X

Democrația liberală poate fi distrusă prin utilizarea nocivă a algoritmilor comportamentali și a inteligențelor artificiale deținute de stăpânii lumii virtuale

Genomul SARS-CoV-2 conține o secvență neobișnuită de 19 nucleotide găsită nicăieri în natură – în afară de brevetele Moderna depuse în 2018.

Genomul SARS-CoV-2 conține o secvență de 19 nucleotide #CTCCTCGGCGGGCACGTAG, probabilitatea ca secvența să apară întâmplător: mai puțin de 1 la un miliard, nu există niciun virus cunoscut care să includă această secvență înainte de SARS-Cov-2.

Moderna are brevete anterioare pandemiei care includ această secvență.

Conform cercetărilor ample efectuate de Dr. Ah Kahn Syed, Moderna a brevetat secvența unică găsită în coronavirus cu doi ani înainte de începerea pandemiei, adăugând greutate teoriei conform căreia Covid-19 este un virus creat de om.

Dr. Syed scrie: Am vrut să scriu acest blog pentru totdeauna. Ei bine, cel puțin de când Prashant Pradhan (un genomic minunat, onest și curajos) a ridicat posibilitatea încă din februarie 2020 că virusul SARS-Cov2 a fost creat de om.

Și am văzut mai multe piese de confirmare că virusul a fost făcut într-un laborator, una dintre cele mai bune aici pe zenodo și cu propriul său videoclip drăguț pentru peeps non-bayesieni aici.

În momentul în care scriu acest articol, acele linkuri sunt încă deschise, ceea ce la 12 luni este destul de bun pentru orice articol care îndrăznește să conteste prostiile propagandate de iubita noastră „presă liberă [sponsorizată de pharma]”.

Oricum, BLAST este depozitul NCBI/NIH (aka guvernului SUA) pentru secvențe genomice și proteomice, printre altele.

Este locul în care toți oamenii de știință din genom din întreaga lume își depun secvențele dacă fac o descoperire.

Funcția sa principală este de a permite compararea secvențelor de gene și descoperirea secvențelor care se potrivesc cu una pe care ați putea-o fi întâlnit în experiment.


Citeste și: Cat de aproape sunt Rusia cu Ucraina de război


Ce este o secvență de gene? Asta e ușor. Este o linie de cod, formată din orice combinație de 4 litere dintr-o secvență. Îți amintești filmul GATTACA?

Dacă nu l-ați vizionat până acum, ar trebui – pentru că este încă un film distopic care este acum prea aproape de casă.

Titlul filmului se bazează pe cele 4 baze nucleotidice (G, A, T, C) care alcătuiesc codul genetic al ADN-ului fiecărui om.

Există aproximativ 3 miliarde în fiecare celulă, creând un cod unic – rezultând în tine, un individ unic!

Codul se împerechează, astfel încât G-C și A-T se combină întotdeauna pentru a face spirala dublă pe care o vedeți în imagine, astfel încât GATTACA să fie asociat cu CTAATGT (complementul).

Codul este citit într-o direcție specifică, astfel încât GATTACA pe o componentă ar fi TGTAATC pe cealaltă (complementul invers). Unul dintre lucrurile bune despre BLAST este că nu-i pasă de versiunea pe care i-o oferiți, vă va indica totuși gena corectă.

Un alt lucru de remarcat în acest moment sunt probabilitățile. Ai făcut asta la școală aruncând o monedă (unde codul este H pentru capete sau T pentru cozi). Care ar fi probabilitatea HHHH (1 în 2^4 = 1/16). Același lucru este valabil și pentru TTTT.

Același lucru este valabil și pentru THTH sau pentru orice secvență specifică de aruncări de monede.

Încercați singur dacă nu mă credeți (prevăd secvența mai întâi și apoi vedeți de câte ori trebuie să o rulați).

Codul genetic este în esență o „monedă cu patru fețe”.

Deci, pentru orice rulare a unei secvențe specifice (de exemplu GATC), probabilitatea de a obține acea secvență EXACT este 1 în 4^4, sau pentru orice număr n de nucleotide (nt sau baze) șansa este 1 în 4^n (aceasta este simplificată). deoarece în unele situaţii probabilitatea ca următoarea bază să fie X depinde de bazele înconjurătoare).

BLAST are două secțiuni – nucleotide (BLASTn) și proteine ​​(BLASTp). BLASTp se ocupă de secvențele de aminoacizi, în același mod ca și secvențele de nucleotide.

Dar există o mare diferență, deoarece există 20 de aminoacizi (în loc de 4 nucleotide) și, prin urmare, chiar și cursele scurte (de ex. QTNS = Glu-Thr-Asn-Ser) ar avea o probabilitate de undeva în jur de 1 la 20^4 (simplificat) , care este 1 la 160.000.

Probabilitatea ca o anumită secvență de 5 aminoacizi să apară întâmplător pe aceeași bază sare la 1 la 3,2 milioane!

Articolul este mult mai complex – Dacă doriți sa îl citiți tot, aveți aici link. Apasă aici.

Sursa: NewsPunch

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Am citit traducerea de mai sus a articolului din newspunch (articolul original – foarte bun, traducerea – extrem de stangace) si imi este clar ca articolul despre care discutam are legatura cu ideea ca virusul Covid19 nu a aparat natural , ci a fost creat in laborator (teorie despre care s-a mai scris). Dar stau inca si ma gandesc si nu inteleg ce legatura are titlu articolului („Democrația liberală poate fi distrusă prin utilizarea nocivă a algoritmilor comportamentali și a inteligențelor artificiale deținute de stăpânii lumii virtuale”) cu articolul de mai sus…

  1. Asta e textul articolulului cu titlul de mai sus…:

   Am devenit păpuși voodoo!
   Antropologul israelian Noah Yuval Harari, cel care a scris „Sapiens. Scurtă istorie a umanității” și „Homo deus”, a vorbit recent despre modul în care democrația liberală poate fi distrusă prin utilizarea nocivă a algoritmilor comportamentali și a inteligențelor artificiale deținute de stăpânii lumii virtuale, plasa care acoperă și sufocă întreaga lume, ca un miceliu malefic.

   Printre altele, Harari folosește sintagma „emotional puppet”, nu numai pentru a reliefa faptul că platformele digitale au ajuns să ne cunoască mai bine decât ne cunoaștem noi înșine, ci și pentru a atrage atenția că suntem teleghidați fără să prindem de veste. Suntem controlați prin emoții, declanșate sau fabricate de armatele de cookies, algoritmi, avataruri și standarde comportamentale (de genul „valorilor comunității” sau al „corectitudinii” politice) fluide, adaptate scopurilor păpușarilor.

   Am devenit păpuși vodoo, non-playable charaters, care se mișcă și simt după cum li se dictează de către jucător, din butoanele consolei de joc. Inteligențele artificiale determină supunere și prostie artificială. Nu e de mirare că mai mult de 90% din achizițiile noastre sunt iraționale și (semi)automatice, stereotipice. Rațiunea achizițiilor și libertatea de a alege ne-au cam părăsit.

   De aceea omul „trebuie” să fie reconstruit (re-engineered), pentru a fi reconstruit „mai bine”. Build back better – vă spune mai multe acum acest slogan? Harari vorbește și despre inima acestor NPC, a acestor păpuși vodoo. Inima este depozitarul și simbolul emoțiilor umane, dar a ajuns să se comporte ca un agent dublu, care are o agendă ascunsă, ostilă posesorului.

   Plandemia a funcționat atât de bine pentru că sloganuri ca „urmează-ți inima”, „trăiește-ți la maxim viața”, „lasă frâu liber emoțiilor”, „bucură-te de basmul tău”, „încrede-te în eroii din linia întâi” etc. au fost utilizate eficient, dar deosebit de cinic și câinos de către stăpânii butoanelor emoționale.

   Patul germinativ era propice – sămânța nu acea cum să nu se transforme în buruiana teribilă în care ne sufocăm azi, crezând că ceea ce se întâmplă este pentru siguranța noastră (notă de accentuare – în România mor anual de cancer peste 100 de mii de persoane, și nimeni nu își pune problema să caute și să neutralizeze cauzele acestei epidemii; consumul irațional nu doar că determină epuizarea resurselor și sufocarea planetei cu deșeuri, dar duce și la explozia numărului cazurilor de cancer letal, căci corpul uman nu e construit pentru a ingera plastic sau a inhala particule de plumb, mercur, aluminiu, cesiu radioactiv etc.).

   Este cert că, dacă nu ne trezim din hipnoză, urmează noi spectacole de marionete emoționale, mai absurde decât ceea ce trăim acum. Urmează, foarte probabil, să trăim cu „noul” coronavirus, dar și cu scindarea minții omului, pentru a-i permite să „trăiască” mai mult în lumi simulate (de gen metavers) decât în cele fizice, palpabile, precum și cu creditul social de tip chinezesc, în care omul devine o cifră zâmbitoare, un spor infertil al unei lumi golite de Dumnezeu.

   O tușa de optimism, însă: pandemia a adus, totuși, unele lucruri bune, neașteptate, neplanificate de stăpânii butoanelor emoționale. Oamenii au citit mai mult, s-au informat, au redescoperit traiul natural, importanța familiei și a fraternității și, mai ales, sensul escatologic, de destin final al umanității, pe care trebuie să îl atribuim drepturilor și libertăților fundamentale.

   Oamenii – atât cei care aplaudă dictatura medicală, cât și cei care o contestă, pretinzând întoarcerea urgentă și fermă la „vechea” normalitate – au redescoperit că au drepturi și că „cetățean” vine de la „cetate”, unde libertățile sunt ca apa și aerul, adică, indispensabile.

   1. Pregatire psihologica pentru Goyim…
    Daca oamenii s-ar fi informat, nu s-ar fi inghesuit la inoculare/sinucidere asistata si nici nu ar fi condus masina cu botnita strans lipita de mufa!

    In afara de frica si privirea urata a injectatilor s-a remarcat anti-socializarea:
    – arestul la domicilui
    – distantarea fizica
    – interdictia de adunare in Biserica
    ….
    Uraste-ti aproapele! e sloganul care se aplica de majoritate.
    Escatologia decoperita e noua – dar cunoscuta: sa moara chiar si de foame (ramas fara loc de munca) cine nu crede in…. „stiinta”!
    Injectatul – complicele agresorilor si – prin numar (influentat de propaganda mass-mediei „particular”-talmudice) dand „forta” statistica / motivarea pentru aplicarea masurilor genocidale.
    E altceva in realitate decat zice … israelianul… in articolul preluat de Piperea si publicat in „ZIUA”.

 2. Traim vremuri de cumpana. Unii zic ca se trezeste constiinta multora, acum ca ni s-au luat atatea drepturi cetatenesti pe care le credeam imuabule. Si, zic acestia, acum putem cladi o lume noua, mai buna, aici pe pamant. Intr-un articol https://www.zerohedge.com/geopolitical/consider-possibility-already-dystopia-you-fear autorul vorbeste pur si simplu de paradis terestru. Halucinant!

  Noi, crestinii, avem alt azimut.

  Citind in psalmi intr-o zi, mi-a atras atentia un verset: 72 Bună-mi este mie legea gurii Tale, mai mult decât mii (de comori) de aur şi argint. (PS 118)

  Curios, am vrut sa vad ce-ar putea fi asa valoros; aveam o idee dar voiam validarea cu textul Bibliei. O comoara e destul pentru un om dar mii de comori e deja ceva care depaseste imaginatia.
  Iata ce-am gasit. Las comentariile deoparte pentru ca-s de prisos.

  „Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu“.

  68 Simon Petru I-a răspuns: „Doamne, la cine ne vom duce? Tu ai cuvintele vieţii veşnice; 69 şi noi am crezut şi am cunoscut că Tu eşti Hristos, Fiul Dumnezeului Celui-Viu”. (Ioan 6)

  5 De Mă iubiţi, păziţi-Mi poruncile!

  7 Dacă voi rămâneţi întru Mine, şi cuvintele Mele rămân întru voi; cereţi orice veţi vrea şi vi se va da. (Ioan 15)

  13 Deci dacă voi, răi fiind, ştiţi să le daţi fiilor voştri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care-L cer de la El!” (Lc 11)

  ce-i va folosi omului dacă va câştiga lumea întreagă, dar sufletul şi-l va păgubi? Sau ce va da omul în schimb pentru sufletul său? (MT 16, 26)

  Parintele Cleopa: Bogatia de ar curge, nu va lipiti inima de ea. Bogatia crestinilor e implinirea cu sfintenie a poruncilor Sfintei Evanghelii!

  Deci cei ce dobandesc Duhul Sfant sunt mai avuti decat daca ar avea mii de comori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings