X

Singura armă a neo-marxiștilor: “Ești pro-rus! Trebuie să fii interzis!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Când prostul nu mai are argumente, sare la gâtul tău cu acuze inventate, punându-ți în cârcă faptele unor personaje ce sunt la acel moment cele mai demonizate de către propagandă neo-marxistă. Chiar dacă, dimpotrivă, ai adus argumente de-a lungul timpului în contradicție cu acuzele lor, atacul vine pentru alte motive, ce ascund îndoctrinarea ideologică a acuzatorilor.

Și de obicei nu este lovit doar personajul “negativ”, ci o întreagă categorie, un întreg popor, se ajunge așadar la rusofobie, xenofobie! Ce treabă are Putin cu poporul rus, ortodox? Ce treabă are Werner cu poporul român, ortodox? De ce ura se întinde de la o persoană la un întreg popor? În schimb dacă condamni niște elemente ale mafiei sioniste, imediat ești catalogat anti-semit și pus la zid, de aceeași propagandă neo-marxistă! Ce concluzie putem trage de aici?

Citiți și: Putin – dovada supremă de pion al ocultei: Amenință omenirea cu războiul, pentru a nu se ancheta crimele plandemiei

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Aceiași care nu suportau să-i contrazici cu covidul, nu suportă nici alte păreri despre Ucraina!
    Numai ei știu cum e ” corect ” să gândești!

  2. S-ar părea că gruparea ”Anonymous” i-a ameninţat pe ruşi că le vor lăsa băncile fără bani:

    https://twitter.com/polynorph/status/1498385045773557765

    Într-un mesaj care aparent a fost postat de gruparea Anonymous, aceştia îndeamnă cetăţenii ruşi să-şi scoată banii din bănci, deoarece pe 3 martie ar urma să devalizeze toţi banii din băncile ruseşti şi să-i transfere în Ucraina.

    Comentariu: în primul rând nu ştiu dacă e posibil la acest nivel. Au atacat ei bănci, dar ca să scoţi fraudulos banii din bancă nu ştiu dacă-i posibil.
    Poate nu înţeleg eu dar un astfel de transfer este numai scriptic, banii rămânând la ruşi. Ucrainienii s-ar trezi că au la nivel scriptic mult mai mulţi bani decât au efectiv în economie, dar nu pot valorifica aceşti bani scriptici. Când au loc tranzacţii în mod amiabil între părţi, până la urmă se fac transferuri fizice de bani între bănci (cu acele maşini blindate), şi probabil că şi la nivel de ţări se face tot aşa. Dar în acest caz banii fizici rămân la ruşi.
    Dacă există ”portiţe” (back doors) la nivel de procesor şi care rulează Minix, acest lucru nu ştiu dacă se aplică sistemelor din Rusia. Din câte ştiu ruşii au dezvoltat propriile procesoare, conceptibil că nu au ”portiţe”.
    În plus de asta: chiar dacă ar reuşi, nu e o idee bună să le faci aşa ceva ruşilor după ce au agitat bombele nucleare.

    Comentariul unei alte persoane: Acesta e un act de război direct făcut de serviciile secrete americane, care derulează operaţiunea cu acei aşa-zişi hackeri din ”Anonymous”. Aşa ceva poate fi făcut numai prin portiţe (back doors) la nivel de procesor proiectate de serviciile secrete americane şi israeliene, portiţe despre care am vorbit de mai mult ori în trecut. Este imposibil ca aşa ceva să se întâmple ”tuturor ruşilor”, decât dacă e o acţiune derulată de la niveluri înalte. Nici un grup de hacheri nu poate face asta, e posibil numai în cadrul operaţiunii Talpiot.
    Probabil că gruparea Anonymous este o operaţiune derulată de CIA, unde ”cei mai buni hacheri din lume” folosesc portiţe la nivel de procesor şi la nivel de sisteme de operare pentru a intra în mod ”magic” în orice dispozitiv când au nevoie. Sistemul de plăţi al Rusiei a fost infiltrat exact conform planului, după ce Rusia a anunţat că aliaţii ei ar putea renunţa la euro şi dolari deoarece aceste valute nu pot fi de încredere. Cum au reuşit ? Prin sistemul de operare Minix (din procesor), prin portiţele din sistemul de operare al Microsoft şi printr-un buget de un trilion de dolari. Chiar dacă nu folosesc portiţele din sistemul Microsoft, nu contează, deoarece folosesc portiţele de la nivelul procesorului.
    Rusia nu poate răspunde împotriva atacului deoarece desigur că nu au fost cei de la CIA, ci un grup nebulos denumit ”Anonymous”. Băieţii lucrează din greu, sunt organizaţi, sunt finanţaţi şi sabotează cele mai grele ţinte, lucrând din garajul de la subsol …

    Notă: În comentariul de mai sus apare data de 3 martie. Această dată mai apare şi într-un altă postare a unei persoane, pe un alt site:

    Tocmai am primit un pont că evreii o şterg din New York. Conform acestui pont cineva s-a hotărât să îi urmărească ce fac, datorită situaţiei din Ucraina. Această persoană spune că evreii au început să părăsească New York-ul organizaţi pe sinagogi, în data de 28 februarie imediat după miezul nopţii (la ora locală din New York). Această informaţie, care ar putea fi falsă, mi-a fost trimisă pe e-mail la 4 dimineaţa EST, pe 28 (cam la ora 11 la noi). A ajuns în mijlocul nopţii de la cineva de care n-am mai auzit până acum.
    Nu am mai primit niciodată un mesaj atât de direct. Aşa ceva nu mi se întâmplă în fiecare zi, nici măcar o dată pe an.
    Un alt lucru ciudat: soţia mea s-a sculat deodată şi a zis că (”elitele”) vor face un nou 11 septembrie, şi că evenimentul va avea loc până pe 3 martie. Ăsta e singurul motiv pentru care m-am sculat să verific mesajele. Prin urmare, treaba cu soţia mea a făcut ca mesajul prin mail să devină mult mai ciudat. Nici ea n-a mai făcut aşa ceva.

    1. N-am mai primit niciodată un asemenea mesaj;
    2. Soţia mea n-a mai făcut niciodată asta;

    Eu zic că e adevărat, datorită tonului mesajului şi faptului că era direct şi neaşteptat. Cred că cineva a fost cu adevărat pe teren în New York şi a observat. Totuşi, deoaece postări ca asta puse pe site-ul meu au efecte uriaşe, este o şansă mare ca postarea să fi oprit ce aveau de gând să facă.

  3. Ala din caricatura e “Putin” ala de trage URS-ul de lant ?
    1. De ce scrie pe URS RUS si nu scrie Rusia precum scrie pe puisoarul de urs Bela rus ? (ciudat ca in romana si RUS si URS au aceleasi litere). Chiar si URSs avea in el URS (RUS)
    2. De ce duce “Putin” ursul de dalog ? Il duce cadou altcuiva ?
    3. De ce spunea Lumila, exnevasta lui Puin ca “Putin” asta nu-i Putin ? Poate ca o parasise pentru una mai tanara ? Atunci are logica.

  4. Ca răspuns la ultima întrebare, aș zice că trebuie inoculat în subconștientul colectiv himera „visului european”, dar mai ales a „visului american”. E musai, ca populația României să creadă într-un mod TOTAL necondiționat că viitorul ei înseamnă DOAR deplasarea organizată sub mantia ocrotitoare cu dungi și stele a marelui licurici de la Washington, iar pe loc secund se poziționează pelerina albastră încununată cu douăsprezece stele a Bruxelles-ului. E dificil de explicat oamenilor, că rusofobia este extrem de benefică pentru Occident, dar teribil de păguboasă pentru națiune!
    Cred că s-a remarcat faptul că rusofobia se manifestă prin 2 elemente: problema tezaurului și aceea a Bucovinei de Nord și a Basarabiei. Parcă nimeni n-ar mai gândi dincolo de vârful nasului, nimeni n-ar mai dori o o țară independentă, prosperă, care să asigure un bun nivel de trai cetățenilor săi. Românii nu sunt pragmatici, sunt sentimentali, aici ar fi cauza – zic eu – tuturor relelor. Deoarece politica criminală a celor aleși să conducă România și entuziasmul copilăresc al majorității populației pentru „sclipiciul” Occidentului au adus națiunea în situația actuală: de consumator al tuturor mărfurilor pe care le refuză Vestul și de furnizor de brațe de muncă ieftine, cu precădere pentru muncile prost plătite și necalificate. Nu cred că se conștientizează plata iluziilor nici la ora actuală din moment ce orice părere critică la adresa politicii vasale față de NATO este indubitabil de sorginte kaghebistă sau bolșevică, de parcă americanii nu ar fi fost de aceeași parte a baricadei cu sovieticii până în 1945. Oare chiar nici un omuleț nu se întreabă cum este posibil ca în perioada socialismului, când România era membră a pactului de la Varșovia, ea nu a luat parte la nicio acțiune militară îndreptată împotriva unei țări străine? Ceaușescu, așa cum era el, a refuzat să participe la agresiunea împotriva Cehoslovaciei în 1968, iar în timpul războiului din Afganistan sovieticii nu au cerut niciunei alte țări semnatare a Pactului de la Varșovia să-i sprijine cu trupe, chiar dacă ar fi fost în poziția s-o facă. Eu tot scriu pe aici că s-a uitat istoria, că nu i se mai acordă atenția cuvenită, că prea se înghite propaganda occidentală precum găluștile! Își imagina cineva, în perioada crizei diplomatice dintre URSS și China, ca românii să fi avut curajul să întrețină relații politice și economice cu chinezii, în ciuda presiunilor sovietice? Și uite că au făcut-o! De ce s-au uitat toate aceste aspecte? De ce nu le scrie nimeni? Astăzi ambasadorul SUA îi cheamă la raport pe toți politicienii, cu nonșalanța unui sultan, în timp ce soldații americani se pot îmbăta și pot accidenta oameni pe stradă (cazul Teo Peter), fără să fie trași la răspundere. Evident, totul „în limita” legii, pentru că România a semnat o amărâtă de convenție militară în acest sens. Dar oare ce fel de regulă imperativă e aceasta, care le permite soldaților străini să facă ce le trece prin cap pe teritoriul altei țări, fără să răspundă în fața nimănui? Așa ceva nu se petrecea nici în perioada otomanilor, dar cui îi mai pasă? Rușii și Putin sunt vinovații de serviciu! Plus, „infiltrații” Kremlinului! Niciunul nu simte că zăbala colonialismul a fost pusă României, că cetățenii români au fost înșelați, amăgiți, în așteptările lor de către un occident pervers, care nu o singură dată s-a dovedit a fi trădătorul acestui neam. Ce mai contează? Rușii poartă culpabilitatea tuturor relelor! Numai ei ne-au jupuit de vii, numai ei ne-au deposedat de resurse, teritorii și tezaure, ceilalți au venit numai și numai cu bunăstare, opulență și binefaceri! Oare când vom pricepe legenda Lupului Șchiop? La a câta generație? Că eu m-am plictisit așteptând! O redau aici foarte pe scurt: aurul Daciei nu sălășluiește în măruntaiele munților, ci în oamenii ei!

  5. Cam acesta ar fi punctul meu de vedere: Ucraina și Rusia nu ne sunt țări prietene, ambele au ocupat și ocupă teritorii românești, ambele s-au manifestat de-a lungul timpului ca entități inamice. Ucraina ar trebui să fie o zona “gri” între NATO și Rusia, să cedeze teritoriile ocupate spre România, să rămână în afara UE (oricum nu respectă drepturile minorităților, trâmbițate chiar de UE si în plus ar avea o mare problemă cu vestitul MCV care ”seacă” România pe justiție, corupție și criminalitate organizată). Rusia ar trebui să-si retragă Armata 14 din Transnistria, lăsând liberă Basarabia din punct de vedere politico-militar pentru reunirea cu România și bineînțeles să restituie ce a mai rămas din Tezaurul furat. Spun asta deoarece văd pe net texte corecte despre pozitia nefastă a Ucrainei față de România, dar nu si despre pozitia nefastă a Rusiei față de România, de-a lungul istoriei.

  6. Propun înființarea Ministerului Adevărului. A, dar stai, că asta există de când am aderat la Noua Uniune Sovietică Europeană.

    Nici astăzi nu s-au abținut să nu fie penibili. În Parlamentul European, o întreagă sală aplauda precum focile comuniste la plenara a XV-a a partidului unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button