X

Se estimează că vaccinurile împotriva Covid-19 vor provoca peste 62 milioane decese cardiovasculare în 2022 la nivel mondial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O investigație a tendințelor actuale a dezvăluit că vaccinurile împotriva Covid-19 vor provoca peste 62,3 milioane decese cardiovasculare la nivel mondial în 2022, după ce a cauzat deja o creștere a deceselor cardiovasculare în rândul sportivilor profesioniști se va dubla la fiecare trei luni în 2021. 

Stream #179 Blue Zones & The Longevity Plant Paradox w/ Dr. Steven Gundry MD by Live Different Podcast | Listen online for free on SoundCloud

Recentul referat al Asociației Americane a Inimii, publicat de Dr. Steven Gundry la Asociația Americană a Inimii din Boston în noiembrie anul trecut, a constatat că vaccinurile cu ARNm Covid-19 dublează posibilitățile de a avea un atac de cord în 5 ani, măsurate prin diferiți markeri inflamatorii la 2 luni după a doua injecție.

Dailyexpose a subliniat în articolul despre decesele în football că pe terenul de fotbal incidența cardiacă letală s-a dublat în fiecare trimestru în 2021.

Sunt primii care o suferă pentru că ei sunt cei care depun cel mai mult efort.

Sergio Agüero se retira en FC Barcelona: el Kun anunciaría su retiro del fútbol este miércoles, según prensa española | España | Liga Santander | FUTBOL-INTERNACIONAL | DEPOR

A fost foarte emoționant să-l văd pe Sergio Agüero, fostul jucător de la Manchester City, complet în formă, prăbușindu-se, apoi chinuindu-se să se ridice apăsând cu mâna inima, cu coechipierii în jurul lui gândindu-se că nu se poate întâmpla nimic, că voi continua să joc acum și apoi prăbușindu-se din nou. A supraviețuit, dar nu mai poate juca fotbal profesionist. Este total absurd pentru un tânăr atât de în formă. Trebuie să-i vezi pe aceștia căzuți în fotbal (31 din cauza infarctului anul trecut). Trebuie să învățăm din asta că vaccinarea este plină de otravă și trebuie să o evităm.”

Și adaugă: „Riscul de infarct miocardic este dublu la persoanele sedentare), la 2 luni și jumătate de la a doua injecție și știm că riscul de infarct miocardic relaționat în rândul jucătorilor de fotbal profesioniști a fost de 4 ori normal în 2021 și în decembrie 2021, cu 7 decese, aproape egală cu media din ultimii 12 ani de 7,8 decese pe an.

Din aceasta putem deduce că riscul pentru jucătorii de fotbal este de aproximativ dublu față de riscul pentru jucătorii de fotbal de pe teren. Dar riscul pentru jucătorii de fotbal se dublează în fiecare trimestru. Deci, riscul pentru taburetele de sprijinit picioarele se va dubla, de asemenea, în fiecare trimestru, deoarece toți au primit același vaccin și toți au aceleași proteine ​​spike în interior.

Ce se întâmplă este că jucătorii de fotbal presionează mai mult asupra inimii lor decât cei sedentari. Așa că luăm riscul Q4 pentru persoanele sedentare ca fiind de două ori normal și extrapolăm exponențial plecând de acolo dublând riscul în fiecare trimestru. Acest lucru dă riscuri Q1/2/3/4 în 2022 de 4x/8x/16x/32x normal”.

În primele două săptămâni din ianuarie 2022, s-au înregistrat deja 6 decese de jucători de fotbal în timpul meciurilor sau antrenamentelor.

  • 11 ian.2022Amir Abou Aiana – 18 ani – S-a prăbușit la pământ cu un stop cardiac pe terenul de fotbal al oratoriului de pe via Cellini din Cesano Boscone (hinterland vestul Milanului) . S-a încercat resuscitarea și a fost chemată o ambulanță. A murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. News Story EXCLUS (nu era profesionist din cauza unei disfuncții cardiace congenitale)
  • 11 ian. 2022Mateo Hernandez – 18 ani – Dimurol Salesianos Tenerife Portarul de fotbal a murit brusc și pe neașteptate.News Story 
  • 11 ian. 2022Isaías – 17 ani – Fotbalistul Flamengo de Piauí din Teresina le-a spus colegilor săi în timp ce alergau că a simțit disconfort. A încetinit, apoi a mers spre bancă, unde s-a prăbușit. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar a murit. Era a treia oară când se antrena cu echipa. News Story   News Story2
  • 10 ian.2022Filip Turk – 22 de ani – Un alt tânăr fotbalist croat a murit subit, avea doar 22 de ani: ‘Noroc acolo sus, undeva printre stele. Ne vom întâlni din nou…” News Story  News Story2
  • 6 ian. 2022 Herbert Afayo – 21 de ani – S-a prăbușit cu un stop cardiac pe Geregere Safi Playground in Lugazi, Buikwe District. A fost resuscitat și dus la spitalul local, dar a murit înainte de a ajunge la spital. O autopsie a concluzionat că a fost din cauza unui stop cardiac. A suferit o criză de malarie cu săptămâni înainte de meci (dar asta este foarte frecvent în Africa). News Story.
  • 5 ian. 2022 Oisin Fields – 30 de ani – S-a prăbușit și a murit în timp ce juca fotbal cu prietenii săi, iar moartea sa a provocat unde de șoc în comunitatea sa locală. News Story.. Într-o scurtă declarație, funcționarii au declarat: „Toți cei implicați în Liga Lonsdale sunt foarte șocați și întristați să audă de moartea prematură a jucătorului Navan Harps FC, Oisin Fields”.
  • 3 ian. 2022Marcos Menaldo – 25 de ani – Fundașul central din Guatemala Deportivo Marquense s-a prăbușit cu un stop cardiac la antrenament pe stadionul Marquesa de la Ensenada din San Marcos, luni, la scurt timp după ce s-a plâns de dificultăți de respirație. I s-a făcut resuscitare cardio-pulmonară și a fost transferat la Spitalul de Specialități unde a murit. News Story2

Decesele cardiovasculare vor continua să crească exponențial dacă, și numai dacă, producția de proteine ​​spike continuă la cei complet vaccinați. Nu știm dacă sistemul imunitar va învinge în cele din urmă vaccinurile și va elimina cu succes orice fabrică de proteine spike din organism.

Din din datele privind numarul de cazuri se pare că persoanele vaccinate individual ar putea câștiga acea bătălie. Momentan nu avem nicio dovadă că cei dublu-vaccinați vor câștiga pentru că numărul lor de cazuri continuă să se înrăutățească în comparație cu cei nevaccinați, iar cei cu al patrulea rapel au șanse și mai puține decât ei.

Deci, presupunând că creșterea exponențială la care am asistat în 2021 va continua pe tot parcursul anului 2022. Iată viitorul mortalității cardiace.

Cele mai recente cifre din datele noastre globale (Universitatea John Hopkins) privind persoanele complet vaccinate din întreaga lume sunt de 51,6% (22 ianuarie). Deci, pentru a simplifica, presupunând că nimeni nevaccinat este suficient de temerar pentru a se vaccina după citirea acestui articol, să presupunem un raport de 50:50 între cei nevaccinati și cei complet vaccinați până în 2022.

Majoritatea persoanelor nu sunt fotbaliști profesioniști și inclusiv fotbaliștii înșiși petrec doar o mică parte din viață jucând pe teren. Prin urmare, proiecția deceselor cardiace în 2022 utilizează doar cifrele fotbaliștilor complet vaccinați, amintindu-ne că rata normală a deceselor cardiace la nivel mondial este de 8,9 milioane pe an sau 2,225 milioane pe trimestru.

Aceasta se traduce la 1,1125 milioane pe trimestru pentru cei 50% care sunt nevaccinați și 2,225 pe trimestru pentru cei 50% care sunt complet vaccinați în trimestru patru 2021. Apoi extrapolăm exponențial de acolo pe baza creșterii exponențiale a deceselor jucătorilor de fotbal văzuți și catalogați în 2021 care se dublează în fiecare trimestru.

Deci, în 2022, în loc să vedem cele 8,9 milioane de decese cardiovasculare normale, vom vedea 71,2 milioane, o creștere de 62,3 milioane decese.

În acel moment, vaccinurile vor fi ucis mai mulți oameni decât HIV SIDA – doar din cauza atacurilor de cord. Aceasta exclude decesele cauzate de VAIDS și de degenerescența neurologică cauzată de vaccin. Suntem aproape 8 miliarde. Deci 62,3 milioane reprezintă mai puțin de 1% din omenire. Dar va fi cel mai mare genocid comis vreodată asupra noastră, dacă producția de proteine spike va continua la ritmul actual la cei complet vaccinați.

Traducerea Karen Smith din The Daily Expose

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Bucuria pompelor funebre. Se va semnala și o creștere masiva a productiei de saci negri. Măcar un sector al economiei mondiale sa funcționeze la parametri maximi.

  2. Cei care s-au vaccinat de buna voie au dat un cec in alb ticalosilor Marii Resetari ,o expresie de colaborationism asemanator cu cel pe care il practicau multi in Europa ocupata de Hitler.Asa ca nu inteleg de ce presa ramasa cu capul pe umeri ii jeleste atat.Pana la urma fiecare este raspunzator de ceea ce face.De ce trebuie sa fie compatimiti atata?Plus ca multi erau gata sa puna batele pe nevaccinati care,in opinia lor,le puneau in pericol sanatatea numai ca ieseau pe strada.Prostii si spalatii pe creier,duca-se,asa poate lumea va fi mai normala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button