rază de acțiune de 300-500 km, ceea ce ar provoca un răspuns aprig al Rusiei, ambasadoarea SUA în Ucraina, Bridget Brink, a spus că utilizarea rachetelor ucrainene este o responsabilitate a Kiev-ului, care se aliniază cu declarațiile oficialităților ucrainene care au puterea de a alege obiective. Referindu-se la această situație, Putin a avertizat că în cazul unor atacuri pe teritoriul Rusiei, Rusia va lua măsuri și va ataca obiectivele care nu au fost încă atinse, în funcție de evaluarea Rusiei asupra a ceea ce se întâmplă. Interpretarea firească este că Rusia avertizează că, dacă este rănită de aceste arme sau de altele, ar putea riposta în interiorul sau în afara Ucrainei.

Duminică, 5 iunie, mai multe rachete au căzut din nou la Kiev, distrugând o fabrică despre care Moscova spune că transformă tancurile T72 furnizate Ucrainei, dar toate privirile sunt îndreptate spre Polonia, care este foarte activă împotriva Rusiei, și au trimis două batalioane pe care Rusia le-a distrus în o chestiune de zile. Deși Polonia este membră NATO, surse NATO indică că în acest caz nu ar fi vorba de o acțiune împotriva unui membru NATO ci de o problemă specifică între Polonia și Rusia, comparând situația cu conflictul dintre Regatul Unit și Argentina din jurul Insulelor Falkland.

În cele din urmă, nimeni nu știe ce încearcă NATO să realizeze cu aceste acțiuni. Rezultatul războiului militar nu se va schimba, ei vor putea doar să mărească perioada de timp pentru încheierea acestuia și cu prețul mai multor vieți, în special ucraineni. Având în vedere perspectivele economice slabe și faptul că este practic imposibil să învingi Rusia în Ucraina, îndoielile cresc cu privire la intenția finală a unei escalade permanente împotriva Rusiei, atât militar, cât și economic. Este evident că un astfel de conflict nu poate fi rezolvat prin trimiterea mai multor arme și mercenari sau prin înăsprirea sancțiunilor. Desigur, acest lucru este posibil doar dacă vrei cu adevărat să eviți războiul, pentru că dacă vrei cu adevărat o confruntare nucleară cu Rusia, atunci măsurile au mult sens.

Karen Smith de la Indexexpurgatorius’s Blog

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. Războiul servește sau răstoarnă planificarea N.O.M. privind controlul umanității?

  Un scurt comentariu despre interviul cu Dolores Cahill
  scris de Demetrius Nick. Daskalakis, avocat în Atena

  Dolores Cayhill este biolog molecular – genetician și imunolog cu mulți ani de experiență în cercetarea anticorpilor proteici, deținând mai multe brevete în Europa, SUA și în întreaga lume cu privire la aplicațiile de îmbunătățire a diagnosticului precoce și precis al bolilor autoimune.

  Într-un interviu prezentat în documentarul german „PANDAMNED”, distinsul biolog molecular irlandez a declarat, printre altele, următoarele șocante:
  „Toți cei care au injectat ARNm m vor muri în 3 până la 5 ani, chiar dacă au făcut-o o dată. Înțeleg că este dificil să auzim acest lucru, dar cred că trebuie să fim sinceri și să le spunem oamenilor pentru că aceste studii clinice sunt cele mai periculoase vreodată. Avem mai multe decese într-un an 2021 din studiile clinice Covind-19 decât am avut în ultimii 30 de ani din toate studiile clinice.”
  Vezi: „Un interviu de coșmar cu Dolores Cayhill despre formulările m-ARN și despre cei care au fost «vaccinați» cu ei.

  https://tasthyras.wordpress.com/2022/06/10/%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%cf%8c%cf%81%ce%b5/
  (video)”).

  În cazul nefericit în care evaluarea distinsului biolog molecular irlandez se dovedește a fi corectă, ar trebui să formulăm următoarele considerații care ar putea ajuta la o înțelegere extinsă a lumii noastre confuze, neprincipiale și sumbre. Războiul generalizat global și izbucnirea multor războaie locale care il vor preceda ar putea face parte din planul malefic al N.O.M. de a extermina tinerii care oricum ar muri (pe timp de pace) din cauza efectelor secundare pe termen mediu și lung ale vaccinului, potrivit afirmațiilor lui Dolores Cayhill.

  Atrocitățile războiului provoacă un carnagiu fatal al morților (soldați și populații civile) a căror moarte va fi atribuită relelor operațiunilor militare și, prin urmare, va fi disociată de efectele secundare nocive ale vaccinului experimental și, prin urmare, punerea în aplicare a războiului predeterminat acționează ca „alibiul perfect” pentru politicienii corupți și lipsiți de scrupule care au îndemnat frenetic cetățenii să fie vaccinați si astfel nu vor mai purta responsabilitatea pentru moartea lor din cauza vaccinului.

  Prin urmare, este foarte probabil ca războaiele să nu fie scurte, dar să dureze mult timp, astfel încât cât mai mulți oameni să fie uciși. Acest lucru servește agendei de depopulare, care poate fi scopul principal al elitei dirijata de rău.
  Din păcate, vor izbucni multe războaie regionale, cum ar fi în Marea Egee, Balcanii de Vest (declanșați de megalo-ideatismul albanez), Orientul Mijlociu, Golful Persic, Marea Chinei de Sud (sau Marea Chinei de Sud), Strâmtoarea Taiwan, precum și granița indo-pakistaneză (în Kashmirul disputat) și orice alt colț al globului inflamabil din punct de vedere geopolitic.

  N.O.M. are nevoie urgentă de decese, în acest moment, când efectele secundare ale vaccinului vor începe să se manifeste – întotdeauna conform estimărilor biologului irlandez – pe măsură ce oamenii vor începe să moară în masă.

  Conflictele de război, criza alimentară, migrația necontrolată, prăbușirea lanțurilor de aprovizionare cu alimente și energie, haosul economic și social, servesc planificării luciferice a N.O.M, ca provocând decese în masă din cauzele de mai sus, îi vor scăpa pe managerii crizei sanitare, specialiștii vaccinului experimental, de crima continuă împotriva umanității, în timp ce cei sub 18 ani (nu vor fi chemati să participe la războaie) vor continua să fie vaccinați obligatoriu (deoarece agenda pandemiei va evolua normal în țările aflate în conflict) pentru a forma masa critică a viitorilor sclavi digitali ai elitei conducătoare în societatea distopică, totalitară și supravegheată care va apărea într-o lume resetata, când N.O.M va decide să declare sfârșitul războaielor.

  Dar planul extrem de rău al N.O.M. se va prăbuși din cauza lăcomiei și a intereselor războinice ale elitelor occidentale, ruse și chineze pe care fiecare le caută pentru sine, suveranitatea exclusivă și obtinerea absolută a puterii mondiale și, prin urmare, vom trăi cele profețite de sfinți, distrugerea ortodoxiei.
  În orice caz, trebuie să rămânem calmi și optimiști, nu pentru că avem încredere în oameni și în politicieni, ci pentru că avem încredere deplină în Hristos.

  Așa cum am susținut în repetate rânduri, globalizarea antihristica care a fost manevrata de forțele întunecate tocmai pentru că nu este interesată să slujească OMULUI și valorilor sale, ci lucrează frenetic pentru ABOLIREA LIBERTĂȚII SALE va eșua lamentabil să fie impusă și va fi neutralizata de credinta în Hristos, conform căreia fiecare om de pe pământ care se va jertfi pentru credinta ortodoxă va avea nadejde de inviere – Hristos a Inviat!

  Ο πόλεμος εξυπηρετεί ή ανατρέπει τον σχεδιασμό της Ν.Τ.Π. για τον έλεγχο της ανθρωπότητας; | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/06/14/%ce%bf-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%be%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%af-%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83/#more-52110

 2. Conflictul din Ucraina, pare sa fie o confruntare intre globaloisti si imperialismul rusesc, care nu poate concepe sa se suburdoneze axei Washnigton-Bruxelles, atata timp cat dispune de un imemns arsenal nuclear. Resursele umana si materiale ale Rusiei, nu-i pemit un asediu ‘civilizat’ al aglomerarilor urbane, si de aceea a trecut diatriugerea casa cu casa, bloc cu bloc a oraselor unde exista rezistenta armata. Solutia de tip Mariopol. La Herson, unde nu a existat rezistenta, s-a procedat pare-se civilizat. VORBESC DIN CE TRANSMIT CANALELE OFICIALE TV.
  DIN CE SE SPUNEA IERI, NIMENI NU STIE CUM VA EVOLUA CONFLICTUL…
  LUMEA SPERA LA UN CONFLICT INGETAT, DAR EXISTA INDICII CA UNII DIN DECIDENTI AU PLANURI RAZBIOINICE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings

Adblock Detected

Vă rugăm să dezactivați blocarea reclamelor, pentru a accesa acest site.