X

Circul cu pandemia a luat sfârșit: Guvernul mafiot ia în calcul anularea stării de alertă și implicit a tuturor restricțiilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul va decide săptămâna viitoare măsurile luate în pandemie și, în funcție de evaluările privind situația internă și externă, e posibil să ridice starea de alertă și să se anuleze implicit toate restricțiile legate de pandemie.

Analizele vor fi făcute după data de 15 februarie, întrucât în momentul de față Institutul Național de Sănătate Publică și Ministerului Sănătății oferă date care arată clar scăderea valului pandemic. Dacă și săptămâna viitoare analizele vor arăta o scădere a numărului de infectări, atunci e posibil sa fie ridicată starea de alertă.

În fundamentarea unei astfel de decizii va fi luată în calcul și situația din statele membre UE – incidența cazurilor de covid, ce restricții mai există și care este gradul de vaccinare.

Mai multe state europene au ales să renunțe la toate restricțiile, dat fiind numărul scăzut de cazuri și simptomele rezonabile ale actualelor variante de Covid-19. Între ele se numără și Marea Britanie, care acum tratează virusul „ca o răceală”. Alături de britanici, cu măsuri similare au venit și danezii, suedezii, cehii și finlandezii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button