X

Preţul oţelului a explodat în Europa după ce la Bruxelles s-a discutat despre interzicerea importurilor din Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preţul oţelului în Europa a revenit la un nivel ridicat record, pe fondul informaţiilor că Bruxelles-ul pregăteşte interzicerea importurilor din Rusia, ca parte a înăspririi sancţiunilor, ceea ce va limita şi mai mult aprovizionarea, transmite Bloomberg. 

Preţurile de referinţă pentru rulourile laminate la cald în Europa de Nord au urcat vineri cu 10%, la 1.435 de euro pe tonă, conform datelor săptămânale publicate de Kallanish Commodities Ltd. Şi preţurile la barele de oţel pentru armăturile de beton au atins un nou nivel record.

Noile măsurile prin care se interzic importurile de produse de oţel finit din Rusia în UE ar urma să fie adoptate curând, iar traderii au majorat preţurile, aşteptându-se la reducerea aprovizionării.

UE este o piaţă cheie pentru producătorii de oţel din Rusia, majoritatea oţelăriilor fiind deţinute de oligarhi ruşi, iar UE încearcă să înăsprească sancţiunile impuse după invadarea Ucrainei.

Piaţa se confrunta deja cu probleme din cauza pierderii exporturilor din Ucraina, care în mod normal era al cincilea mare furnizor al Europei.

De asemenea, creşterea preţului energiei a afectat operaţiunile la unele oţelării de pe continent, reducând furnizarea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Acum se leaga si mai clar lucrurile: falimentezi timp de 30 de ani o tara, distrugandu-i agricultura, industria si vanzand ce a mai ramas, inclusiv resursele naturale, apoi inventezi o criza si… gata !!! Acum se intelege teribil de clar ce tot balmajea Iliescu: “Comunismul cu Fata Umana”, adica doar fata e umana, restul e… artificial, inclusiv inteligenta :)) Lucrurile au fost programate cu zeci-sute de ani inainte ca sa se ajunga la acest moment “suprem”: Marea Resetare :)

    1. Adevarat ce spui tu. Gandeste-te ca Ceausescu ne-a chinuit cu saracia pe toti, cand el de fapt era un ”vizionar” progresist care ne-a pregatit pentru apocalipsa. Saracie, rationalizare, restrictionare, si securitate frate…turnatarie intre vecini si rude. Prigoana crestinilor si coruperea preotilor de catre stat. A fost de fapt o simulare a acestor vremuri ca sa vaza cum reactioneaza lumea. Acum marul s-a copt si trebuie scuturat. Se implementeaza planetar un plan gandit in detaliu acum mult timp de satanistii mondiali. Ba o molima, ba un razboi. Ca sa fie lumea lamurita de unde vine raul. Cica e putin sau biden. De fapt e scaraoschi. Mister Global si servitorii sai cum e schwab et co.

        1. raspunderea este individuala si nu colectiva. pentru un extremist putin rade un oras intreg. pentru un mars lgbt, hop o bomba nucleara. Nu inteleg cine produce acest haos. Doar satanel poate fi asa inspirat. probabil ca monetizeaza din pacatele celor multi si da drumul nebuniei peste tot…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button