X

Cum a eliminat familia Rockefeller remediile naturale pentru a crea marea industrie farmaceutică de astăzi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

John D.  Rockefeller

Autorul, Chris Kanthan, a scris un articol uimitor despre modul în care familia Rockefeller a subminat societatea modernă în nenumărate moduri, dar ceea ce majoritatea nu realizează este modul în care au eliminat remediile naturale.

În multe părți ale planetei, este descurajat să se vorbească sau să creadă în proprietățile vindecătoare ale plantelor sau orice altă practică holistică. La fel ca orice altceva, există politică și bani în spatele sistemului medical modern de astăzi. Totul a început cu Rockefeller, care a fost un magnat al petrolului, un baron tâlhar, primul miliardar al Americii și un monopolist înnăscut.

La începutul secolului al XX-lea, John D. Rockefeller (1839 – 1937) controla 90% din toate rafinăriile de petrol din SUA prin compania sa de petrol, Standard Oil, care mai târziu s-a desprins pentru a deveni Chevron. Exxon, Mobile etc.

Evoluția Standard Oil

În același timp, în jurul anului 1900, oamenii de știință au descoperit „petrochimicele” și capacitatea de a crea tot felul de substanțe chimice din petrol. De exemplu, primul plastic, numit bachelită, a fost făcut din petrol în 1907. Oamenii de știință au descoperit, de asemenea, diverse vitamine și au presupus că multe medicamente farmaceutice ar putea fi făcute din petrol.

Aceasta a fost o oportunitate minunată pentru Rockefeller. El a văzut capacitatea de a monopoliza industria petrolului, chimică și medicală în același timp.

Lucrul grozav despre petrochimie era că totul putea fi brevetat și vândut pentru profituri uriașe.

Dar a existat o problemă cu planul lui Rockefeller pentru industria medicală: la acea vreme, medicamentele naturale din plante erau foarte populare în Statele Unite. Aproape jumătate dintre medicii și școlile de medicină din SUA au practicat medicina holistică, folosind cunoștințele din Europa și de la nativii americani.

Rockefeller, monopolistul, a trebuit să găsească o modalitate de a scăpa de cea mai mare concurență a lui. Așa că a folosit strategia clasică „problemă-reacție-soluție”. Adică, crează o problemă și sperie lumea, apoi oferiă o soluție (preplanificată). Similar cu frica de terorism, urmată de „Legea Patriotului”.

Andrew Carnegie

S-a dus la prietenul său Andrew Carnegie, un alt plutocrat care și-a făcut banii prin monopolizarea industriei siderurgice, care a venit cu un plan.

De la prestigioasa Fundație Carnegie, au trimis un bărbat pe nume Abraham Flexner să călătorească prin țară și să raporteze despre starea școlilor și spitalelor de medicină din întreaga țară.

Acest lucru a condus la Informe Flexner, care a dat naștere medicinei moderne așa cum o cunoaștem.

Raportul a vorbit despre necesitatea modernizării și centralizării instituțiilor noastre medicale. Potrivit acestuia, mai mult de jumătate din toate școlile de medicină au fost închise rapid.

Homeopatia și medicamentele naturiste au fost batjocorite și demonizate; iar medicii au fost chiar arestați.

Pentru a ajuta la tranziție și a schimba mentalitatea altor medici și oameni de știință, Rockefeller a donat peste 100 milioane de dolari universităților și spitalelor și a fondat un grup de front filantropic numit General Education Board (GEB). Aceasta este abordarea clasică de băț și morcov.

Într-un timp foarte scurt, toate școlile de medicină au fost raționalizate și omogenizate. Toți studenții învățau același lucru, iar medicina era despre utilizarea medicamentelor brevetate.

Oamenii de știință au primit subvenții mari pentru a studia modul în care plantele vindecă bolile. Cu toate acestea, scopul său a fost să identifice mai întâi ce substanțe chimice din plantă au fost eficiente și apoi să recreeze în laborator o substanță chimică similară, dar nu identică, care ar putea fi brevetată.

O pastilă pentru o persoană bolnavă a devenit mantra medicinei moderne.

Acum, 100 de ani mai târziu, producem medici care nu știu nimic despre beneficiile nutriției, ierburile sau orice practică holistică. O întreagă societate este înrobită de corporații pentru bunăstarea lor.

Statele Unite cheltuiesc 15% din PIB pe îngrijirea sănătăţii, ceea ce în realitate ar trebui să fie numit „îngrijire bolnavă”. Nu se concentrează pe remediu, ci doar pe simptome, creând astfel clienți obisnuiți. Nu există leac pentru cancer, diabet, autism, astm inclusiv gripă.

De ce ar exista remedii reale?

Acesta este un sistem fondat de oligarhi și plutocrați, nu de medici.

În ceea ce privește cancerul, Societatea Americană de Cancer a fost fondată de Rockefeller însuși în 1913.

Este trist să știm conștientizarea asupra canceruui de sân spală creierul despre chimioterapie, radiații și intervenții chirurgicale.

Iată un citat din John D. Rockefeller care rezumă viziunea sa pentru Statele Unite: „Nu vreau o națiune de gânditori. Vreau o națiune de muncitori.”

Karen Smith de la adiariocr.com

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Produsele naturale nu sint “naturiste”.

    Articolul promoveaza un fals, respectiv naturismul ca alternativa la medicina.
    Nu este o alternativa ci alternativa de a refuza medicina si a te supune vrajelilor.
    Naturismul este o ideologie, nu reprezinta “folosirea produselor naturale”.
    Cititi cu atentie cum a fost inventat si cu ce principii.

    Natur-ISTII folosesc plante si substante din natura in alta “directie” si cu alte ipoteze de lucru care nu sint verificabile materialiceste, adica stiintific.

    Homeopatia este pacaleala, … a furat din fito-terapie ca sa-si faca pavaza publica sub care strecoara nimicuri dar si otravuri conform ideilor ratacite pe care se fondeaza.
    Tehnologiile “lor” sfideaza realitatea obiectiva, legile naturii.
    Si nu surprinde cand naturistul/vindecatorul(?) considera ca boala e doar in mintea ta, nu este reala.
    Te prosteste in fata si vrea sa fie crezut…. unii cred si dintre ei cativa se lauda cu stare de bine… sanatate “paruta”, ca o anestezie care nu prevesteste ce durere mare vei avea cand efectul vrajelii piere!

    Documentati-va si veti intelege ca “naturismul” sau “naturopatia” este de fapt neo-samanism, lucru cu mintea nefericitului credul, inspirati de minciuni si credinte pagane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button