X

O invazie rusă a Ucrainei va provoca un masacru civil

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O evaluare actualizată a serviciilor de informații americane cu privire la Ucraina este de rău augur: SUA consideră că Rusia accelerează pregătirile pentru o invazie care ar putea duce la 50.000 de morți de civili, 5 milioane de refugiați și căderea Kievului în 2 zile, spun sursele.

Până vineri, erau 83 de grupuri tactice de batalion rusesc, cu aproximativ 750 de militari fiecare, pregătite pentru un posibil asalt, potrivit evaluării.

Este o creștere față de 60 de acum două săptămâni și reprezintă aproximativ 70% din ceea ce ar avea nevoie Rusia pentru o invazie la scară largă.

Oficialii americani spun că alte acțiuni destabilizatoare ale Rusiei în Ucraina ar putea începe oricând, inclusiv distrugerea podurilor și țintirea liderilor politici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. “oficialii americani”/majoritatea jidani, in trecut ,se dădeau de ceasul morții să rupă Kosovo de Serbia iar acum sprijină “integritatea teritorială a Ucrainei” bolsevice. situația daca nu ar fi tragică ar fi comica..

    1. PS
      in războaiele cecene (un teritoriu mic) numărul de morți a depășit 150.000..in Siria (tara medie) războiul a făcut 500 mii morți+.. in o ipotetică “invazie” rusă visata de jidanii din MSM, având în vedere întinderea, populația și gradul de fanatizare al “ukrainienilor gata să își apere tara” vorbim de 1 milion morți cu plus .

  2. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/did-you-know

    Did you know in the summer of 2000 that Saddam Hussein announced Iraq was going to quit accepting the US Dollar for all transactions? We invaded Iraq (again) in 2003.

    Did you know Muammar Gaddafi announced in 2009 Libya would create its own currency called the African Gold Dinar which would replace using the US dollar? In 2011 Gaddafi was killed by NATO backed rebels.

    Did you know in 1938 Germany arrested the Rothschilds and seized their Central Bank? The following year WW2 started. Germany was destroyed.

    Did you know last year in 2021 Russia announced it is removing all US Dollar assets from its wealth fund?

    Do you see a pattern yet?

    1. Did you know that in 1989 Romania ended up paying absolutely all its foreign debts. In December of the same year, Nicolae Ceausescu was removed from power by a so-called popular revolution and executed following a summary trial held by a so-called people’s court. He was practically assassinated by the foreign secret services …

      And, more than that: Saddam, Gaddafi and Ceausescu were good friends. Did you know that?

      Do you see a pattern yet?

      1. Pe Indira Ghandi a omorat-o unul “de-al ei”, garda de corp.
        Pe Anwar El-Sadat la- omorat unul “de-al lui:, …
        Pe Ceausescu – la fel.
        … dupa care “pattern”ul se schimba – Gadhafi – ucis de americani, Hussein , la fel – chiar dac spanzurat de-ai lui…
        ==============
        Nu erau prieteni da’ nici orbi.
        Cel putin ultimii trei s-au departat de [falsii] jidani, Ceausescu chiar eliminand “reguli” marxiste din politica si economie.

  3. Daca va exista un razboi de partizani / razboi de guerila urban, conflictul se va prelungi si cifra avansata de americani e o capcana mediatica: se sugereaza ca vom avea un razboi cu putine victime, in comparatie cu realitatea. Exista riscul unui Afganistan cu arme moderne. Pe de alta parte, ca Ucraina e in mare campie, si prin urmare armele anihilatrea grupurilor rebele si supravegherea lor se simlifica mult.

  4. Ce este stiut, este ca ucrainienii sint rusi in mare majoritate; prin urmare nu e nevoie de nici o invazie.
    Nici nu e motivata si nici planificata de Rusia.
    Rusii dau rudelor lor ajutor sa se apere de genocidul intern declanst de [aceiasi] marxisti, oarecum deghizati.
    Cum politistii coopereaza cu Antifa, tot asa fortele interne “ucrainiene” coopereaza cu asa-zisii neo0nazisti.
    Stiti cine-s aia; nu sint localmicii rusi “rosii” ori “albi” ci alogenii, in special cei “scapati” din “Pale of Settlement”.

    Rusia NU ARE NEVOIE de Ucraina, promotorii talmudsti ai razbopaielor au nevoie de provocare, inscenare, instigare, distrugere … pentru planul lor frankist: sa faca cat mai mult rau, cat mai multor oameni… sa i se faca mila Mesiei lor si sa vina mai repede!
    Asta e esenta ideologico-religioasa a sub-sectei frankiste din randul sectei asiatice/babiloniana) sabateana a falsilor convertiti din Khazaria. (aia care au bagat magia neagra pe langa Tora si un Talmud “propriu” pe cae le-au tot reformat…)
    Va amintiti…?
    https://www.youtube.com/watch?v=rFr4C2BPLeM
    Benjamin Netanyahu Ordered to Hasten Jewish Messiah’s Coming

  5. Am înteles ca Vladimir a dat Armatei Rosii comanda: Drepti ! ! !Va aliniati(la granita Ucrainei, n.m.) ! ! ! N-am inteles insa de ce amerlocii tipa ca din gura de sarpe Viiiin rușiiii peste Ucraina !, in timp ce Volodea al ucrilor pune batista pe tambal si zice: hai bă, ca nu e dreaq atat de negru; înca nu va fi razboi….
    Parca amerlocii isi doresc mai tare razbelul…aparand Ucraina pana la ultimul ucrainian !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button