X

[VIDEO] O actriță de comedie se prăbușește pe scenă după ce se laudă că e triplu vaccinată și… nu a pățit nimic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Actrița de comedie Heather McDonald s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui spectacol pe care-l susținea în Tempe, Arizona, informează Fox News.

Incidentul s-a petrecut la câteva secunde după ce McDonald s-a lăudat că s-a vaccinat, inclusiv cu booster-ul, că și-a făcut și vaccinul anti-gripal și a fost foarte bine, ironizând efectele adverse ale vaccinului și concluzionând „Iisus chiar mă iubește”.

În urma leșinului, ea a ajuns la urgențe, unde a fost tratată pentru traumatisme craniene. Ea a fost testată pentru coronavirus și a ieșit negativ, afirmă reprezentanții artistei, citați de Fox.

Heather McDonald are 51 de ani.

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. As vrea sa atrag atentia asupra unei afrimatii care ar fi fost facuta de prof. Mantagnier referitor la soarta celor intepati in urmatorii 2 ani.

    Am facut o mica cercetare pe net si n-am gasit asa ceva dar am concluzionat ca:
    – acel mesaj postat pe o retea de socializare nu e nou, dateaza din aprilie 2021 se pare(sunt multi fact checkers-i care o „demonteaza” datand incepand de atunci)
    – o inregistrare din primavara-vara 2021 sugereaza ca cele atribuite profesorului nu pot in opinia mea fi adevarate pentru ca in acea inregistrare laureatul Nobel vorbeste despre 3 valuri de efecte ale vaxului, ultimul fiind pe termen lung (mai multe generatii). Deci e greu de crezut ca un om de stiinta de asemenea calibru s-ar contrazice in asemenea masura.

    Precizarea e importanta pentru ca avem cu totii rude sau prieteni care au imbarcat trenul inteparii si e crestineste sa nu agravam lucrurile prin a-i ingrijora mai mult decat necesar. In inregistrare se vorbeste chiar de solutii.

    inregistarrea aici, minutul 23 e unde devine relevant: https://www.bitchute.com/video/AsB0BZ0IafBi/

  2. nu trebuie sa iei in deradere numele Mantuitorului.
    in tinerete, am spus in gluma, ce ba cei moarte, si radeam. instantaneu am simtit ca un fulger din crestet pana in talpi, un gol mare in suflet, si ma lasau picioarele, aproape sa lesi. am apucat sa zic in gand, Doamne iartama! si miam revenit imediat. Mia fost invatatura de minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button