Se forțează nota: după viermii de făină și greierii aprobați de Comisia Europeană ca hrană în UE, acum o revistă propune o nouă specialitate: laptele de gândac
Laptele de gândac ar putea fi omologat ca aliment, după ce același lucru s-a întâmplat cu viermii de făină și greierii.
Potrivit revistei Marie Claire, laptele de gândac ar fi plin de vitamine şi nutrienţi şi are şanse să devină un aliment al viitorului pe piaţa mondială.
Așa cum s-a întâmplat și cu celelalte gângănii care au ajuns alimente, totul începe cu niște cercetători care promovează această substanță ca fiind următorul „boom” în materie de nutriție. Aceștia spun că laptele de gândac ar fi de două ori mai nutritiv şi mai potrivit pentru copii, adolescenţi, femei gravide şi sportivi.
Așa-numitele superalimente sau supermâncăruri sunt prezentate ca produse organice cu conţinut ridicat de minerale și compuși complecși care, în mod normal, nu s-ar găsi în mâncărurile obișnuite.
Sub acest pretext sunt promovate și cristalele de lapte pline de nutrimente produse de gândacul de Pacific (Diploptera punctata) care ar conține de patru ori mai multe proteine decât laptele de vacă.
Ne-am ars rau, fratilor.
The Locust People and the Devolution of Humanity
https://neoanthroposophy.com/2021/07/04/the-locust-people-and-the-devolution-of-humanity/
Lumea de gandac este o lume bidimesionala bazata pe inainte-inapoi-stanga-dreapta, construita pe un singur algoritm: 0 si 1. Deci, pofta buna! Mulge gandacu’ :))