X

Evreul Zelenski spune că Ierusalimul este “locul potrivit” pentru discuţii de pace la nivel înalt cu Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Israelul depune eforturi pentru a media un acord între Ucraina şi Rusia şi ar putea fi un loc pentru viitoare discuţii de pace la nivel înalt, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, informează BBC.

„Prim-ministrul Israelului, Naftali Bennett, încearcă să găsească o modalitate de a avea discuţii. Suntem recunoscători pentru eforturile sale, astfel încât, mai devreme sau mai târziu, vom începe să avem discuţii cu Rusia, eventual la Ierusalim. Acesta este locul potrivit pentru a ajunge la pace, dacă este posibil”, a declarat Zelenski în discursul de duminică noapte adresat poportului ucrainean.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care şi-a evidenţiat moştenirea evreiască în căutarea de sprijin împotriva invaziei ţării sale de către Rusia, s-a adresat, duminică, prin videoconferinţă Parlamentului din Israel, Knesset, ţară care încearcă o mediere între Moscova şi Kiev.

În ultimele zile, preşedintele Zelenski şi-a multiplicat intervenţiile prin videoconferinţă adresându-se parlamentarilor străini cu scopul de a obţine sprijin pentru Ucraina în faţa invaziei ruse.

Statul evreu a adoptat o poziţie prudentă după invazia rusă în Ucraina pe 24 februarie, afirmând legături privilegiate cu cele două ţări, mai ales că Statele Unite, aliatul istoric al Israelului, sprijină Ucraina, iar Rusia are soldaţi în Siria, ţară vecină cu statul evreu.

În acest context, prim-ministrul israelian Naftali Bennett încearcă o mediere între Ucraina şi Rusia. Bennett a mers la Moscova pentru a se întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin, la puţin timp de la debutul invaziei în Ucraina, şi a avut multiple convorbiri telefonice cu Zelenski.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Prostii…
    Premierul israelian a mers la Putin sa vorbeasca despre Iran, Siria…
    La intoarcerea de la Moscova l-a sfatuit pe Zelensky SA SE PREDEA, … nici macar sa capituleze ci sa se predea fiind acuzat de genocid si de complot impotriva Rusiei.
    “Ca sa iti salvezi poporul!” – astea sint cuvintele lui Neftali.

  2. Zelenski este un om credincios.
    Israelul a greșit, dar are credință.
    Evreii sunt un popor foarte credincios. Turcii, de asemenea.
    Cred cu toată convingerea că, în curând, conflictul arabo israelian se va finaliza prin crearea a două state, Israel și Palestina (recunașterea statului palestinian prin organizarea de alegeri libere în Cisiordania și în Fâșia Gaza), conviețuind unul lângă altul în pace si securitate, pe baza dreptului internațional.
    În aproximativ trei săptămâni, Acordul nuclear iranian va fi finalizat, Statele Unite urmând să-și canalizeze efortul pe rezolvarea pe cale pașnică atât a conflictului din Ucraina, cât și a diferendelor cu China.

    1. Zelenski este un om foarte credincios, problema este cui?
      Știi Alexandra, ai rămas la ” copii sunt aduși de barză”.
      Nu strică să te maturizezi un pic.
      Turcii sunt foarte credincioși, însă religia lor nu este și religia ta, sunt 2 lucruri diferite și opuse. Deși foarte religioși, asta nu i-a împiedicat să omoare milioane, genocidul armean.
      Iar armenii sunt ortodocși, nu musulmani.

  3. 1. In vremea lui antihrist, Ierusalim va deveni “capitala lumii”, cum spun profetiile Sfintilor Parinti. Prin urmare, nu trebuie sa fim surprinsi, ca de-al lungul timpului Ierusalimul si cei care sunt acolo stapani vor capata o pondere tot mai mare in ce priveste deciziile de putere, chiar daca nu la vedere.
    2. Zelinky face ce spune Soros, folosind instrumentele lui Soros – care l-a pus acolo unde este. La randul lui, Soros face ce-i spun sefii care in principiu nu sunt la vedere. CUMPLITA ISPITA PENTRU UCRAINIENI SI RUSI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button