X

Kissinger: Eliberarea populației ruse în Ucraina evită dezastrul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„A fost odată ca niciodată, într-un ținut îndepărtat. 

By Jim W. Dean, Managing Editor -24 mai 2022

Kissinger a îndemnat SUA și Occidentul să nu caute o înfrângere jenantă a Rusiei în Ucraina, avertizând că aceasta ar putea înrăutăți stabilitatea Europei pe termen lung.

[ Nota editorului: De ce ai întârziat atât de mult, Henry? Ar fi trebuit să spui asta cu săptămâni în urmă. Le-ai dat frâu liber belicoșilor pentru a declanșa războiul la maxim. Acum, Polonia se mută deja, trecând la rând în fața NATO cu complotul său al Rube Goldberg pentru a deveni cetățeni ai Ucrainei.

Apoi, avem Danemarca, aparent plictisită de faptul că afacerile internaționale nu se vor duce destul de repede în faliment, și a oferit Ucrainei rachete Harpoon pentru a distruge flota Rusiei de la Marea Neagră. Acest lucru ar putea declanșa Moscova să strecoare o arma nucleară tactică sau două în Danemarca pentru a-i întoarce favoarea, dacă pierde vreo navă.

Imprudența unora dintre aceste țări NATO este uluitoare. Poate că toți copiii adulți ai legislaturii Danemarcei ar trebui chemați ca voluntari pentru Ucraina și trimiși pe frontul Donbass pentru „apărarea Danemarcei”.

Aș fi pierdut pariul că Danemarca nu ar fi urcat în trenul de război, așa cum a părut întotdeauna înțeleaptă în trecut. Pe de altă parte, nu se așteaptă nicio moderare rezonabilă din partea SUA.

Războiul din Ucraina a stat la foc lent de ceva timp, inclusiv ONU s-a alăturat echipei de belicoși oculți făcând ca echipa sa de observatori ai OSCE în Donbass să lucreze ca spioni pentru NATO de-a lungul graniței, în timp ce bombardează Donbass timp de opt ani și ajută la uciderea a 14.000 civili etnici ruși… Jim W. Dean]

Karen Smith de la VETERANS TODAY

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button