X

Poate securitatea lumii să fie în mâinile unui senil care stă la Casa Albă cu degetul pe butonul nuclear?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Donald Trump a avertizat în mijlocul campaniei după ce un prestigios psihiatru norvegian a sugerat că candidatul la președinție Joe Biden suferea de demență senilă.

„Acest om are încrederea democraților și celorlalți globaliști ai lumii. Acesta este omul care va sta la Casa Albă cu degetul pe butonul nuclear. Nu mai vorbim de politică rațională. Vorbim de nebunia pusă în sistem”, a avertizat Fred Heggen după victoria frauduloasă a candidatului democrat.

După ce a analizat aparițiile publice ale candidatului la președinția americană Joe Biden, psihiatrul norvegian a remarcat o insuficiență congenitală evidentă a sănătății sale mintale, care poate fi un semn al agravării demenței.

Ceea ce a început ca episoade minore când Biden și-a început campania pentru a deveni candidatul democrat la președinție – „uitare, șmecherie, confuzie, înșelăciune și agresiune” s-a agravat „în viteză la galop”, a remarcat Heggen într-un articol de opinie publicat de Nettavisen.

În articolul numit „De ce democrații continuă să susțină un candidat posibil nebun?” Heggen a remarcat că Biden este acum în mare parte exclus de contactul cu mass-media și publicul. Când apare, discursul durează maxim 10 minute. Biden primește instrucțiuni printr-o cască sau citește textul pe un teleprompter. Întrebările din presă nu sunt permise.

„De puținele ori când Biden a participat la o dezbatere reală, s-a luptat cu probleme de concentrare, pierderi de memorie și blocaje bruște de gândire”, a spus el.

„Desigur, încă îl pot judeca greșit, dar pentru ochii mei arată ca o persoană care este deja grav afectată de demență. Și alegerile prezidențiale sunt încă foarte avansate. Ce se întâmplă dacă starea lui se înrăutățește în următoarele două sau trei luni?” se întrebă Heggen.

„Aceasta nu este propagandă de frică din partea mea. Toți cei care au avut experiență cu persoanele cu demență știu că o deteriorare poate veni rapid și poate lua un curs deosebit de dramatic”, a scris Heggen, avertizând despre potențialele pericole asociate cu o posibilă victimă a demenței în calitate de președinte plin de speranță”, a avertizat el.

Ceea ce nimeni nu se aștepta este ca Joe Biden să ajungă la Casa Albă și să conducă una dintre cele mai mari puteri nucleare din lume în timpul celui mai grav război pe care l-a experimentat lumea de la al Doilea Război Mondial. De aceea, tot mai multe voci cer demiterea lui Joe Biden, mai ales după comentariile sale extravagante pe tema afacerilor internaționale săptămâna trecută.

„Nu este personal. Nu este politic. Dar este evident că Joe Biden nu se simte bine și că al 25-lea amendament trebuie invocat”, s-a apărat jurnalistul de la Fox Tucker Carlson, care a adăugat: „Acel amendament, desigur, permite demiterea temporară sau definitivă a președintelui dacă acesta nu poate să-și îndeplinească obligațiile”.

Biden însuși a batjocorit și a negat ceea ce a spus, apoi a dat înapoi și a spus că-și asumă responsabilitatea pentru declarațiile sale. Lumea este martoră la modul în care un președinte confuz al Statelor Unite face declarații contradictorii cu consecințe grave.

Potrivit lui Carlson, nu este vorba despre declarări sau gafe: „O gafă este atunci când numele cuiva este pronunțat greșit.

„…Statele Unite vor folosi arme chimice? Acestea nu sunt gafe. Sunt ceva mai mult. Carlson a spus că o trăsătură constantă a conduitei publice a lui Biden este furia și a reprodus un montaj video de un minut care demonstrează acest lucru, o caracteristică comună a bărbaților în vârstă (Biden are 79 de ani), în special a celor cu declin mental, potrivit Carlson.

După cum a raportat The Western Journal: Problema armelor chimice a apărut de la întrebarea unui reporter despre cum ar putea răspunde Statele Unite dacă Rusia ar iniția un război chimic în Ucraina. A fost un tip de întrebare la care președinții răspund rar, a remarcat Carlson. „Președinții răspund rareori la întrebări ipotetice dintr-un motiv simplu: nu cunosc înainte circumstanțele. Deci nu există niciun motiv să riști prestigiul Statelor Unite sau să îngrozim restul lumii spunând un lucru greșit… Biden nu avea nicio obligație să răspundă la această întrebare. Foarte puțini președinți ar fi răspuns”.

Dar Biden a răspuns: „Ar provoca un răspuns similar. Dacă vă întrebați dacă NATO ar trece, am lua această decizie în acel moment”, a spus președintele.

„Deci niciun președinte american nu a spus așa ceva în viața lui. Ați crescut presupunând că Statele Unite nu vor folosi niciodată arme chimice pentru că SUA nu este un stat canalie… Joe Biden, președintele Statelor Unite, a dat înapoi o sută de ani de politică de securitate americană în mijlocul unui război”, a adăugat Carlson.

Comentariul lui Biden l-a determinat pe consilierul său pentru securitate națională, Jake Sullivan, să-l contrazică pe președinte, spunând că „Statele Unite nu au intenția de a folosi arme chimice”. Dar Jake Sullivan nu a avut de ales. Lucrează pentru un bărbat care nici măcar nu poate pronunța în mod constant numele propriului său vicepreședinte, totuși conduce America în cel mai delicat moment al vieții noastre.”

În Polonia, o zi mai târziu, Biden, adresându-se trupelor americane, a vorbit despre ceea ce vor vedea ei când vor merge în Ucraina, sugerând că SUA vor pune trupe pe teren acolo. „Fox News l-a contactat pe purtătorul de cuvânt al lui Biden după aceste remarci”, a spus Carlson, „și nimeni de acolo – nimeni de la Casa Albă – nu știa că acele comentarii au fost înregistrate”.

Președintele a fost clar că nu vom trimite trupe nordamericane în Ucraina și nu există nicio schimbare în această poziție”, a fost răspunsul, potrivit lui Carlson, „deci pentru a doua oară în trei zile”, a continuat el.

„Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu poate rămâne la putere”. Casa Albă a dat înapoi rapid apelul lui Biden pentru schimbarea regimului, potrivit NPR, iar diplomații nordamericani au urmat exemplul, potrivit Reuters. Și Biden și-a nuanțat puțin comentariile, spunând că politica SUA nu include schimbarea de regim în Rusia.

În timp ce lumea urmărește Statele Unite în căutarea unor indicii despre cum vor acționa – inclusiv să conducă – președintele continuă să se contrazică: „Deci schimbarea de regim în Rusia este acum politica noastră”, a spus Carlson, „Asta este ceea ce președintele Statele Unite tocmai ne-a spus”, iar el i-a mustrat pe cei care lucrează pentru el – ceea ce este în regulă la noi -, care își petrec toată săptămâna corectând declarații pe care le inventează din mers și nu s-a gândit la nimic. Pură reacție”. „Hei, Joe Biden, care ar fi efectul pe termen lung pentru Statele Unite a ceea ce faci?” „N-am idee. Nu trebuie să te gândești la viitor acum.”

Când dintr-o dată totul este în joc”, a spus Carlson, „nu a existat niciodată imprudență la acest nivel la Casa Albă și, da, asta include ultimul președinte care a fost adesea atacat pentru că a fost imprudent.” [Trump] a spus că poate fi comparativ cu asta.” Înainte de a reda un videoclip cu Peter Doocy de la Fox, care cere clarificări, Carlson a comentat: „Ca răspuns, Joe Biden a dezvăluit că nu este complet conștient de faptul că personalul său a actualizat continuu, toată săptămâna, politica americană în timp ce o schimbă din mers”.

„Sunteți îngrijorat că alți lideri mondiali vor începe să se îndoiască de faptul că Statele Unite s-au întors dacă unele dintre aceste lucruri grozave pe care le spuneți pe scena mondială continuă să fie retrase? În ultimele două zile părea că ai spus că trupele americane vor merge în Ucraina, că Statele Unite ar putea folosi o armă chimică și că ai cerut schimbarea regimului în Rusia și știm că…” îl întrerupe Biden. : „Niciunul dintre cele trei lucruri nu s-a întâmplat.”

La care Carlson, în emisiunea sa, a spus: „Pentru a fi clar, nu este apt să conducă.” Carlson a spus că băncile se temeau de o președinție a lui Bernie Sanders, așa că Partidul Democrat I-a întrerupt campania și l-a instalat pe Joe Biden. În timpul campaniei prezidențiale, Carlson a spus: „Biden părea puțin pasiv. Pentru mulți alegători, aceasta a fost o amânare binevenită după ultimul președinte, care părea puțin zgomotos.”Așa sa întâmplat cu adevărat. Nimeni nu a anticipat la acea vreme că vom fi în pragul unui război cu o putere nucleară în mai puțin de doi ani”.

Acum, Biden este „cineva care literalmente nu are idee ce se întâmplăBiden a spus că tot ceea ce a spus în ultima săptămână este adevărat și că nimic nu a fost corectat de persoanele care lucrează pentru el”. „Adevărul este că Joe Biden habar n-are”. „Și Biden a susținut că nu și-ar retrage niciodată comentariile, chiar dacă le retrage, potrivit lui Carlson: „Este aproape ca și cum am fi răi cu tipul, citându-l. Nimeni nu isi bate joc de vârsta sau de starea sa diminuată. Încercăm doar să apărăm țara”.

…Gluma s-a terminat.” „Sunt prea multe în joc. Dacă a existat vreodată un timp, dacă a existat vreodată un moment în istoria SUA pentru a invoca al 25-lea amendament, acesta este acum.” „După cum însuși Joe Biden a spus: „Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu poate rămâne la putere”.

Traducerea Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button