X

O altă moarte suspectă: a murit Luc Montagnier, Premiul Nobel pentru Medicină, principala autoritate științifică din lume împotriva vaccinurilor

Uneori, un adevăr urât ne privește în față, trebuie doar să-l vedem și să-l spunem pentru ca realitatea să devină evidentă. Principala referință științifică mondială împotriva vaccinurilor a murit. Nimeni nu spune de ce.

Presa franceză, France Soir, a confirmat că profesorul Premiul Nobel pentru Medicină 2008, a murit ieri, 8 februarie 2022, la vârsta de 89 de ani, la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine.

Mediul francez nu a citat cauza morții și, se pare, puține se cunosc până acum. Între o trecere în revistă a carierei renumitului virolog și puțin altceva, France Soir mai scrie:

„În toamna vieții sale, în ciuda vârstei înaintate, a suferit multe critici din partea membrilor comunității științifice, în special pentru pozițiile sale cu privire la originile Covid-19. Cu toate acestea, timpul pare să-i dea dreptate.”

Chi è Gianluigi Paragone oggi: età, laurea, partito e contatti

Potrivit presei italiene Unione Sarda, Gianluigi Paragone, senatorul care l-a invitat pe Montagnier la o demonstrație la Milano, a vorbit despre asta pe fondul zvonurilor care au proliferat astăzi. Într-o postare pe Facebook, înainte ca France Soir să confirme vestea, el a spus: „Nu pot nici să confirm, nici să infirm asta. Tot ce știu este că încercăm de câteva zile să luăm legătura cu anturajul lui, dar nu putem.”

TrikoobaNEWS a trecut în revistă profilul senatorului Paragone și a constatat că în urmă cu câteva minute tocmai a distribuit o imagine a lui Montagnier însoțită de textul: „La revedere profesor Montganier! astăzi plângem un mare om de știință, un om, curajos și liber, un maestru al vieții„.

După cum vor ști cititorii noștri, profesorul Montagnier a fost foarte mult împotriva narațiunii oficiale a pandemiei de Covid-19, inclusiv afirmând că vaccinarea în masă împotriva COVID a fost o „greșeală inacceptabilă” și, ca mulți alți experți, a susținut, de asemenea, că injecțiile ar duce la apariția de noi variante.

„Fac experimente la Institut cu pacienți care s-au îmbolnăvit de coronavirus după ce au fost vaccinați. Le-am arătat că creează variante rezistente la vaccin”, a spus el într-un interviu în Franța. Potrivit lui Montagnier; „Anticorpii produși de virus sunt cei care permit unei infecții să devină mai puternică. […] Este clar că se creează noi variante […] prin vaccinare”.

În august 2021, Montagnier a lansat un apel în lumina analizelor sale și a numeroaselor conversații cu experți din întreaga lume.

„Acesta este un apel către liderii care promovează vaccinarea în masă în țara lor și la nivel internațional pentru a preveni răspândirea coronavirusului Covid-19”, a spus Montagnier.

Este o cursă în care virusul va avea întotdeauna un avantaj. Trebuie să abandonăm și să respingem vaccinarea obligatorie, în special personalul medical care este deja bine informat cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor actuale.”

Montagnier a spus că a oferit autorităților următoarele „soluții de salvare”:

 • Vaccinarea cu un vaccin care generează imunitate puternică a celulelor T, cum ar fi BCG (țările care practică acest vaccin au o incidență scăzută a Covid19),
 • Tratamentul precoce al infecției cu ivermectină și antibiotice bacteriene deoarece există un cofactor bacterian care amplifică efectele virusului”.

De asemenea, în august 2021, am informat despre modul în care avocații din mai multe țări au prezentat noi dovezi la Curtea Penală Internațională, inclusiv declarații pe propria răspundere de la experți de seamă precum profesorul Luc Montagnier, susținând că guvernele din întreaga lume și consilierii lor sunt complici la genocid, crime împotriva umanității și încălcări ale Codului de la Nürnberg.

Avocatul german Reiner Fuellmich: „Guvernele noastre nu mai sunt guvernele noastre. Instituțiile noastre au fost infiltrate”. - Invictus

Știm că avocatul german, Reiner Fuellmich, a vorbit cu profesorul Luc Montagnier și, cu siguranță, a contat pe el ca sprijin pentru actualul proces al Marelui Juriu care va încerca să-i judece și condamne pe cei responsabili de pandemia Covid-19.

Traducerea Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. Dar de ce e suspecta moartea? Ca am vazut ca omul mergea spre 90 de ani; cand ai aproape 90 de ani, te cam poti astepta ca Dumnezeu sa te ia din lumea asta, nu? Daca ar fi avut 50..60 de ani, da, ar fi fost moarte suspecta…

  1. Moartea a intervenit cam subit. Doctorul Montagnier arata destul de bine cu 2 saptamani in urma, cand a luat parte la un protest anti-restrictii.

   1. Am inteles…mai ales daca a participat la protest anti-restrictii, el, Luc Montagnier – laureat cu Premiul Nobel pt. medicina, trebuie sa le fi cazut foarte naspa stapanilor….si nu e nevoie de 200mg de clorura de potasiu in perfuzie…

    1. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească cu drepții, căci n-a tăcut, ci a spus și a luptat pentru adevăr(Hristos)!
     Să-i urmăm în netăcerea cea bună.

 2. Chiar asa – cum sa-ti vina sa mori la 90 de ani?
  Ca daca e „nobelizat”… ar trebi sa devins si nemuritor?

  Informatii de la familie are cineva? – citeam m(articol in engleza) ca a urit „in liniste, inconjurat de familia sa”… francez spitalizat in SUA – vor fi ajuns la capatai inoculati, ca asa se ontra in SUA…
  ————–
  Sa ne trezeim, totusi: a fost cel mai util soldat al armatei vacciniste cu care n- mi fost inhaitat [doar] in ultima vreme.
  A inventat un nano-ceva cu palarie para-stiintifica de virus, cica …. de HIV.
  Necunoscut pana la el, si de- fapt- de nevazut pana in ziua de azi!
  Doar nu era sa spuna ca degeneratii sexual altereaza fiziologia pana la defectarea apararii/imunitatii prin acte sexuale contra-naturii!
  NU-u-u-u..!
  Nevinovatii perversi…au fost „loviti” de sindrom (ca nu e boala) si hai sa ne prefacem ca facem vaccin sa-i salvam, sa le alinam „pedeapsa” – desigur rautacioasa, nemeritat! – ca nu de la perversiuni li se tragea ci … de la ceva foarte, foarte mic si foarte, foarte rau… inventat de Montagnier!

  Inca nu a vazut cineva vreun virus; nu exista instrumnete optice sa „bata” la miliardime de metru – unde „sta ascuns” raufacatoru’ politic!
  Demonstratiile lui despre HIV sint povesti demontate cu probe materiale, stiintifice.
  —-
  Cam asta e cu si foarte plansu’ nenea Luc – s-o lase mai moae plnga-laudatorii, va rog!
  SIDA se manifesta, dinainte de descoperirile „epocale” cu ipoteticul HIV.
  Acum, se „da la tot cartieru'” – asta e efectul injectarii promovate de covidieni – imunitate distrusa artificial si nu imunitate deficitara [si] achizitionata, ca nu si-a propus fraieru sa-si distrufga sanatatea prin „achizitie”, expresie de vointa ci – fiind inselat – s-a „ales” cu stricaciunea produsa artioficial ca otrava manufacturata cu acest scop.
  ——-
  Mai e unu’ care s-a imbogatit cu zeci de milioane cam la fel – lucrand cu virusi si vaccinuri… si da-i si da-i sa curga banu’ …. si-a tras doua ture de inoculari si iese s aspuna ca nu e bine cu „fortatu'”, … cu copiii…

  Nu si-a pus nici unu’ cenusa-n cap pentru raul facut omenirii si pentru minciunile care i-au imbogatit.

 3. Chiar asa – cum sa-ti vina sa mori la 90 de ani?
  Ca daca e „nobelizat”… ar trebui sa devina si nemuritor?

  Informatii de la familie are cineva? – citeam (articol in engleza) ca a murit „in liniste, inconjurat de familia sa”… francez spitalizat in SUA – vor fi ajuns la capatai inoculati, ca asa se intra in SUA…
  ————–
  Sa ne trezim, totusi: a fost cel mai util soldat al armatei vacciniste cu care nu a mai fost inhaitat [doar] in ultima vreme.
  A inventat un nano-ceva cu palarie para-stiintifica de virus, cica …. de HIV.
  Necunoscut pana la el, si de fapt – de nevazut pana in ziua de azi!
  Doar nu era sa spuna ca degeneratii sexual altereaza fiziologia pana la defectarea apararii/imunitatii prin acte sexuale contra-naturii!
  NU-u-u-u..!
  Nevinovatii perversi…au fost „loviti” de sindrom (ca nu e boala) si hai sa ne prefacem ca facem vaccin sa-i salvam, sa le alinam „pedeapsa” – desigur rautacioasa, nemeritat! – ca nu de la perversiuni li se tragea ci … de la ceva foarte, foarte mic si foarte, foarte rau… inventat de Montagnier!
  Inca nu a vazut cineva vreun virus; nu exista instrumnete optice sa „bata” la miliardime de metru – unde „sta ascuns” raufacatoru’ politic!
  Demonstratiile lui despre HIV sint povesti demontate cu probe materiale, stiintifice.
  —-
  Cam asta e cu si foarte plansu’ nenea Luc – s-o lase mai moale planga-laudatorii, va rog!
  SIDA se manifesta, dinainte de descoperirile „epocale” cu ipoteticul HIV.
  Acum, se „da la tot cartieru’” – asta e efectul injectarii promovate de covidieni – imunitate distrusa artificial si nu imunitate deficitara [si] achizitionata, ca nu si-a propus fraieru sa-si distruga sanatatea prin „achizitie”, expresie de vointa ci – fiind inselat – s-a „ales” cu stricaciunea produsa artificial de la otrava manufacturata cu acest scop.
  ——-
  Mai e unu’ care s-a imbogatit cu zeci de milioane cam la fel – lucrand cu virusi si vaccinuri… Mallone, … „si da-i si da-i nenicule” sa curga banu’ din miliarde de dolari (vreo 9 am calculat eu) in finantare de la bugetu’ federal, american…. deja si-a tras doua ture de inoculari si iese sa spuna ca nu e bine cu „fortatu’”, … cu copiii… tot aburest cu piticu; rau – virusu.
  Virusu are putere distructiva ca scuipatu’ Lunii – trebuie sa fii idiot sa crezi asa ceva… virusu e mult mai mic decat un scuipat pe langa Luna.

  Unu’ nu si-a pus cenusa-n cap pentru raul facut omenirii si pentru minciunile care i-au imbogatit.

  1. Clar,
   Luc Montagnier
   a rostit adevărul ! A recunoscut urme de prelucrare umană în făcătura carcalacului. Ba mai mult, chiar secvențe similare HIV. După o viata de cercetări în domeniu, și un premiu Nobel pentru asta, nu-i mai vinzi castraveți grădinarului.

   Mai mult, confirmă și alții :

   Au explicat CLAR in Februarie 2020 (da 2020) indienii de la N Delhi Tech Institute, ca atunci cand au comparat genomul Cv cu alte virusuri, cea a HIV-ului s-a potrivit ca pantoful cenusaresei. 🙂 Au publicat studiul in vre-o doua jurnale medicale, si intr-unul a fost retras(BioRX) la cererea industriei far-ma, nu negat… nimeni nu a negat acest studiu. Apoi au mai fost niste „real science people” care au spus asta. Am la mine pe wall totul explicat inca din 2020. ARN-ul , mai exact vxul bazat pe aceasta tehnologie, determina auto-anticorpii, deci implicit IMUNODEFICIENTA. Practic iti introduci in tine CEVA ce declanseaza un fenomen de auto-distrugere si ramai fara imunitate. Asta au spus multi referitor la aceste seruri, inca din 2020, cand s-a pus problema de un vx.

 4. Au explicat CLAR in Februarie 2020 (da 2020) indienii de la N Delhi Tech Institute, ca atunci cand au comparat genomul Cv cu alte virusuri, cea a HIV-ului s-a potrivit ca pantoful cenusaresei. 🙂 Au publicat studiul in vre-o doua jurnale medicale, si intr-unul a fost retras(BioRX) la cererea industriei far-ma, nu negat… nimeni nu a negat acest studiu. Apoi au mai fost niste „real science people” care au spus asta. Am la mine pe wall totul explicat inca din 2020. ARN-ul , mai exact vxul bazat pe aceasta tehnologie, determina auto-anticorpii, deci implicit IMUNODEFICIENTA. Practic iti introduci in tine CEVA ce declanseaza un fenomen de auto-distrugere si ramai fara imunitate. Asta au spus multi referitor la aceste seruri, inca din 2020, cand s-a pus problema de un vx.

 5. Tot raul spre bine, in sensul ca, de acum incolo cota si notorietatea acestui mare savant si doctor vor creste puternic, iar spusele sale vor avea o mult mai mare greutate in randul oamenilor(chiar si a scepticilor), mai ales ca acestea exprima practic, adevarul!

 6. Totusi, fara de rautate, Luc Montagnier , profesor de malefico-medicina , a spus un ADEVAR fundamental si incomod satanelor propagandiste ale „vaccinurilor” criminale si aducatoare de boli, moarte si iad:”SUNT NISTE OTRAVURI!”.
  Bineinteles , sunt ADEVARURI SPUSE PE JUMATATE, virusii NU EXISTA, sunt niste exozomi celulari indusi cu vrajitorie in „vaccinuri”, pe langa alte chimicale si umori si spurcaciuni biologice de la oamenii si animalele bolnave cu modificare de ADN.

  Aceasta marturisire tardiva NU -l baga in rai pe profesorul francez laureat de Nobel, dar sigur a fost eliminat , tot cu o injectie inventata de dânsul.

  La multi se va apropia funia de oar, inclusiv si billu gheitz si altii, de la mari puteri…

  Doamne ajuta sa se faca DREPTATE si sa se afle public tot ADEVARUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings