X

Guvernul lui Iohannis – PSD/PNL, pregătește marea trădare națională: Legea offshore/onshore

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Modificările Legii offshore vor fi dezbătute în procedură de urgenţă, săptămâna aceasta, în Senat, în calitate de primă cameră sesizată. Proiectul reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră şi prevede că statul român are dreptul de preemţiune la achiziţia acestor resurse. Formatul noii legi offshore este total în defavoarea statului român și favorabil investitorilor străini, fapt ce se poate traduce ca un act de trădare națională, de aici și graba cu care se încearcă adoptarea.

Documentul asumat de către liderii PNL, PSD și UDMR prevede că 60 de procente din veniturile obținute prin exploatarea gazelor naturale din perimetrul maritim vor reveni statului, iar 40% investitorilor. De asemenea, România nu va avea drept de preemțiune la cumpărarea gazelor extrase, iar surplusul va fi exportat. Proiectul stabilește același cadru fiscal și pentru onshore, perimetrele petroliere terestre de adâncime.

Mâine, la dezbaterea „Ora guvernului” din plenul Camerei Deputaților este așteptat ministrul de interne, liberalul Lucian Bode, pentru a explica, la solicitarea grupului AUR, calitatea pe care o deține Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență. În comisiile de specialitate, deputații urmează să reanalizeze proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, după ce nu au obținut săptămâna trecută în plen voturile necesare pentru respingere.

De asemenea, sunt așteptate în circuitul legislativ și alte măsuri incluse în pachetul „Sprijin pentru România”. Săptămâna trecută au fost adoptate primele două măsuri: majorarea salariului minim brut la 3.000 de lei în agricultură și industria alimentară și dublarea cotei de hrană pentru pacienții internați.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Ideea este ca, nici toti dusmanii straini luati impreuna, pe care i-am avut de-a lungul Istoriei, nu ne-au facut atata rau precum ne-au facut bestiile, Iudele, alogenii si slugoii care ne conduc de 32 de ani si de care trebuie sa scapam prin orice mijloace, daca nu vrem sa disparem ca neam!

 2. Sfantul Sofronie Saharov:

  Pe plan politic se socoteste credinta in Inviere drept inselarea poporului. Biserica, ca fiind ceva total mincinos in ochii lor si care trebuie nimicita in societatea contemporana, „stiintifica”.
  Fara Hristos toate caile duc la moarte; fara credinta in Inviere, intunecatul nor al deznadejdii va cuprinde tot mai mult pe toti; inca de pe acum toti sunt plini de frica.
  O unire de tip politic, va fi impusa cu sila, si ea va fi un iad general care va produce dezumanizarea maselor de oameni asemenea regnului animal si va fi cu neputinta a ocoli inghitirea intregii omeniri in oceanul urii universale.
  Savarsind Liturghia, ma rog, desigur, pentru toata lumea si nu ma indoiesc ca atata timp cat in lume se savarseste aceasta Jertfa a Iubirii – Liturghia – lumea va fi mentinuta in existenta sa. Atunci cand va inceta sa se aduca aceasta jertfa liturgica, atunci, in mod inevitabil lumea va arde in focul urii generale.
  ###
  Sfantul Nicolae Velimirovici:

  Domnul meu şi Dumnezeul meu (Ioan 20: 28).

  Când Maria Magdalena a auzit glasul Celui înviat cu inima ei, ea a strigat: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Când Saul a văzut lumina orbitoare de pe drumul Damascului şi a auzit cuvintele Celui înviat, el a adeverit: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Când păgânii, uluiţi, vedeau cum mii de nenumărate mii de mucenici merg cu bucurie la chinuri, şi îi întrebau Cine este Acest Hristos pentru care sunt fericiţi să moară, ei răspundeau într-un glas: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Când înţelepţii lumii acesteia ridiculizau oştirile de nevoitori ai pustiei văzute sau gândite, întrebându-i Cine este Acela pentru care iau asupra lor o viaţă atât de groaznică, ei cu toţii răspundeau cu acest răspuns: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Când batjocoritorii îşi râdeau de fecioarele care se închinaseră lui Dumnezeu, întrebându-le Cine este Acela pentru care au renunţat ele la căsătorie, ele toate răspundeau la fel: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Când zgârciţii, uluiţi, îi întrebau pe cei bogaţi pentru Cine şi-au împărţit ei toate averile săracilor facându-se ei înşişi mai săraci decât toţi, aceştia răspundeau întotdeauna la fel: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Unii L-au văzut şi au zis: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Alţii doar L-au auzit şi au zis: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Alţii numai L-au simţit şi au zis: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Alţii I-au văzut prezenţa doar din ţesătura evenimentelor şi destinele personale ale oamenilor şi popoarelor şi au zis: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Alţii I-au simţit prezenţa în propriile lor vieţi şi au strigat: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Unii doar L-au recunoscut după vreun singur semn, în vieţile lor sau ale altora, şi au strigat: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Iar unii au auzit doar despre El de la alţii şi au strigat: Domnul meu şi Dumnezeul meu! Cu adevărat, aceştia din urmă sunt cei mai binecuvîntaţi!

  Să strigăm şi noi, fraţilor, din toată inima, indiferent pe ce cale am ajuns să recunoaştem prezenţa Lui în vieţile noastre, sau cum am ajuns să aflăm despre El:

  Domnul meu şi Dumnezeul meu!

  Căci Domnului Dumnezeului nostru se cuvine toată slava şi mulţumită în veci. AMIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button