X

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: “Lumea trebuie să afle adevărul” despre programele biologice ale Ucrainei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat miercuri că „lumea trebuie să afle adevărul” atunci când a fost întrebat despre programele biologice din Ucraina, potrivit Sky News. 

Guvernul rus a spus că este „o problemă importantă pentru întreaga lume”.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe, Maria Zakhorava, a susținut că SUA au desfășurat programe biologice în Ucraina.

Subsecretarul de stat Victoria Nuland a declarat marți că SUA se tem că forţele ruse ar putea prelua controlul structurilor „de cercetare biologică” din Ucraina şi ar putea confisca materiale sensibile.

„Ucraina are facilităţi de cercetare biologică, iar acum suntem destul de îngrijoraţi de posibilitatea ca forţele ruse să încerce să preia controlul asupra lor. Aşadar, lucrăm cu ucrainenii la modalităţi de a preveni ca aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forţelor ruse”, a spus Nuland.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a mai comentat și sancțiunile occidentale împotriva Rusiei, spunând: „Rusia își va apăra interesele”.

Întrebat despre un posibil compromis cu Ucraina, Kremlinul a spus că Luhansk, Donețk și Crimeea sunt „republici suverane și trebuie recunoscute ca așa”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button