X

Oliver Stone: Ucraina în flăcări

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest „UKRAINE ON FIRE” din 2016 este un documentar interesant de Oliver Stone și Igor Lopatonok.

Documentarul începe cu „Operațiunea Barbarossa”, invazia Germaniei asupra Uniunii Sovietice la 22 iunie 1941. Ceea ce Oliver Stone nu știe sau omite în mod deliberat să informeze privitorul este că Stalin urma să invadeze Germania în iulie 1941.

În discursul său din 5 mai 1941, adresat ofițerilor absolvenți ai academiilor, Stalin a spus că războiul cu Germania era inevitabil și l-a caracterizat ca fiind un război nu numai de natură defensivă, ci mai degrabă de natură ofensivă. Stalin intenționa să atace în iulie 1941, deși istoricii ruși nu sunt de acord cu privire la data exactă.

Atacul lui Hitler asupra Uniunii Sovietice a fost o lovitură preventivă. Dacă nu ar fi făcut-o, sovieticii ar fi cucerit nu numai Germania, ci toată Europa.

Nu vă lăsați păcăliți de tovarășul Putin, el este o marionetă a WEF și este la fel de dornic ca și tovarășul Stalin să „exporte” comunismul în întreaga lume. Comuniștii folosesc astăzi „Marea resetare” a Forumului lor Economic Mondial pentru a-și impune dictatura în lumea noastră.

Aici, Klaus Schwab, de la WEF, se lăuda cu „Angela Merkel, Tony Blair, președintele Putin, Kurz (cancelarul austriac), Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande… cei mai tineri 3 lideri de guverne sunt aici”

Iată rezumatul „Ukraine On Fire”:

Ucraina, „granița” dintre Rusia și Europa „civilizată” este în flăcări. Timp de secole, a fost în centrul unei lupte de remorcher între puterile care încearcă să-i controleze pământurile bogate și accesul Rusiei la Mediterana.
Masacrul de la Maidan de la începutul anului 2014 a declanșat o revoltă sângeroasă care l-a înlăturat pe președintele Viktor Ianukovici, i-a determinat pe cei din Crimeea să se separe și să se alăture Rusiei și a declanșat un război civil în estul Ucrainei.

Rusia a fost descrisă de presa occidentală drept făptuitor și a fost sancționată și condamnată pe scară largă ca atare. Dar era Rusia responsabilă pentru ceea ce s-a întâmplat?

Ukraine on Fire oferă o perspectivă istorică pentru diviziunile profunde din regiune care au dus la Revoluția Portocalie din 2004, la revoltele din 2014 și la răsturnarea violentă a lui Ianukovici, ales democratic.

Acoperită de mass-media occidentală drept o „revoluție populară”, a fost de fapt o lovitură de stat scrisă și organizată de grupuri ultra-naționaliste și Departamentul de Stat al SUA.

Jurnalistul de investigație Robert Parry dezvăluie cum au apărut ONG-urile politice și companiile media finanțate de SUA începând cu anii 1980, înlocuind CIA în promovarea agendei geopolitice a Statelor Unite în străinătate.

Producătorul executiv Oliver Stone a obținut un acces fără precedent la istoria internă prin interviurile sale în fața camerei cu fostul președinte Viktor Ianukovici și ministrul Afacerilor Interne Vitaliy Zakharchenko, care explică modul în care ambasadorul SUA și facțiunile de la Washington au complotat în mod activ pentru schimbarea regimului.

Și, în prima sa întâlnire cu președintele rus Vladimir Putin, Stone solicită opinia lui Putin asupra semnificației Crimeei, a NATO și a istoriei de interferență a SUA în alegeri și schimbarea regimului în regiune. Acum, în sfârșit, expunerea completă este disponibilă în Occident.

Traducerea Karen Smith din Cairns News

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Informatiile astea sunt praf in ochi pentru aburirea celor multi, sa dea o minima justificare razboiului. Cica americanii au facut porcarii acolo fara stirea ursului si acum fiara s-a zburlit. De fapt in spate zambeste mister “Global”, sarpele batran care l-a pacalit si jucat pe degete pe om inca de la facere. Doamne ai mila de noi.

  2. Vedeţi că la sfârşitul articolului aţi pus documentarul invers, ”Winter on fire”. Acesta e documentarul realizat de forţele atlantiste şi lansat în 2015, despre ”revoluţia” de la Euromaidan din 2014.
    Documentarul la care vă referiţi în articol, Ucraine on Fire (Tensiuni în Ucraina) a fost lansat în 2016 şi ar putea fi făcut ca o replică la Winter on Fire.
    Pentru cei care vor să vadă documentarul cu subtitrare în română:
    Ucraine on fire – Tensiuni în Ucraina (2016). Documentar produs de Oliver Stone

    https://brighteon.com/8efb5935-d32b-4744-8498-cc72ca360332

    Transcriptul în găsiţi aici:
    https://saccsiv.wordpress.com/2022/04/02/transcriptul-documentarului-ukraine-on-fire-produs-de-oliver-stone/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button