X

Rusia recunoaște folosirea rachetelor termobarice în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Apărării din Marea Britanie arată că a obținut confirmarea din partea Rusiei că au fost lansate rachete termobarice în Ucraina.

Conform Ministerului Apărării din Marea Britanie, rușii au folosit lansatorul TOS-1A, un lansator care utilizează rachete termobarice.

The Russian MoD has confirmed the use of the TOS-1A weapon system in Ukraine. The TOS-1A uses thermobaric rockets, creating incendiary and blast effects.

Watch the video below for more information about this weapon and its devastating impact.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Am citit undeva o explicatie a folosirii acestor tipuri de arme ce suna cam asa: pentru distrugerea laboratoarelor in care se dezvolta virusi, nu-i de ajuns sa dai cu bomba in ele, fiindca asa ai imprastia virusii in admosfera, ci daca folosesti acest tip de arme “zmulgi” (absorbi) tot aerul din zona vizata, in prima faza, iar in a doua il arzi la temperaturi inalte.
    Cica asta ar fi explicatia folosirii acestor tipuri de arme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button