X

Marea resetare este în curs: președintele Fundației Rockefeller anunță că se apropie „criza alimentară” globală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Fundației Rockefeller, Rajiv Shah, Partidul Democrat, a anunțat la Bloomberg Television că se apropie o „criză alimentară masivă și imediată”. 

Shah a avansat ceea ce ar putea fi un calendar pentru următoarea criză alimentară globală care ar putea începe „în următoarele șase luni”.

El a spus că întreruperile aprovizionării globale cu îngrășăminte cauzate de războiul din Ucraina ar avea un impact „și mai rău” asupra crizei, reducând drastic recoltele din întreaga lume.

Shah a spus că reducerea datoriilor, scadențele prelungite și subvențiile pentru țările emergente sunt necesare pentru a atenua efectele crizei alimentare.

Apariția lui Shah la Bloomberg este interesantă având în vedere intensitatea cu care această entitate a lucrat la necesitatea pentru a restructura aprovizionarea mondială cu alimente și de a o face „mai durabilă”. Fundația are opinii strâns aliniate cu Forumul Economic Mondial (WEF), susținând o „resetare globală”, amintind teoriile eugenice de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

Fondatorul WEF, Klaus Schwab, a declarat la începutul anului 2020, la câteva luni după ce a început pandemia virusului, că „Pandemia reprezintă o fereastră rară, dar îngustă de oportunitate de a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră pentru a crea un viitor mai sănătos, mai echitabil și mai prosper“.

În timp ce Schwab și alte elite globale au cerut o resetare globală, directoarea generală al Inițiativei Alimentare a Fundației Rockefeller, Sara Farley, a repetat același mesaj.

Nota lui Farley publicată pe site-ul web al WEF intitulată „Cum să ne reinventăm sistemele alimentare pentru o lume post-COVID” a subliniat necesitatea „reproiectării lanțurilor de aprovizionare ținând cont de nutriție și sănătatea umană”.

Vicepreședintele senior al Inițiativei alimentare a Fundației Rockefeller, Roy Steiner, a declarat recent că „lumea cheltuiește prea mult pe alimente care sunt dăunătoare pentru persoane și pentru planetă”.

Și la ce s-ar putea referi Steiner? Probabil la animale, consumând apă și furaje, ca să producă carne. WEF a susținut, ca alternativă, necesitatea introducerii în aprovizionarea mondială cu alimente în alimentația umană a insectelor sau a cărnii de laborator și de a stabili un fel de „sistem de caste” pentru accesul la alimente de mai bună calitate.

Cronologia lui Shah pentru următoarea criză alimentară este un avertisment clar că capitalul financiar folosește evenimente precum pandemiile și războiul ca o oportunitate perfectă pentru a-și implementa planul de a începe transformarea sistemului de aprovizionare cu alimente. De-a lungul lunilor, carnea devine un produs din ce în ce mai exclusivist. Marea resetare este în curs.

Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button