X

Conform legii anti-legionare, Călin Georgescu ar trebui să răspundă penal! Au curaj sioniștii să facă acest pas? Iată care este marele PERICOL care-i paște!

UPDATE Reacții la declarațiile lui Călin Georgescu despre Zelea Codreanu și Ion Antonescu: ”AUR, grupare extremistă și antisemită/ O eroizare a liderilor fasciști, politică extremistă/ Un partid politic are oficial azi misiunea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La prima vedere a imaginilor cu Călin Georgescu, răspunzând la întrebarea despre Căpitanul Corneliu Zelea Codreanu, transpar șocant curajul cu care îl evocă pe liderul Mișcării Legionare și demnitatea cu care evită să se dezică de cel pe care îl consideră un erou care a luptat pentru demnitatea umană (și nu numai, dar nu era cazul să dezvolte). Se naște întrebarea: De ce a riscat atât de mult Călin Georgescu, care cu siguranță știa ce furtună a turbaților va stârni? A fost frica de a nu se lepăda, de a nu trăda? Mai puțini știu că acest om a contribuit decisiv la construirea memorialului de la Aiud, închinat Sfinților din închisorile comuniste (peste 80% dintre ei fiind legionari). A fost atunci și un conflict cu Părintele Justin, dar se pare că până la urmă s-a dovedit a fi o manevră securistică a grupării roncea. Deci Călin Georgescu nu e de ieri, de azi familiar cu acest subiect. Acum se pare că a ieșit mai mult la rampă. Motivul, încă nu-l putem desluși. Că are legătură cu unii membri AUR sau nu, că este un demers personal, vom vedea în timp. Cert este că mai rar vezi oameni la ora actuală, care refuză cu demnitate să se dezică în public de Căpitanul!

Pus în fața faptului împlinit, George Simion, co-președinte al partidului care l-a propus pe Călin Georgescu, președinte de onoare, a spus ceva deosebit de important. Anume că există o lege în România, care condamnă evocarea celor enunțați de Călin Georgescu. Noi o știm, este infecta lege anti-legionară, bazată de minciuni ordinare, o lege neconstituțională, care trebuie anulată neapărat! Așadar, Călin Georgescu ar trebui să aibă deja dosar penal, autoritățile să se fi sesizat încă din dimineața zilei de după declarațiile evocatoare la adresa unor “criminali de război”. De ce NU se întâmplă acest lucru?

Acum, probabil unii vor sări să zică că e omul sistemului și de aceea nu va păți nimic.

Vă lansăm altă ipoteză: nu vor să aplice legea pentru că le este frică și autorităților, dar mai ales jidovilor ce întrețin această teroare națională, de a nu se ajunge la un proces de răsunet despre adevărata istorie a Mișcării Legionare, încât toată șandramaua lor, bazată pe fapte contrafăcute să se ducă în hăul istoriei, iar ei să fie nevoiți să-i ia tălpășița și să plece în Israel, unde vor trebui să pună mâna pe muncă, iar nu să căpușeze instituțiile statului cum o fac acum. Toate procesele intentate unor persoane din România pe motiv de simpatii legionare au fost pierdute de reclamanți, însă un proces în care să fie implicat un nume destul de cunoscut, precum cel al lui Călin Georgescu, nu le-ar conveni deloc.

Credem că este timpul ca adevărul despre Mișcarea Legionară să fie clarificat de istorici într-o dezbatere națională și Căpitanul Corneliu Zelea Codreanu să nu mai fie interzis, iar noi să trăim demni în propria țară!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

    1. miscarea legionara a fost declarata organizatie periculoasa fiindca a stiut cine este dusmanul in tara. puteau sa se bata cu polonezii ungurii sarbii suedezii… nu ar fi fost interzisi. cat despre asa zisii sionisti, mi-e oarecum lehamite. ei de fapt sunt evrei khazari (adica veniti din stepele asiei si convertiti la religia mosaica in 740) ei genetic nu au nici o legatura cu poporul evreu al lui david si solomon. adica sunt niste escroci imbracati in straie evreiesti.
      ei 9sionistii) sunt autorii morali ai crimelor celor doua razboaie mondiale si a holocaustului.

      1. teoria evreilor khazari pare mai degraba inventata de sionisti, tocmai pentru a se disculpa de anumite fapte criminale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button