X

Reacție fulger a lui Volodimir Zelenski: “Ucraina a obţinut o victorie completă. CIJ a ordonat oprirea imediată a invaziei”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, salută miercuri, într-un mesaj postat pe Twitter, ordonanţa prin care Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ) dispune ca Rusia să-şi înceteze acţiunile militare în Ucraina.

”Ucraina a obţinut o victorie completă în acest caz împotriva Rusiei la Curtea Internaţională de Justiţie. CIJ a ordonat oprirea imediată a invaziei”, scrie el.

”Ordonanţa este constrângătoare în virtutea dreptului internţaional”, declară Zelenski, scrie news.ro.

”Rusia trebuie să se conformeze imediat”, subliniază el şi avertizează că ”ignoarea ordonanţei va izola Rusia şi mai mult”.

Curtea Internaţională de Justiţie, cea mai înaltă instanţă ONU, a dispus miercuri ca Rusia să-şi suspende imediat operaţiunile militare în Ucraina.

”Federaţia Rusă este necesar să suspende imediat operaţiunile militare pe care le-a început la 24 februarie 2022 pe tertoriul ucrainean”, anunţă judecătoarea-preşedintă a CIJ, cu sediul la Haga, Joan Donoghue.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. USA, Rusia ;i Ukraina nu au recunoscut CIJ până acum. Dintr-o dată, Ukraina trâmbițează decizia CIJ pe care în fapt nu o recunoaște ca și instituție juridică. Păi cum vine asta. Totu’ ține de propagandă și manipulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button