X

Dan Tănasă, despre Ziua maghiarilor de pretutindeni: Este o batjocură la adresa bunului simţ şi la adresa Parlamentului României să fim din nou trimişi acasă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul AUR Dan Tănasă s-a declarat nemulţumit de faptul că Parlamentul nu lucrează marţi, pentru că se sărbătoreşte Ziua maghiarilor de pretutindeni.  El a avut o intervenţie în plen, luni, privind programul din această săptămână al Camerei Deputaţilor.

„Nu putem să nu remarcăm că, din nou, Parlamentul României sărbătoreşte în contumacie Ziua maghiarilor de pretutindeni, tot Parlamentul este trimis acasă ca să nu jignim, să nu-i supărăm pe anumiţi colegi din Parlament.

În condiţiile în care la Budapesta s-a dat o directivă tuturor diplomaţilor să nu participe la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, în condiţiile în care în Parlamentul României există demnitari ai statului român care manifestă dispreţ la adresa naţiunii române, considerăm că este o batjocură la adresa bunului simţ şi la adresa Parlamentului României să fim din nou trimişi acasă, iată, Parlamentul României să nu lucreze în data de 15 martie”, a susţinut Tanasă.

Biroul permanent a decis ca deputaţii să lucreze în această săptămână în plen o singură zi, luni. Marţi, miercuri şi joi sunt prevăzute activităţi în comisii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Cred ca este un gest frumos din partea guvernantilor Romaniei. Macar iti da ocazia sa te gandesti daca nu cumva ai un ungur pe care l-ai ratat, de care nu stii ca e ungur si pe care nu l-ai sarbatorit cum se cuvine. “Ziua maghiarilor de pretutindeni” este un prilej unic de a cauta peste tot urme de unguri, chiar in propia casa: in debara, in beci, in pod, in agenda telefonica… Cine stie ?! Nu rata nici un colţ din propia ograda, poate gasesti unul pe care sa il sarbatoresti cu forța !

    De ziua rromilor de pretutindeni, pe 8 aprilie, Parlamentul Romaniei isi va da vacanta ?… Intreb, pentru ca aici in Anglia rromi români (si nu numai) sunt peste tot, in schimb nu am vazut decat 4-5 unguri (maxim) in 7 ani jumate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button