X

Bruce Willis a dezvoltat boala Aphasia după ce a fost vaccinat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Steve Kirsch – 30 martie 2022

Aphasia este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni într-o anumită zonă a creierului. 

„Această tulburare controlează exprimarea și înțelegerea limbajului. Aphasia lasă o persoană în imposibilitatea de a comunica eficient cu ceilalți. Mulți oameni au Aphasia ca urmare a unui accident vascular cerebral.”

***

Gândurile noastre sunt cu Bruce Willis.

***

Bruce Willis are 67 de ani și a dezvoltat afazie după vaccinare. Ar putea fi doar o coincidență? Poate, dar cum au exclus medicii lui Willis ca vaccinul să fie cauza?

Nu ni se spune asta. De ce nu?

De ce nu ne explică dacă acesată boală nu ar fi putut fi cauzată de vaccin?

Autoritățile medicale ne spun întotdeauna că doresc să reducă ezitarea la vaccin, așa că de ce să nu ne spună cum medicii au exclus vaccinul ca fiind cauza în cazul lui Willis?

***

Am vrut să mă asigur că toată lumea știe că aphasia este unul dintre miile de simptome ale căror rate de raportare au fost crescute după lansarea vaccinurilor COVID. Este numărul 1574 pe acea listă sortată de simptome crescute de vaccinul COVID pe care am calculat-o încă din noiembrie 2021.

Dar îmi amintesc foarte clar, foarte devreme după lansarea vaccinurilor, o poveste a dr. Byram Bridle despre o adolescentă, perfect sănătoasă înainte de a primi vaccinul, care nu a putut vorbi la scurt timp după vaccinare.

Desigur, acum știm că aceasta nu a fost doar o coincidență.

Numărul rapoartelor către sistemul VAERS confirmă acest lucru.

Iată un an „de referință” 2019 pentru toate vaccinurile reunite:

Iată care sunt cifrele numai pentru vaccinul COVID:

Bruce Willis are 67 ani și a dezvoltat aphasia după vaccinare. Ar putea fi doar o coincidență? Poate, dar cum au exclus medicii lui Willis ca vaccinul să fie cauza?

Nu ni se spune asta. De ce nu?

340 față de 12 pentru grupul său de vârstă… o rată de raportare cu 28 mai mare pentru vaccinurile COVID.

Ghinion? Eu nu cred acest lucru.

De ce nu ne explică motivul pentru care nu a putut fi cauzat de vaccin?

Autoritățile medicale ne spun întotdeauna că doresc să reducă ezitarea la vaccin, așa că de ce să nu ne spună cum medicii au exclus cauza, vaccinul, în cazul lui Willis?

Rapoartele de caz reale arată că persaonele sunt normali înainte de a se vaccina și nu pot vorbi la scurt timp după aceea.

Dacă acest lucru nu este cauza, atunci cum explicați toate aceste coincidențe uimitoare? Și de ce rapoartele sunt mult mai mari după vaccinurile COVID față de toate celelalte vaccinuri?

Mai îngrijorătoare sunt rapoartele de caz efective.

Iată doar primele trei care au apărut în raportul de căutare:

VAERS ID: 906282 (istoric) Vaccinul a fost dat la ora 7.12 pe 20.12.2020. La aproximativ 7.15 pm, ea a început să-și dreagă glasul și apoi a devenit incapabilă să vorbească, urmate de silabe șuierătoare audibile și respirații scurte și superficiale. La 19.23, a fost administrată epinefrină. La 19.28, a putut să vorbească din nou și a fost transportată la ED. Pacientul informează că după sosirea la urgență, simptomele au revenit. I s-a administrat PO Benadryl, urmat de IV Benadryl și apoi o a doua doză de epinefrină. A fost internată la UTI pentru observație.

VAERS ID: 907710 (istoric) La aproximativ 30 de minute după injectare, a simțit ceață mental și i-a fost greu să găsească cuvintele; E ca și cum ar fi trebuit să ne concentrăm mai mult decât de obicei pentru a face lucruri de rutină; Acesta este un raport spontan de la un consumator contactabil (pacientul însuși). Un bărbat de 44 de ani a primit BNT162B2 (PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE, Lot number Ej1685), intramuscular pe brațul stâng, ca primă doză unică pe 20 decembrie 2020 (la 06:30) pentru imunizarea COVID-19. Pacientul nu avea un istoric medical relevant. Nu au fost furnizate medicamente concomitente relevante.
O altă asistentă care s-a vaccinat în același timp s-a simțit la fel. E ca și cum ar fi trebuit să ne concentrăm mai mult decât de obicei pentru a face lucruri de rutină. Pacientul nu a fost tratat pentru evenimente adverse. Pacientul nu a efectuat testul COVID înainte de vaccinare, dar după vaccinare tamponul nazal, PCR rapid, a fost negativ. Se recupera din evenimente.; Comentariile expeditorului: Raport(e) asociat(e): US-PFIZER INC-2020504556 același medicament, același eveniment și pacient diferit.

VAERS ID: 911587 (istoric) 5 până la 10 minute după vaccinare a început să se simtă „beat”, anxios, paranoic. Mușchii au devenit ușor încordați și a strâns dinții. Aspectele fizice au durat doar o perioadă scurtă de timp (10-15 minute), anxietatea paranoia și senzația de „beție” au durat aproximativ încă o oră. La o oră după vaccinare a început să se confrunte cu greață și vărsături, cu dureri musculare extreme care au fost generalizate, și oboseală. După ce a dormit greața și vărsăturile s-au rezolvat. M-am trezit tremurând în transpirații reci. A început să experimenteze uitarea și să aibă probleme cu gândirea corectă. Probleme cu găsirea cuvintelor, conversația și transmiterea de informații altor persoane. La scurt timp după trezire a început să se confrunte cu dureri severe de spate în partea inferioară până la mijlocul spatelui stâng. Durerea înțepătoare indiferent de poziție. Durerea de spate s-a rezolvat. Ziua 2 încă se confruntă cu oboseală severă, dureri musculare extreme, uitare și nu gândește corect. Are probleme în găsirea cuvintelor de folosit și de comunicat. Procesul de gândire pare lent. Transpirații reci și frisoane ocazionale. Ziua 3 încă senzație de uitare, incapacitate de a găsi cuvinte și de a comunica corect, proces lent de gândire, transpirații reci ocazionale și frisoane, accese ocazionale de anxietate (durează doar 2-3 minute o dată), crize scurte de dificultate de a respira cu efortul rezolvat repede. Unele dureri musculare par să se rezolve.

Traducerea Karen Smith de la Steve Kirsch’s Newsletter

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button