X

Așa DA: România și Bulgaria nu au lăsat să treacă un avion cu un nou lot de drone Bayraktar TB2 pentru Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Cu o seară înainte, din orașul turc Tekirdag, unde se desfășoară producția de vehicule aeriene fără pilot Bayraktar TB2, o altă aeronavă de transport militar An-124 a sosit în orașul polonez Rzeszow, care transporta un nou lot de drone de atac Bayraktar TB2.  Informațiile despre acest subiect sunt exprimate de canalul „Telegram” „Operational Line”.

Potrivit datelor prezentate, Bulgaria și România, după toate probabilitățile, au refuzat să ofere consiliului ucrainean spațiul lor aerian și, prin urmare, zborul a fost efectuat prin spațiul aerian al Greciei.

Ieri (25 martie – nota red.) noaptea, o aeronavă ucraineană de transport greu An-124 a zburat de pe aerodromul turc Tekirdağ-Çorlu către principalul nod de transport pentru transportul ajutorului umanitar militar NATO către Ucraina – aerodromul polonez Rzeszów-Jasionka . Aerodromul turc este cunoscut pentru faptul că dronele Bayraktar TB2 au fost livrate anterior în Ucraina de la acesta. Este curios că Bulgaria și România nu au dorit să ia parte la acest lucru, fără a acorda permisiunea de a zbura prin spațiul lor aerian din această parte., – a spus în mesajul canalului „Telegram” „Linii operaționale”

Aparent, nici România, nici Bulgaria nu mai sunt dispuse să ofere vreun ajutor Ucrainei după criticile ascuțite din partea funcționarului de la Kiev, că se complică foarte mult procesul de furnizare a armelor Forțelor Armate ale Ucrainei.

Karen Smith din VETERANS TODAY

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Cata otrava aveti in voi, ortodoxinfo! De ce nu spuneti nimic de crimele rusilor? De ce nu spuneti nimic de musulmanii adusi in ajutor de rusi (ceceni,sirieni,libieni) sa omoare ortodocsi?

      1. Prefer un ateu cu suflet bun, decat un ortodox care se bucura de raul altuia. Sf, Petru, I`umor. Genial , real si foarte actual.

        1. Matix lov, daca preferi ateii, atunci ce cauti domnule pe un sait Ortodox? Tu esti postac progresist, platit sa bage batul prin gard.

        2. Un “ortodox” care se bucura de raul altuia, nu e ortodox, e la mintea cocosului.
          Asadar nu mai incercati sa blamati Ortodoxia.

    1. Nu o tot dați înainte cu ortodocșii!Cecenii au treabă cu batalionul Azov care numai ortodox nu e!Mai informeaza-te,au ieșit la suprafață toate mizeriile inclusiv în rapoarte ONU

  2. Cernobîl atomic protejat de rusi acum pentru a nu cadea in mâinile batalioanelor naziste din Ucraina / Zelensky face la ordinele ocultei mondiale genocidul propriului popor si vrea razboi mondial spune:

    Rusii nu au omorât niciodata natiuni ortodoxe.
    Rusii chems acum ceceni, arabi, sirieni, etc sa omoare CANCERUL MONDIAL al globalismului, genocidului planetar cu vaccinurile si antihristii de la nato / ue / ,oms …kazarii sionisti ce se inchina satanei si antihristului!
    ADEVARUL !
    Este azi razboiul ORTODOXIEI (RUSIEI) impotriva portilor iadului , a fortelor intunericului, (nato/ ukraina/ ue/ oms/ sua) care ne vor morti oe toti si disparitia speciei umane!

    Vine HRISTOS si va învinge ORTODOXIA!

    Doamne ajutā!

  3. Din istorie învățăm că nu învatam nimic.
    Romanii au suportat vreo 14 invazii rusești.
    Sute de mii de oameni deportați din basarabia, genocidul soldaților romanii , pitesti, poarta albă periprava , gherla.
    Se întorc mortii în morminte dacă sustinem Rusia.

  4. Doamne ajuta.
    Precum spunea si parintele Elpidie, inger din cer le va sopti la urechea conducatorilor nostrii, chiar atei sau straini de Dumnezeul nostru fiind, apoi si de frica poporului temandu-se, nu ne vor baga pana la urma in gura ursului si Romania va scapa neatinsa.
    Doamne ajuta, sa o tina tot asa.

  5. Este bine să nu ne amăgim cu rușii, căci urmează prin liderii lor planul ocultei. Se vede după faptele lor! Singura noastră nădejde nu poate fi decât la Domnul!

  6. Slava Domnului ca mai apare si cite o stire positiva din Romania. Ca pina una alta mai toate publicatiile din tara trimbitau propaganda lui Ze. Otira dram de minte nu ne strica, ca pina acuma tot guvernul nostru parca suna a gol.

    Da, cum zicea parintele Elpidie, daca faci pe mortul te lasa ursul in pace.

    Sa nu uitam ca marele rau (comunismul) ce o venit asupra noastra in trecut nu o venit din Rusia ci din Uniunea Sovietica, sub comanda kazarilor jidoviti care s-au folosit de poporul rus ca o platforma pentru interesele lor, adica interesele satanei de a forma guvernul mondial. Kazarii astia jidoviti nu au nici o treaba genealogica cu poporul evreu doar ca acuma se folosesc si de ei pt aceleasi interese malifice, dupa cum se folosesc si de UE, de SUA, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button