X

Nuclear Threat Initiative (NTI), finanțată de fundațiile Gates și Rockefeller, a simulat o „pandemie de variola maimuței” în martie 2021

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Egal cu „Evenimentul 201”, care a simulat o „pandemie de Coranavirus” în octombrie 2019, cu luni înainte de primul focar care a declanșat urgența Covid, acum se știe că un organism global, NTI (Inițiativa de Amenințare Nucleară), finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates și Fundația Rockefeller au efectuat o simulare a unei „pandemii de variolă a maimuței” în martie 2021, cu jumătate de an înainte ca primele focare a ceea ce este deja văzut ca o pandemie să fie declarate „posibilă nouă pandemie” de către liderii politici mondiali, cum ar fi președintele american Joe Biden. De parcă nu ar fi de ajuns, documentul a prezis cu rigoare profetică că pandemia va începe „în mai 2022”.

NTI se definește ca fiind „o organizație nonprofit de securitate globală concentrată pe reducerea amenințărilor nucleare și biologice care pun în pericol umanitatea”. Printre colaboratorii săi se numără personal de la USAID (o entitate mereu legată de informațiile americane) și membri ai Departamentului de Stat al SUA.

În calitate de consilier, apare magnatul proprietar al WalMart, Warren Buffett, fost administrator al Fundației Bill și Melinda Gates între 2006 și 2021 și unul dintre principalii finanțatori ai acestei fundații, prin fondul său financiar, Berkshire Hathaway. „Obiectivele mele sunt 100% sincronizate cu cele ale fundației, iar implicarea mea fizică nu este în niciun caz necesară pentru a atinge aceste obiective”, a scris Buffett în 2021. Un alt mogul important al organizației este fostul proprietar CNN, Ted Turner.

În raportul NTI, care poate fi citit integral pe site-ul oficial al agenției, se susține că urmărește „catalizarea dezvoltării biosecurității internaționale” și, prin urmare, intenționează să „înființeze o nouă entitate globală de biosecuritate” care va fi „dedicată la reducerea riscurilor biologice emergente care pot însoți anumite progrese tehnologice”. Potrivit raportului, „acest nou mecanism ar funcționa prin unirea dintre mecanismele existente, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Mecanismul Secretarului General al Națiunilor Unite pentru a investiga presupusa utilizare deliberată a armelor biologice, întărind astfel capacitățile Sistemului ONU pentru a investiga originile pandemiei.”

El descrie imediat scenariul de simulare care a fost realizat: „În martie 2021, Nuclear Threat Initiative (NTI) a colaborat cu Conferința de Securitate de la Munchen (MSC) pentru a desfășura un exercițiu de simulare privind reducerea amenințărilor biologice. Desfășurat virtual, exercițiul a examinat lacunele din arhitecturile naționale și internaționale de biosecuritate și de pregătire pentru pandemii.”

În mod surprinzător, cu un an înainte, prezintă o pandemie de „variola maimuței”: „Scenariul exercițiului a descris o pandemie globală mortală care implică o tulpină neobișnuită de virus al variolei maimuței, care a apărut în națiunea fictivă Brinia și s-a răspândit în întreaga lume timp de 18 luni. În definitiv, exercițiul scenariului a dezvăluit că focarul inițial a fost cauzat de un atac terorist folosind un agent patogen proiectat într-un laborator cu prevederi inadecvate de biosecuritate, bioprotecție și supervizare slabă. La sfârșitul exercitiului, pandemia fictivă a dus la peste trei miliarde de cazuri și 270 de milioane de decese în întreaga lume”.

Față de această situație, organismul propune:

  • Guvernele naționale trebuie să adopte o abordare „fără regrete” pentru a răspunde la pandemie, luând măsuri proactive, în loc să reacționeze la numărul tot mai mare de cazuri și decese, ceea ce ar fi un indicator de întârziere.
  • Comunitatea internațională ar trebui să înființeze o entitate dedicată reducerii riscului de evenimente catastrofale datorate accidentelor sau abuzului deliberat al bioștiinței și biotehnologiei.

Scenariul simulat prevedea un „atac” de variola maimuței la o dată foarte precisă: 15 mai 2022, coincidență izbitare, cu un an înainte, cu alertele globale actuale.

Simularea are în vedere pentru 10 ianuarie 2023 un număr de 83 de țări afectate, 70 milioane persoane infectate și 1,3 milioane decese. Până atunci, variola maimuței ar fi devenit „rezistentă la vaccinuri” și ar promova „provocări majore pentru lanțul global de aprovizionare cu produse”.

Raportul promovează, așa cum am spus, acțiuni puternice și rapide ale statelor și arată diferența de rezultate între două națiuni fictive, ceva de genul compararea modului de a face față Covid între Australia (cu restricții puternice) și Suedia (cu restricții flexibile): „Evidențiind rezultate naționale semnificativ diferite în gestionarea pandemiei, unele guverne, inclusiv Republica fictivă Dranma, au adoptat rapid măsuri agresive pentru a reduce transmiterea virusului prin închiderea reuniunilor masive, impunerea măsurilor de distanțare socială și punerea în aplicare a mandatelor de izolare. Aceste țări au stabilit, de asemenea, teste pe scară largă și urmărirea contactelor și și-au extins sistemele de îngrijire a sănătății pentru a sprijini creșterea anticipată a numărului de cazuri. Contrariu, scenariul descrie un alt grup de țări, inclusiv Cardus fictiv, care au prioritizat menținerea economiilor deschise, efectuând puține sau deloc NPI (intervenții non-farmaceutice) și minimalizând virusul și impactul potențial al acestuia. Aceste din urmă țări au avut rezultate mult mai rele în ceea ce privește bolile și mortalitatea.”

Până pe 10 mai 2023, se vorbește deja despre 480 milioane de cazuri și 27 milioane (sic) de decese odată cu dezvăluirea originilor teroriste, printr-un laborator biologic.

Până la 1 decembrie 2023, s-au înregistrat 3,2 miliarde cazuri și 271 milioane (sic) decese. El critică pentru această dată că diferențele dintre răspunsurile țărilor au contribuit la obținerea unor rezultate foarte diferite.

Încă o dată, entitățile supranaționale, multe dintre ele legate de Organizația Mondială a Sănătății, prevăd cu exactitate probleme care apar ulterior cu o precizie surprinzătoare. Scenariul propus pentru mai 2022 se întâmplă deja, restul se va desfășura urmând același scenariu?

Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button