X

Borna de la Piatra secuiului poartă din nou tricolorul românesc

Borna de la Piatra Secuiului, vopsită în culorile naționale ale maghiarilor și unde în urmă cu o săptămână s-a fotografiat președinta Ungariei Katalin Novak, are acum culorile tricolorului românesc. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Problemă rezolvată”, a scris liderul AUR George Simion, pe Facebook.

Președintele AUR, George Simion, a fost singurul lider politic român care a luat atitudine împotriva acțiunilor provocatoare ale președintelui Ungariei și UDMR. Actualul președinte al României, Klaus Iohannis, nu a avut nicio reacție în urma sfidării maghiare și acțiunilor ce ating securitatea națională. Marcel Ciolacu a sărit în apărarea UDMR afirmând că Kelemen Hunor nu face agenda ungariei deși în weekendul trecut ținea un discurs cu harta Ungariei Mari în spate.

Actuala conducere a statului român a capotat în fața intereselor străine.

Fotografia postată pe Facebook de liderul AUR

În urmă cu o săptămână, aflară în vizită în România, președinta Ungariei Katalin Novak s-a fotografiat la borna de la Piatra Secuiului, care era vopsită în culorile naționale ale țării sale.

Fotografie postată pe Facebook de Katalin Novak:

Piatra Secuiului este o destinaţie turistică foarte cunoscută, bornele de pe culmea montană fiind de zeci de ani în centrul unei dispute între români şi maghiari. Sunt vopsite periodic, fie în culorile naţionale ale României, fie în cele ale Ungariei.

CE SPUN ROMÂNII DESPRE POZIȚIONAREA PREȘEDINTELUI AUR

Românii l-au felicitat pe George Simion pentru faptul că a luat atitudine împotriva acțiunilor revizioniste maghiare. În comparație cu ceilalți lideri politici, președintele AUR acționează în consecință și nu se limitează la discursuri politice. Zis și făcut. Borna de la Piatra Secuiului este astăzi vopsită în culorile României.

Nu uita să distribui acest articol!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button