X

PETIȚIE: Solicităm referendum național împotriva implicării României în războiul din Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Semnați petiția și distribuiți-o peste tot! După ce ați semnat trebui să confirmați pe email semnătura.

SEMNAȚI PETIȚIA: Solicităm referendum național împotriva implicării României în războiul din Ucraina!

DOMNULUI PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI, KLAUS WERNER JOHANNIS

Stimate Domnule Președinte,
Având în vedere informările transmise Parlamentului României la data de 03.05.2022 cu privire la:

1. aprobarea, pentru anul 2022, a forțelor și mijloacelor Armatei României și ale Ministerului Afacerilor Interne care pot fi puse la dispoziție în vederea participării la misiuni în afara teritoriului național;

2. aprobarea intrării, staționării și operării Batalionului STRYKER al SUA în România, în scopul îndeplinirii misiunilor subsumate posturii de descurajare și apărare a NATO; (exprimarea aparține Parlamentului României);

3. aprobarea, ca urmare a solicitărilor transmise de NATO, a dislocării unor forțe armate străine în România, precum și intrarea, staționarea și operarea detașamentului F-35 al SUA.

Raportat la conflictul armat dintre Ucraina și Federația Rusă, precum și față de faptul că toate aprobările menționate fac din România stat beligerant, deși niciunul dintre statele implicate în război nu este membru NATO sau UE și nu au atacat vreun stat membru, și nici România;

Urmărind reacția societății civile din România, dar și din alte state europene, și nu numai, care solicită încetarea de urgență a ostilităților, precum și încetarea alimentării cu muniție de război și ajutoare militare a Ucrainei, ceea ce a dus la amplificarea conflictului și pericolul extinderii conflictului către Republica Moldova și a României, precum și manifestațiile la nivel mondial ale cetățenilor tuturor statelor, inclusiv ale poporului român, care cer la unison PACE.

Având în vedere că toate aceste decizii care au fost luate prin eludarea Parlamentului României, singurul organ reprezentativ suprem al poporului român și unica autoritate legiuitoare a țării, conform art. 61 din Constituția României, duc la implicarea României într-un război care nu îi aparține, iar această problemă ține EXCLUSIV de decizia poporului român, nu a Președintelui României,
În conformitate cu prevederile art. 11 și urm. din Lg. nr. 3/2000 raportat la prev. art. 2 alin. 1, art. 90 din Constituția României, solicităm de urgență:

ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM NAȚIONAL CU PRIVIRE LA PARTICIPAREA ROMÂNIEI DIN PUNCT DE VEDERE MILITAR LA RĂZBOIUL DINTRE UCRAINA ȘI FEDERAȚIA RUSĂ, INCLUSIV PRIN PERMISIUNEA INTRĂRII, STAȚIONĂRII, OPERĂRII DETAȘAMENTELOR ALTOR STATE PE TERITORIUL ROMÂNIEI, TRIMITEREA DE ARMAMENT UNUIA DINTRE STATELE BELIGERANTE ȘI PARTICIPAREA LA MISIUNI ÎN AFARA TERITORIULUI NAȚIONAL A FORȚELOR MAPN ȘI MAI, CU PRIVIRE LA ACEST RĂZBOI.

Cu aleasă considerație, Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă
Deputat Francisc Tobă
Deputat Mihai Lasca
Deputat Dumitru Coarnă
Deputat Ciprian Ciubuc
Deputat Daniel Gheorghe Rusu

SEMNAȚI PETIȚIA AICI!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Așa cum a apărat Parlamentul poporul român de legile date în perioada Covid-ului, adică s-au confiscat drepturile și libertățile cetățenilor români, tot în același mod va proceda același Parlament și în cazul războiului care bate la ușă. Așadar “toată încrederea” ne-o punem într-un astfel de Parlament. Vroiam să mai spun și:”Cu el sau fără el, (cam) tot un drac”. Mi-aș dori mult să n-am dreptate aici.

  2. Nu vrem război să se ducă cei din parlament care au de toate care au furat si sunt niște criminali la război nu este războiul nostru

  3. Aceasta e o situatie de maxima importanta pentru Romania de aceea solicit organizarea acestui referendum.

  4. Pentru ca nu suntem vrednici ca cei care au trăit in cetatea Ninive de demult ( lăsându-ne de păcate și pocaindune cu căința de la mic la mare ) și sa întoarcem mânia Lui Dumnezeu , vom avea parte de Profeția Preotului Arsenie Boca care a spus : România va fi înconjurată de flăcări , rușii ungurii și maghiarii ne vor cotropi

      1. Acum 8 ani imi cautam duhorvnic iar un calugar din manastirea in care vietuiam ca mirean mi-a spus asa: Pe toti preotii la care mergi intreaba-i de Pr. Arsenie Boca si daca zice ca Parintele a fost un inselat si nu crede in el, asa mi-a spus, de acela sa fugi ca de dracu.

  5. Să lupte Iohăniță cu toată șleatca lui de hoți, că ei au furat și distrus țara și au adus-o unde este, la faliment!

  6. Nu doresc implicarea României în războiul din Ucraina, sub nici un aspect, decât doar umanitar!

  7. Viitorul nostru Orwellian:
    Sistemul de credit social menit să forțeze respectarea obiectivelor privind “schimbările climatice” este pus acum în aplicare în Italia

    https://www.naturalnews.com/2022-05-04-social-credit-forced-compliance-climate-change-italy.html#

    Elita puterii globale a corupt o mare parte din lumea occidentală sub pretextul că activitatea umană modernă distruge planeta determinand modificarea dramatică a climei.
    Dar, în timp ce milioane de oameni au fost suficient de manipulati încât au inghitit galusca, alte zeci de milioane o resping pentru că știu că minciuna este despre controlul comportamentelor și forțarea noastră să trăim într-un mod care să convina elitei – deși mondialistii, desigur, nu intenționează să trăiască după aceste reguli.

    Ca atare, au ajuns la concluzia că politicile lor privind schimbările climatice vor fi puse în aplicare într-un fel sau altul și, pentru a se asigura că acest lucru se va întâmpla, au dezvoltat o schemă orwelliană distopica care este pusă în aplicare mai întâi în Italia.

    Conform The Național Pulse: Italia va deveni prima națiune europeană care va implementa un sistem de credite sociale – în care cetățenii vor fi recompensați pentru “comportamentul lor bun”.

    Începând din toamna anului 2022, orașul Bologna va demara un nou proiect pilot. Cetățenii care manifestă un comportament bun, cum ar fi reciclarea corectă sau utilizarea mijloacelor de transport în comun, vor fi recompensați.

    Municipalitatea bologneză implementează un “portofel inteligent pentru cetățeni”, care va fi principala metodă prin care cetățenii pot colecta monede digitale în schimbul schimbărilor comportamentale.
    Pe baza scorurilor primite, o persoană poate primi, de asemenea, reduceri pentru cumparaturi la magazinele locale.
    Argumentul principal pentru acest program este de a “economisi resurse” și de a promova comportamentul prietenos raportat la clima.
    Un raport de la Bologna Today notează că Massimo Bugani, consilierul agendei digitale a orașului, care se află în nordul Italiei, a declarat că, deși nimeni – chipurile – nu va fi obligat să folosească aplicația, el se așteaptă totuși ca mulți cetățeni să decidă să facă acest lucru.
    Și pentru moment, nu există planuri transparente prin care sistemul ar putea sa fie interoperabil cu alte platforme, cum ar fi de pilda identificarea online și utilizarea platformelor de social media.

    Dar, trebuie spus, ca acest program este în fază incipientă; cateva chestiuni vor mai trebui să fie elaborate înainte ca sistemul sa devina integrat, care este exact ceea ce presupune planul pe termen lung, în scopul de a garanta participarea oamenilor la farsa climatica.
    Inutil să mai spunem că liderii de stânga ai Uniunii Europene sunt din ce în ce mai interesați de sistem, lăsându-i pe mulți să creadă că este doar o chestiune de timp până când mai multe țări și regiuni îl vor adopta pentru a rezolva “problemele sociale”.

    Germania – ai cărei lideri și cetățeni nu au învățat nimic după ce au construit surse uriașe de “energie verde” care au lăsat țara dependentă de gazul rusesc – precum și Austria au început deja să-și accelereze inițiativele de identificare digitală.

    Ambele națiuni urmează să lanseze noi platforme care vor servi la combinarea serviciilor publice suplimentare și a ID-urilor, la digitalizarea corespondenței și, de asemenea, la adăugarea pașapoartelor naționale la acest sistem.
    Noile măsuri sunt puse în aplicare sub pretextul [fals] de a rezolva “problemele birocratice și de a [economisi] resurse”.

    Membrii globaliști ai Comisiei Europene, inclusiv președinta organizației, Ursula von der Leyan, și-au exprimat deja dorința de a introduce un “ID UE” care să integreze actualele acte de identitate naționale prin resursele digitale de pe internet.

    Anul trecut, Von der Leyen a notat:
    “De fiecare dată când o aplicație sau un site web ne cere să creăm o nouă identitate digitală sau să ne conectăm cu ușurință printr-o platformă mare, nu avem nicio idee despre ce se întâmplă cu datele noastre.
    Acesta este motivul pentru care Comisia va propune o identitate electronică/digitala europeană sigură. Una în care avem încredere și pe care orice cetățean o poate folosi oriunde în Europa pentru a face orice, de la plata impozitelor până la închirierea de biciclete.”
    De asemenea, trebuie remarcat faptul că aplicația European ID Wallet și-a început faza de testare și implementare anul trecut și este de așteptat să fie implementată pe deplin în această toamnă.

    “Având în vedere cantitatea de date pe care o astfel de platformă ar putea să o conecteze/livreze fiecarui cetățean al UE, coșmarul vieții noastre private pare inevitabil”, a informat The National Pulse.

    Planul de modificare a comportamentului nostru dirijat de catre elita occidentului este pus în aplicare sub ochii noștri, și toate aceste manevre se desfasoara sub paravanul minciunii “schimbărilor climatice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button