X

Canalul 24 ucrainean face apel să fie uciși toți rușii, inclusiv femeile și copiii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Катерина Кіт Садова у МакДональдзі

Canalul 24 al televiziunii ucrainene (24 Канал), controlat de Grupul TRK, proprietatea soției primarului din Lviv, Kateryna Kit-Sadova (foto), a transmis următorul apel de Fakhrudin Sharafmal pe 13 martie (vezi foto titlu):

„Știu că, ca jurnalist, trebuie să fiu obiectiv, trebuie să rămân calm să raportez știrile cu capul rece.  Dar, să fiu sincer, este foarte greu de suportat acum, mai ales în această perioadă. Întrucât Rusia ne numește „naziști”, „fasciști”, etc., permiteți-mi să citez cuvintele lui Adolf Eichmann, care a spus că pentru a distruge o națiune trebuie să-i distrugem, în primul rând, copiii. Pentru că dacă îi ucizi pe părinți, urmașii tăi vor crește pentru a se răzbuna pe tine. Dar dacă ucizi copiii, națiunea lor nu va crește niciodată și va dispărea. Forțele armate ucrainene nu pot ucide copii ruși, deoarece este interzis de regulile războiului și de diferite tratate, precum Convenția de la Geneva. Dar nu sunt din armata ucraineană. Și când voi avea ocazia să iau viețile rușilor, nu voi ezita să o fac. Dacă ne numiți „naziști”, vom urma doctrina lui Adolf Eichman. Voi face tot ce pot pentru ca niciunul dintre voi sau niciunul dintre copiii voștri să nu poată trăi vreodată pe acest pământ. Ca să știi ce înseamnă să fii ucis pentru civili nevinovați. Spuneți că nu ați început acest război, că nu doriți acest război, că este vina lui Putin. Dar nici noi nu am început-o. Acum, trebuie să înțelegi: nu mai este vorba de pace. Este vorba despre victoria poporului ucrainean. Trebuie să câștigăm și pentru a câștiga trebuie să ucidem familii rusești. Sunt nerăbdător să o fac. Slavă Națiunii Ucrainene! Sperăm că Rusia și poporul rus vor pieri și nu vor mai învia niciodată. Sunteți un gunoi care trebuie îndepărtat de pe suprafața planetei. Dacă un ucrainean are norocul să-ți rupă oasele, să-ți taie gâtul, să-l înece pe Ruskofs, sper că va profita de această ocazie pentru a contribui la cauză și că va ucide chiar și pe unul dintre voi.»‎

Canalele de televiziune ruse difuzează acest videoclip ca dovadă a adevăratului chip al așa-zișilor „naționaliști” ucraineni. ‎

Misiunea diplomatică rusă a adus acest fapt în atenția forumului Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), organizație internațională creată în cadrul Acordurilor de la Helsinki (1975). ‎

Karen Smith din Voltaire.or

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. ..chiar nu inteleg de ce rușii daca tot și-au invadat propriul teritoriu numit “Ucraina” de bolșevici, (CU EXCEPTII)..nu le-a taiat curentul din start (bombe cu grafen) permițând propaganda asta jihadista..

    1. În general stațiile de TV/propagandă, au generatoare pe fiecare etaj. Ele sunt echipamente strategice și protejate corespunzător. Cine controlează mass-media, conduce poporul.

  2. Daca-l importa pe Arafatu “nostru”, cu ale lui ptotocoale criminale de peste tot si cu spitalele transformate in crematorii, ucrainienii chiar s-ar putea sa aibe succes in demersul lor satanist!

  3. Acest razboi a fost pus la cale de satanistii lumii ruse si occidentale ca sa scoata ce este mai rau si mai inveninat din oamenii de o parte si alta a granitei. Ucraina este rusia. Scriu si vorbesc aceiasi limba. Acolo sunt veri si frati si cumnati si bunici cu nepoti. Ca si cum cei de la Focsani ar trimite un avion de bombardament la Ploiesti. Acest razboi e ca o gaura neagra care suge toata scursura umana locala si internationala. Dorinta de a omora de a distruge se duce acolo cu veselie mare. Acest reporter ar trebui sa stea la un azil de psihiatrie, nu sa predice la TV cum sa fie omorati oameni. Si el si domnul Putin. Aaa, da si Profesorul klaus schwab cu clasa lui de lideri satanisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button