X

Serghei Lavrov stârnește furia sioniștilor, după ce a afirmat că „Hitler avea sânge evreiesc”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a afirmat în weekend că dictatorul Adolf Hitler avea „sânge evreiesc”, provocând, luni, furia Israelului. 

„Comentariil ministrului de externe Lavrov sunt atât o declarație impardonabilă și scandaloasă, cât și o teribilă eroare istorică”, a declarat ministrul israelian de externe Yair Lapid, potrivit CNN.

„Evreii nu s-au sinucis în Holocaust. Cel mai josnic nivel de rasism împotriva evreilor este acela de a-i acuza pe evreii înșiși de antisemitism”, a mai spus el.

Lavrov a făcut aceste comentarii duminică, la televiziunea italiană, repetând afirmația că invazia sa în Ucraina are ca scop „deznazitizarea” țării.

El a ignorat faptul că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este evreu.

„El (Zelensky . n.r.) aduce un argument: „ce fel de nazism poate manifesta dacă este evreu”. S-ar putea să mă înșel, dar și Hitler avea sânge evreiesc. Asta nu înseamnă absolut nimic. Înțelepții evrei spun că cei mai înfocați antisemiți sunt de obicei evrei”, a declarat Lavrov.

Ministerul israelian de Externe l-a convocat luni pe ambasadorul rus în Israel din cauza declarațiilor lui Lavrov.

Dani Dayan, care prezidează situl de comemorare a Holocaustului Yad Vashem din Israel, a declarat că este „complet nefondat” să se spună că Hitler era de origine evreiască și a criticat etichetarea de către Rusia a ucrainenilor drept naziști.

„La fel de grav este să-i numești naziști pe ucraineni, în general, și pe președintele Zelenski, în special. Aceasta, printre altele, este o distorsiune completă a istoriei și un afront grav adus victimelor nazismului”, a declarat Dayan pe Twitter.

Studiul care-i dă dreptate lui Lavrov

Un studiu recent sugerează că bunicul liderului Germaniei naziste a fost într-adevăr evreu.

Publicat în Journal of European Studies, studiul al cărui autor este psihologul şi medicul de familie american Leonard Sax, care a analizat arhivele din secolul XIX din Austria, respinge afirmaţiile făcute de istoricul neamţ Nikolaus von Preradovich, care a notat că „niciun singur evreu nu a trăit în Graz înainte de 1856”.

„Pe baza dovezilor din arhivele austriece din anii 1800, dr. Sax documentează că există o comunitate de evrei care trăiau în Graz înainte de 1850. Prezintă dovezi copleşitoare că Preradovich era un simpatizant nazist care a fost ofensat de sugestia că Adolf Hitler era > (evreu pe un sfert)”, se arată în comunicatul de presă care anunţă studiul, potrivit Fox News.

„Nici o învăţătură independentă nu a confirmat ipoteza lui Preradovici”, se arată în abstractul studiului.

Dr. Sax a preciazat, pentru Mail Online, că în cercetarea sa a pornit de la fapul că „neo-naziştii sunt jigniţi de sugestia că Hitler avea un bunic evreu, pentru că ei urăsc evreii”. „Evreii sunt adesea jigniţi de sugestia că Hitler a avut un bunic evreu, pentru că îl urăsc pe Hitler. „Dar acum, după ce a trecut aproape o viaţă de la sfârşitul celui de-al Treilea Reich, poate suntem în sfârşit liberi să întrebăm, nu ce este sau nu jignitor, dar ce este adevărat”, a afirmat medicul care anterior a publicat şi un studiu despre cauza demenţei lui Nietzsche, filosoful favorit al lui Hitler.

Ipoteza că Hitler avea strămoşi evrei a fost lansată pentru prima dată de avocatul său personal, Hans Frank. În 1930, cu 16 ani înainte de a fi executat pentru crime de război de către Tribunalul Militar Internaţional de la Nuremberg, Frank a susţinut că a descoperit dovezi că bunicul patern al lui Hitler era un evreu care locuia în Graz, Austria.

Ipotezele lui Frank au fost publicate abia în 1953, ca parte a memoriilor sale.

Bunica lui Hitler a refuzat să divulge detalii despre tatăl copilului ei

Schimbările climatice, dramatice și ireversibile

Hans Frank a descoperit dovezi conform cărora bunicul lui Hitler locuia în aceeaşi casă în care locuia bunica lui Hitler, Maria Anna Schicklgruber.

Foarte puţine lucruri se ştiu despre Schicklgruber înainte să împlinească vârsta de 42 de ani. Ulterior, i-a dat naştere fiului ei, Alois Hitler, în 1837 şi a refuzat să divulge detalii despre tatăl lui. Preotul l-a botezat Alois Schicklgruber şi l-a înregistrat drept copil „nelegitim” în registrele de botez.

Maria Anna Schicklgruber s-a căsătorit mai târziu cu Johann Georg Hiedler şi şi-a schimbat numele din Schicklgruber în Hitler, potrivit cărţii „The Making of Adolf Hitler: The Birth and Rise of Nazism”, publicată în 1997. Nu este clar de ce numele ei a fost schimbat în Hitler şi nu în Hiedler. Ea a murit în 1847 în Austria Inferioară.

Zvonuri că Hitler ar avea strămoşi evrei au ieşit la iveală în anii ’30, când acesta se afla la putere. Acesta a ordonat SS să investigheze teoriile şi se presupune că nu au găsit nicio dovadă a vreunei legături evreieşti.

În 1937, Hitler a ordonat genealogistului Rudolf Koppensteiner să îi publice arborele genealogic care arăta tuturor că strămoşii lui erau germani austrieci. Un an mai târziu, în iulie 1938, după anexarea Austriei de către Germania, Hitler a ordonat distrugerea totală a satului bunicii sale paterne.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. nu a sionistilor (evreii, iudeii) ci a ZIONISTILOR – adeptii miscarii satanice de expansiune financiara aparuta pe la 1900. se face o confuzie voita intre SIONISM si ZIONISM. Sionistii RESPING ZIONISMUL SI RESPING CHIAR INFIINTAREA STATULUI ISRAEL – MOSSAD. nu orice evreu este zionist, dar orice zionist este evreu: soros, schwab, gates, abramovici si toti illuminatii de la hellyvoodoo, toti preshii americani, mai putin Reagan si Trump, TOTI SUNT SI AU FOST ADEPTII ZIONISMULUI – adoratorii demonului moloch devorator de copii – adeptii consumului de sange pur, nevinovat – energie din glanda pineala a copiilor chinuiti inainte de sacrficiu – adrenochrome. confuzia este se pare a Limbii Romane care nu face distinctia – in timp ce in engleza zionismul se refera la miscarea zionista, in Limba Romana nu exista decat termenul de sionist, care inseamna evreu. engleza – zionism = miscarea zionista satanica; evreu – jew / judaism (iudei). sionism = etnia evreiasca. Daca va uitati la textul original in engleza iar apoi la traducerea in romana veti vedea ca Limba noi (nu vrem) sa facem diferenta. scopul: segregarea etniilor. divide et impera, iar acum este solva et coagula – tatuajele de pe bratele lui baphomet.
    ***link google translate
    https://libcom.org/article/zionism-against-jews-jews-against-zionism
    https://libcom-org.translate.goog/article/zionism-against-jews-jews-against-zionism?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
    https://www-jewishvirtuallibrary-org.translate.goog/the-cult-of-moloch?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
    https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-cult-of-moloch

    1. Evreii ,adică tot neamul evreiesc ,cei care l-au răstignit pe Hristos și care sin guri s-au blestemat sunt de tot plânsul ,pentru că sunt gunoiul și cancerul acestei lumi !

    2. Domnule Marin , foarte bine spus , și eu sunt iudeu și fac diferenta dintre patrioți (sioniști ) și sataniști (zionisti) , aceștia din urma sant o plaga atât pentru Israel cât și pentru toată omenirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button