X

Kissinger, Zelensky, Davos și Noua Ordine Mondială

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Mark DankofPutin și Rusia ar trebui să dea lovitura decisivă acestui sistem satanic și tuturor susținătorilor săi atât din Statele Unite, cât și din Occident în general. 

Lăsați-l pe criminalul Henry Kissinger să trăiască suficient pentru a vedea moartea Sistemului malefic pe care l-a slujit de-a lungul carierei sale mizerabile.

Alexander Mercouris of The Duran recounts povestește că numai el poate ști ceea ce se întâmplă cu adevărat la Davos cu declarațiile lui Henry Kissinger despre Ucraina și Rusia. Este clar că Joe Biden, Zelensky, George Soros, Klaus Schwab, guvernele Regatului Unit și UE și Zio-Cons sunt aproape de a fi la zid în încercările lor panicate de a aduce Rusia în GloboHomo și Noua Ordine Mondială. Kissinger îndeamnă acum Ucraina să „negocieze” cu Rusia, mai ales că „stabilitatea Europei” este în joc.

În spiciul lui Kissinger, asta înseamnă cu adevărat că este în joc capacitatea de supraviețuire a Noii Ordini Mondiale și a GloboHomo.

Ca să știe, timpul pentru discuții ar trebui să se fi terminat. Putin și Rusia ar trebui să dea lovitura decisivă acestui sistem satanic și tuturor susținătorilor săi atât din Statele Unite, cât și din Occident în general. Kissinger știe că jocul se termină dacă președintele Putin continuă așa cum trebuie. O victorie a Rusiei i-ar elibera, de asemenea, pe naționaliștii nordamericani, britanici și europeni să conducă masa acestor criminali de carieră, expulzându-i din guvernele și mass-media din respectivele lor țări, într-o reacție de furie în masă asupra unei elite politice globale care se joacă cu viața a milioane de persoane în dorința lor nesățioasă pentru o poftă de putere supranaturală.

Ca să se știe: membrul tribului lui Kissinger este invitat la Davos în calitate de reprezentant al unui guvern ilegitim de la Kiev, instalat prin lovitură de stat în februarie 2014. Această lovitură de stat este o chestiune strict tribală, la fel ca și Noua Ordine Mondială.

14.000 etnici ruși din Donbass au fost uciși de acel guvern în 8 ani.

NATO continuă politicile sale de încercuire și recrutare, încălcând promisiunile lui Bush-Baker făcute lui Gorbaciov la căderea Zidului Berlinului. După cum subliniază David Stockman (fost membru al Camerei Reprezentanților din Statele Unite), acest fapt și lovitura de stat din februarie 2014 explică acțiunile lui Putin și demonstrează nesăbuința absolută a elitei politice americane și europene.

Zelensky a vorbit deschis despre instalarea de arme nucleare în Ucraina. Statele Unite au avut 30 laboratoare de arme biologice în Ucraina. Statele Unite și NATO continuă să introducă arme și mercenari în conflict și lucrează prin Polonia și Moldova pentru a provoca incidente în Ucraina care ar fi folosite pentru a justifica o posibilă intervenție a NATO în numele lui Zelensky.

Zelensky a renegat acordurile de la Minsk și în condițiile atinse mai târziu la Istanbul, care ar fi pus capăt acestei tragedii cu mult înainte de acum.

O lovitură de stat la Kiev este bine pentru „democrația” nordamericană și europeană, dar locuitorilor din Crimeea nu li se poate permite să voteze într-un referendum echitabil pentru a se întoarce în Rusia și a evita să fie conduși de un guvern instalat de lovitură de stat CIA.

Cabala SUA-UE-NATO folosește în mod deliberat perversiunea și subversiunea LGBTQ în Ucraina, în stilul lui George Soros, pentru a submina Biserica Ortodoxă și pentru a divorța de ortodocșii ucraineni de relațialor istorică cu Patriarhul Moscovei și Biserica Ortodoxă Rusă. S-a plătit $$$ lui Bartolomeu al II-lea la Istambul pentru a se amesteca în Ucraina în ceea ce nu este jurisdicția sa ecleziastică. Aruncă o privire la ceea ce demonstrează  James Jatras  în acest sens prin Revista Chronicles. Sau aruncați o privire la promovarea Gay Pride de către Magic Mike Pompeo pe site-ul oficial consular american din Kiev.

Toate acestea se întâmplă și duc la creșterea prețurilor la gaz și energie în Occident, o datorie națională de 32 trilioane de dolari și în creștere pentru Statele Unite, și o economie în criză pentru nordamericanii și europenii medii. Există miliarde pentru producătorii mondiali de arme și Complexul Industrial Militar American în cel mai recent proiect Zio-Con, dar nicio formulă pentru sugari pentru cumpărat lapte și nici bani pentru a reconstrui infrastructura internă a acestei țări. Biden și Soros au deschis granița americană de sud cu Mexic pentru o mare invazie străină. Ne aflăm la marginea celui de-al Treilea Război Mondial cu această nebunie din Ucraina, cele mai recente amenințări militare publice ale lui Biden la adresa chinezilor din Taiwan și amenințările continue ale Israelului de a ataca Iranul.

Eu zic că timpul vorbirii s-a terminat. Rușii trebuie să atace Centrul de Comandă și Control din Kiev, să termine treaba în Donbass și să pună un embargo complet asupra Europei asupra tuturor mărfurilor rusești. Strategiile cu China și Iran ar trebui puse la punct în secret, anticipând ce este mai rău, dacă nu au facut-o deja.

Israelienii ar trebui să fie informați că sprijinul lor pentru Zelensky în Ucraina și ISIS-Al-Qaeda în Siria îi va face să plătească cât nu face. Rusia va prelua un rol important în Războiul Informațional în ceea ce privește crimele israeliene din Palestina și Gaza. Israelul ar trebui să fie informat că un atac asupra Iranului va reduce Israelul la un cristal radioactiv.

Amintiți-vă de „Chicago Way”. Este singura modalitate de a trata cu NATO, George Soros, Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial, mișcarea LGBTQ la nivel global și Cabala Obama-Clinton-Nuland-Biden împreună cu Zio-Cons din Partidul Republican care lucrează cu ei . Zelensky ar trebui să fie expulzat din Kiev la Tel Aviv sau Miami, cu confortul averii sale personale în conturi offshore.

Karen Smith de la VETERANS TODAY

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button