X

Sberbank anunță planurile de a emite cardul Mir cu UnionPay chinezesc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sberbank este o bancă de stat, cea mai mare din Rusia.  În prezent, banca are o capitalizare de 54 de miliarde de dolari și controlează circa un sfert din activele bancare din Rusia.

Sberbank are în vedere posibilitatea emiterii unui card Mir co-badged – UnionPay, se arată într-un comunicat al băncii.

UnionPay este o corporație chineză de servicii financiare cu sediul în Shanghai, China. Oferă servicii de card bancar și o schemă majoră de carduri în China continentală.

Sberbank va anunța data lansării mai târziu.

Anterior, a fost raportat că sistemele internaționale de plată Visa și Mastercard au anunțat simultan încetarea activității pe piața rusă.

Banca Centrală a Federației Ruse a explicat că toate cardurile Visa și MasterCard emise de băncile ruse vor continua să funcționeze în Rusia ca de obicei până la expirare.

Tranzacțiile cu acestea sunt procesate în interiorul țării în Sistemul Național de Carduri de Plată (NSPK), iar sancțiunile nu le afectează. Fondurile clienților din conturile legate de astfel de carduri sunt complet păstrate și disponibile.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Si uite-asa, prostii din Est si din Vest se bat intre ei, iar China sta la colt si asteapta sa profite!

    1. corect … Visele nebunului de la kremlin pune la pamant toata civilizatia europeana … Vom intra intr-o noua era cu o singura super-putere, china.
      Sunt curios ce chestii noi vor scoate astia cu oculta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button