X

Elon Musk: “Partidul Democrat a fost deturnat de extremiști. Extrema stângă îi urăște pe toți, inclusiv pe ei înșiși”. România se confruntă cu aceeași ură: războiul româno-român

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Elon Musk a stârnit controverse în această săptămână prin publicarea pe Twitter a unei poze care denunță deriva radicală a politicii de stânga în America, arătând cum ascensiunea stângii radicale a făcut ca oameni ca el să pară brusc de centru-dreapta, deși opiniile lor nu s-au schimbat. 

Acesta a explicat: „L-am susținut cu tărie pe Obama la președinție, dar Partidul Democrat de astăzi a fost deturnat de extremiști”.

Stânga americană a înnebunit în ultimul deceniu și jumătate, relatează nypost.com.

Sprijinul ferm pentru acțiunea afirmativă a fost depășit de nebunia „antirasismului” și a teoriei critice rasiale. În loc să accepte persoanele LGBTQ, testul de turnesol a devenit acceptarea tranziției de gen pentru copii, utilizarea obligatorie a „pronumelor preferate” și negarea faptelor evidente despre sportivii trans.

Critica exceselor în materie de aplicare a legii s-a transformat în „Defund and Abolish”. Sprijinirea imigrației, în opoziție categorică față de orice control la frontieră.

Conform nypost, libertatea de exprimare care a fost prețuită mult timp, a ajuns să fie consideră acum o formă insidioasă de „supremație a albilor”.

Și totul se împachetează în furie împotriva tuturor celor care nu au fost de acord, cu atât mai puțin a celor care nu sunt de acord.

Isteria provocată de achiziția Twitter de către Musk demonstrează încă odată că stânga contemporană nu tolerează pe cineva care crede „în egalitate”, așa cum a arătat Musk.

Milioane de americani care nu sunt miliardari simt la fel, chiar dacă capturarea de către stânga a majorității mass-mediei ascunde acest fapt. Este un motiv important pentru care toate sondajele arată că democrații se vor confrunta cu un dezastru în noiembrie: De-a lungul tuturor liniilor de rasă și clasă, alegătorii resping nebunia extremei stângi.

Cei mai mulți oameni din SUA nu urăsc intens pe oricine care nu este ușor în dezacord cu ei. În general, nu cerem fidelitate ideologică ca o condiție prealabilă pentru prietenie (sau pentru simpla coexistență). Avem tendința de a ne preocupa aceleași lucruri: locurile de muncă, siguranța și copiii noștri. Și credem în egalitate și toleranță.

Așa cum Musk a scris vineri pe Twitter: „Extrema stângă îi urăște pe toți, inclusiv pe ei înșiși!” El a continuat cu „Dar nu sunt nici un fan al extremei drepte. Haideți să avem mai puțină ură și mai multă iubire”.

Faptul că împărtășirea unor sentimente atât de răspândite te face să fii prezentat ca un radical de dreapta nu face decât să dovedească și mai mult cât de corectă este această părere exprimată de Elon Musk.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Este posibil ca Elon Musk să fie Antihrist. Tocmai pentru că știm că Antihrist se va arăta urâtor de rău la început, ca să prindă la mase. Nu zic că este acela, dar începe să semene. Deci grijă și discernământ.

  2. Nu il cred pe Elon Musk ca se preoocupa brusc de libertatea de exprimare si lupta contra lgbtq+. Si-a numit copilul cu un cod de caractere pe urma la o conferinta de presa jurnalisti l-au intrebat ce ii mai face [numele copilului] si Musk a raspuns distrat “ce?” Si parea ca nu isi mai recunoaste numele compus pentru copil. Pe urma incet incet s-a indepartat de cipuri in purcei si s-a transformat intr-un erou anti-sistem. Pai daca sistemul nu exista, dl Musk nu are decat o rulota, restul e virtual, si banii fizici sunt virtuali sunt o conventie tiparita de Stat. Bogati poeti care zic ca sunt anti-sistem? Hm, nu cred. E drept ca Musk e mai convingator decat Trump in poza de rebel, impreuna cu toti amicii lui zisi libertarieni/anarhocapitalisti pare ca pierderea libertatii de exprimare i-ar produce nopti albe.
    Eu cred ca Musk doar preia fraiele nemultumitilor ca sa ii duca inapoi in turma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button