X

Sionismul înrădăcinat în cabinetul Joe Biden

Înfrângerea fostului președinte Donald Trump, la alegerile prezidențiale din SUA, din 3 noiembrie 2020, a generat o mare agitație în lumea sionistă, prefigurand că cei patru ani de sprijin necondiționat al administrației Trump față de regimul israelian ar putea avea unele dificultăți sub noua administrație democrată.

Vocile de rău augur au fost temperate, când au început să apară primele numiri în funcții guvernamentale ale bărbaților și femeilor, a ceea ce avea să fie cabinetul noului președinte al SUA și să recunoască în ei aliați politici, înzestrați cu aceeași viziune mesianică și supremacistă pe care el o susține financiar, politic, diplomatic, militar și ca presupus tată să continue să protejeze ceea ce el consideră portavionul său terestru. Aceasta, ca parte a strategiei sale de dominație hegemonică în fiecare zi mai în jos în Asia de Vest. Biden s-a dotat cu nume care au apărut din establishment, nimeni care poate înțepa lumea conservatoare democrată sau smulge hainele republicanilor. Negri, latini, credincioși evrei, sioniști simpli, reprezentanți ai lumii LGBT. Nu există musulmani, nici lideri ai lumii politice apropiați de Bernie Sanders sau de parlamentarul Ocasio-Cortez. Nimeni care să poată fi acuzat de „socialiști sau radicali” în nomenclatura peculiară nordamericană. Dar prezența a numeroși nordamericani de credință evreiască și ideologie sionistă iese în evidență.

Jacob Kornbluh, reporter politic național nordamerican pentru instituția de presă Jewish Insider, care „acoperă politica dintr-un unghi evreiesc” și este considerat parte a lobby-ului media sionistă din Statele Unite, a dezvăluit marea bucurie din comunitatea sionistă când președintele Joe Biden a anunțat numele membrilor cabinetului său. Kornbluh subliniază că gluma că aripa de vest a Casei Albe ar avea un minyán (1) a fost răspândită în rândul comunității sioniste prin intermediul rețelelor de socializare, generând comentarii care au scos în evidență prezența evreiască în guvern, ceea ce a permis calmarea acelor sionişti gazde, care se tem de o serie de contramăsuri care i-ar lua teren lui Netanyahu și adepților săi. Ce contramăsuri? Reinstalarea ambasadei SUA la Tel Aviv, nu catalizarea așa-ziselor procese de normalizare dintre guvernele arabe și sionism, sau scoaterea propunerii de apropiere finală a Palestinei, inclusiv generarea de presiuni pentru a avansa către formarea statului palestinian.

Proba de curățenie

Este simptomatic și acest lucru este recunoscut în cercurile sioniste din SUA, ca dovadă că politica externă a SUA este desenată cu pensule sioniste, că s-a cerut „dovada de ” pentru ca principalii candidați la funcții legate de securitatea internă și externă a președintelui Joe Biden au fost clari că nu se va grăbi să reintre în Planul Integral de Acțiune Comună, semnat în 2015 între G5+1 și Iran. Acești funcționari, atât Blinken în calitate de secretar de stat, cât și Avril Haines în calitate de directoare a Informațiilor Naționale, au promis că orice reîncorporare la Acordul Nuclear se va face doar cu contribuția, sprijinul și definițiile Israelului și ale altor aliați din zonă, cum ar fi monarhia Saudită, căreia trebuie să i se combată influența iraniană. Casa Albă miroase a sionism prin toate aripile sale. Cel puțin o duzină de bărbați și femei legați de comunitatea evreiască americană și, prin urmare, de AIPAC – American Public Affairs Committee – israelian – fac parte din cabinetul Biden. Personaje înrădăcinate în poziții de cel mai înalt nivel și cu efecte în zone strategice ale lumii. Și anume:

Ronald Klain. Șef de cabinet și asociat apropiat de zeci de ani al lui Biden. Avocat, absolvent la Harvard. Dintr-o familie de evrei căsătorit cu o latină.

Anthony Blinken, care așteaptă confirmarea în funcția de secretar de stat, dar care a emis declarații care clarifică legătura sa cu sionismul extrem, subliniind că decizia de a muta ambasada SUA de la Tel Aviv la Al Quds nu va fi anulată. Strâns legat de problema politicii externe, acest newyorkez a servit ca legătură și coordonator între lumea evreiască nordamericană și Departamentul de Stat sub guvernele Clinton și Obama. Blinken susține că soluția celor două State este „singura modalitate de a apăra viitorul Israelului ca stat democratic și evreiesc”. Rămâne de văzut la ce fel de stat palestinian se gândește?

Janet Yellen, secretara Trezoreriei. Cu un doctorat în economie, ea s-a născut și a crescut într-o familie de evrei polonezi din Brooklyn. Activitatea sa a fost definită ca fiind menită să revigoreze o economie deteriorată de pandemia Covid 19 și să conducă regimul de sancțiuni împotriva Rusiei, Chinei și Iranului, printre alte țări.

Merrick Garland. Avocat numit de Joe Biden ca procuror general. Garland, în vârstă de 68 de ani, a crescut în suburbia majoritară evreiască din Chicago, Skokie, unde au venit bunicii săi când au părăsit Rusia după persecuțiile asupra credincioșilor evrei exprimate în pogromurile din Rusia pre-revoluționară.

Alejandro Mayorkas numit în funcția de Director al Securității Interne (al cărui nume de familie inițial este Mallorca, dar care a fost dotat cu un istoric de diasporă și chiar modificat pentru a asigura o origine sefardă). Povestea spusă despre acest personaj include faptul că tatăl său natal cubanez (numele de familie Mallorca) a avut o origine sefardă, iar mama sa a fugit din România în Cuba în mijlocul persecuției naziste de la începutul anilor 1940. O familie care mai târziu avea să emigreze în Statele Unite în 1960.

Avril Haines, confirmată în funcția de Director al Informațiilor Naționale. În acest nume există un fel de reticență deoarece această avocată, în 2010, s-a alăturat administrației Obama ca asistentă adjunctă a președintelui și avocată adjunctă pentru probleme de securitate națională, ceea ce a condus-o să fie director adjunct al CIA, înlocuindu-l ulterior pe Blinken ca director adjunct de securitate nationala. La acea vreme, a fost criticată de comunitatea sionistă nordamericană pentru că a fost unul dintre semnatarii unei scrisori care a circulat în 2020, în care Comitetul Național Democrat a fost îndemnat să adopte un limbaj mai dur asupra Israelului și a așezărilor ilegale construite în Cisiordania. Participarea sa într-un organism de conducere puternic, pro-israelian, în care Biden are încredere, este de așteptat să înăbușe orice critică adversă la adresa regimului sionist.

Wendy Sherman, care va ocupa funcția de subsecretar de stat, se consideră o ferventă credincioasă evreică și legată de lobby-ul pro-israelian din Statele Unite. Să ne amintim că această avocată în vârstă de 71 ani a jucat un rol principal în calitate de negociator șef al administrației Obama pentru Planul de acțiune comun cuprinzător (JCPOA) semnat între G5+1 și Iran. Cel mai probabil, va relua acel rol.

David Cohen (director adjunct CIA). Deja în anul 2015 a devenit al doilea în cel mai înalt rang evreu-sionist în ierarhia agenției de spionaj. Anterior a lucrat în Departamentul Trezoreriei ca subsecretar pentru Finanțarea Terorismului, iar apoi ca subsecretar pentru Terorism și Inteligența Financiară, pentru care a fost cunoscut drept „maestru al sancțiunilor” al Statelor Unite împotriva unor țări precum Siria, Iran, Venezuela.

Ann Neuberger. Evreică ortodoxă, expertă în securitate cibernetică și politică externă legată de lumea Golfului Persic. Consilieră adjunctă pentru securitate națională. Născută și crescută în cartierul evreiesc ortodox Borough Park din Brooklyn. Lucrează din 2009 la Agenția Națională de Securitate, fiind directoare de securitate cibernetică în ultimii doi ani. Părinții săi, George Neuberger și Renne Karfunkel, s-au numărat printre pasagerii avionului sechestrat al Air France, salvat de comandourile israeliene pe aeroportul Entebbe, Uganda, în 1976.

La această listă de „prieteni ai Israelului” se adaugă Doug Emhoff, soțul vicepreședintei Kamala Harris, definit ca soțul evreu al acestei femei a cărei rasă și origine se remarcă: prima femeie de culoare aleasă în funcția de vicepreședintă fiica unui tată jamaican și mamă indiană.

Sunt noile vremuri ale unei administrații care se concentrează mai mult să fie acceptată ca incluzivă, tolerantă, deschisă întregii societăți americane, în loc să rezolve rădăcina problemelor care afectează această țară și care an de an se arată ca fiind cele mai menționate: securitate, deținerea de arme, accesul la serviciile de sănătate, problema imigrației.

Împreună cu bucuria față de numirile lui Biden în echipa sa guvernamentală, unde există un grup mare de nordamericani de credință evreiască, o mare parte dintre ei sioniști, liderii evrei din New York și grupurile pro-Israel au salutat poziția politicianului anti-BDS a politicianului și fostul candidat democrat la președinție Andrew Yang – care candidează acum pentru primăria New York-ului comparând mișcarea de boicot, fara investiții și sancțiuni (BDS) condusă de palestinieni cu campaniile „fasciste” anti-evreiești. Scriind pentru Forward, un webzine al unui grup extremist sionist nordamerican, Yang, care candidează pentru funcția de primar al orașului New York, a fost aspru criticat pentru această comparație nepotrivită și influențat în mod clar de lobbyiștii sioniști, care la New York reprezintă forțe puternice de constrângere care beneficiază politica de colonizare și ocupare a Palestinei de către regimul israelian.

„Jurați să urâți Iranul…”

Principalii candidați pentru securitatea națională ai președintelui ales Joe Biden au fost forțați, la o întâlnire din Congres, marți, 19 ianuarie, să asigure că nu se vor grăbi să reintre în acordul nuclear din 2015 cu Iranul și că o vor face doar cu contribuția Israelului și a altor aliați ai Washingtonului din Asia de Vest, cum ar fi Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, în lumina a ceea ce ei numesc „activitățile Iranului în regiune”. Națiunea persană a fost punctul central al audierilor de confirmare a Senatului atât pentru Anthony Blinken, alesul lui Biden pentru secretar de stat, cât și pentru Avril Haines, pentru a fi noul director al Inteligenței Naționale.

Organismele de presă israeliene precum Haaretz au confirmat că lobby-ul sionist va fi din nou preponderent în stabilirea liniilor principale ale politicii externe a SUA și mai ales a ceea ce are de-a face cu Iranul. Sâmbăta trecută, 23 ianuarie, actualul consilier pentru securitate națională al Statelor Unite, Jake Sullivan, a vorbit cu omologul său israelian, Meir Ben-Shabbat, care a semnat primul contact oficial între administrația Biden și guvernul israelian. În acel apel, după cum au raportat ambele guverne, au fost semnați pașii de urmat în procesele de normalizare dintre sionism și țările arabe și s-a confirmat, de asemenea, că „Statele Unite se vor consulta îndeaproape cu Israelul în toate problemele de securitate regională, stabilind un dialog strategic pe termen scurt pentru a continua discuțiile de fond.

Liniile de loialitate par a fi trasate, pentru a iubi entitatea sionistă, a urâ Iranul și a încerca să satisfacă tot ceea ce gândește, vrea și cere sionismul. Astfel, de exemplu, Anthony Blinken, în timpul audierilor sale de confirmare, și-a arătat plinul entuziasm față de așa-numitele Acorduri Abraham, indicând că speră să profite de ele în viitor, într-o aluzie clară la întărirea a ceea ce el numește securitatea entității sioniste din Asia occidental și să continue generarea unei politici hegemonice în detrimentul suveranității popoarelor și în beneficiul monarhiilor corupte, guvernelor autoritare care sunt necondiționate Washingtonului. Cu un nivel mai mare de sinceritate, viitorul secretar al Apărării Lloyd Austin (foto sus), în timpul audierii sale de confirmare, a angajat munca sa în exercitarea unor niveluri mai mari de presiune împotriva Iranului.

Deși titlul acestui articol reprezintă prezența majoritară a profesioniștilor, politicienilor, oficialităților de credință evreiască, mulți dintre ei și sioniști, nu putem să nu ne amintim că însuși președintele SUA s-a definit ca fiind sionist. Prin urmare, nu trebuie să ne surprindă că el umple scaunele administrației sale cu personaje, bărbați și femei care sunt din rândurile sionismului. Să ținem cont de faptul că Biden însuși s-a definit sionist în noiembrie 2016 la Congresul Evreiesc Mondial desfășurat la New York unde a subliniat „Sunt sionist, dar pentru asta nu trebuie să fii evreu” în cadrul conferinței sale unde a abordat cum vor fi relațiile dintre Statele Unite și Israel sub ceea ce va fi noua președinție a lui Donald Trump, care a câștigat alegerile în acel an.

Biden a susținut la acea întâlnire că convingerea sa era că nu vor exista schimbări în relațiile dintre Washington și aliatul său necondiționat din Asia de Vest „există încă o astfel de intenție, Congresul și poporul nordamerican nu vor permite să se întâmple asta”. Avea dreptate, nu au fost schimbări nefavorabile, dar sprijinul pentru orice eveniment a fost sporit: mutarea ambasadei SUA de la Tel Aviv la Al Quds, sprijinirea normalizării cu monarhiile feudale și guvernele autoritare. Pe lângă stabilirea garanției incontestabile de a continua construirea așezărilor cu coloniști extremiști în Cisiordania. Ca premiu final pentru acea alianță dintre Biden și sionism în acea noapte din 2016, el a primit premiul Theodor Herzl.

De partea actualei vicepreședintă Kamala Harris, pe lângă relația ei cu iudaismul și sionismul prin soțul ei Doug Emhoff, să ne amintim că, la nivel strict politic, atât ea, cât și Joe Biden sunt membri ai aripii pro-israeliene a partidul democrat. Kamala Harris a prezidat Senatul împotriva deciziei fostului președinte Barack Obama de a se abține la votul din decembrie 2016 care a emis Rezoluția nr. 2334, care a condamnat Israelul pentru construirea așezărilor pe teritoriul palestinian în Cisiordania. Din acest motiv, și fără a fi în asta o pasăre de rău augur, conduita politică și personală atât a lui Biden, cât și a lui Harris ne spune că nu ne putem aștepta la nimic bun de la doi sioniști care conduc frâiele Statelor Unite și care s-au înconjurat de asemenea cu cei mai importanti ai sionismului democrat, a cărei căutare a diferențelor cu republicanul este de obicei o sarcină dificil de îndeplinit.

1. Minyán-ul însuși este numărul minim de persoane adunate pentru a putea scoate Tora sau siddur-ul și a-i citi versetele. Se referă la Cvorum, minimul necesar pentru a desfășura o anumită ceremonie sau eveniment. Cerințele pentru a face parte din Minyán sunt: ​​Să fii bărbat conform ortodocșilor (conservatorii și reformiștii acceptă femeile). Să fi absolvit Bar Mitzvah și să ai peste 13 ani. Dacă cineva lipsește din acea cifră, rabinul poate fi inclus.

2. Acordurile Abraham: Acesta este numele dat procesului de normalizare a relațiilor dintre entitatea sionistă și monarhiile feudale din Emiratele Arabe Unite și Bahrain. Un acord care promovează recunoașterea existenței regimului israelian sub premisa protejării monarhiilor menționate supuse unor presiuni puternice din partea societăților lor pentru mai multe libertăți politice.

Traducerea Karen Smith de la teleSURtv

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Ce daruri de suflet oferim?

    Cu gândurile cele mai bune vă destăinui câteva gânduri în vederea desăvârșirii mărturisirii. Constat că apar icoane în care mâna dreaptă a sfântului nu binecuvântează în numele Preasfintei Treimi, ci au alte semne. Astfel, am întâlnit icoane în care mâna dreaptă a sfântului are degetul mic și arătătorul perfect întinse, motiv pentru care se aseamănă cu semnul ,,cornuta”! Mai nou, am observat chiar și binecuvântarea cu patru degete unite, care este catolică! Au apărut, de asemenea, veșminte cu cruce întoarsă și cruci cu forme ciudate, cu brațele despicate sau cu două sau trei brațe paralele. Crucea cu trei brațe paralele este crucea lui Baphomet!
    Mulți nu sunt atenți la aceste detalii și cumpără pentru biserici icoane, veșminte sau cruci care nu sunt caracteristice Ortodoxiei.
    Dumnezeu să ne ocrotească pe toți!

  2. nu sunt sionisti. sunt ZIONISTI – adeptii miscarii zioniste, adeptii demonului moloch. bebelusii sunt ucisi ritualic si li se bea sangele de mii de ani. oficial miscarea satanica zionista (formata din „finantisti” cu viziuni expansioniste globale – de atunci!) a iesit la suprafat in 1898, insa acesti demoni sunt vechi de cand lumea. In urma cu vreo 10 anu wikipedia facea diferenta intre zionism si sionism. se facea distinctia intre acest „trib” al adeptilor demonului moloch si restul vreilor – sionistii. acum, aceste informatii au disparut. a disparut sau greu de gasit si informatia prin care se arata ca iudeii ortodocsi resping total miscarea zionista si „formarea” Israelului! usor-usor ADEVARUL dispare, lasand cale libera MINCIUNII, DEZAMAGIRII OMENIRII SI IDEOLOGIILOR CRIMINALE. cei care vad si simt adevarul vor ramane foarte putini…

  3. articolul Dvs. este anti-semit si NU anti-ZIONIST cum de fapt ar trebui sa fie. de ce ma CENZURATI? aceasta consfuzie este voita tocmai pentru a ridica antisemitismul in lume. este o confuzie profund dorita de catre zionisti. ZIONISTII SUNT CEI CARE L-AU FINANTAT PE HITLER SA UCIDA EVREII – adica SIONISTII. nu toti evreii sunt zionisti. dar ZIONISTII (ADEPTII DEMONULUI MOLOCH) SUNT LA ORIGINE EVREI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings
Doamne, ajută! Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține activ OrtodoxINFO! DONAȚII