X

E de bine. A început să le fie lor frică: Novak Djokovici a fost expulzat din Australia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Apelul lui Novak Djokovici la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore.

Judecătorul James Allsop a anunţat că apelul lui Djokovici a fost respins şi jucătorul trebuie să achite costurile aferente.

Decizia a fost luată în unanimitate de trei trei judecători şi nu poate fi contestată.

Astfel, s-a menţinut decizia ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei, ceea ce înseamnă că Djokovici va fi deportat şi riscă să nu mai poată intra în Australia în următorii trei ani.

Audierile la tribunalul federal din Melbourne în dosarul vizei lui Novak Djokovici, au durat între orele 00.30 şi 05.30, cu o pauză de o oră.

Potrivit news.com.au, avocaţii lui Novak Djokovic au încercat să-i convingă pe cei trei judecători că o mare parte din motivele ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, pentru a-l deporta pe tenismenul sârb se bazează pe presupuse comentarii antivaccinare făcute într-un singur articol publicat de BBC.

Ei au argumentat că citatul folosit de ministru a fost „selectiv” şi „înşelător”.

Dar, în ceea ce ar putea fi o lovitură pentru echipa juridică a numărului 1 mondial, judecătorul James Allsop a spus că ministrul se poate baza şi pe „folosirea raţională şi rezonabilă a percepţiei şi a bunului simţ” pentru a determina opiniile lui Djokovic.

Concret, în timp ce echipa lui Djokovic se bazează în mare măsură pe articolul BBC, unul dintre cei trei judecători a spus că ministrul poate presupune că sârbul are tendinţe antivaccinare, bazându-se pe mai mult de o ştire şi că ministrul nu trebuie să prezinte toate sursele pentru această concluzie.

Djokovici a sosit în Australia la 5 ianuarie şi forţele de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară timp de mai bine de opt ore, timp în care jucătorul a fost reţinut în aeroport.

La finalul audierii, ofiţerii poliţiei de frontieră au decis să-i anuleze lui Djokovici viza de intrare în ţară, pentru că nu este vaccinat şi astfel nu respectă regulile sanitare locale pentru cetăţenii care doresc să călătorească în Australia.

Tenismenul a fost plasat în izolare la un centru de imigranţi.

Novak Djokovici a făcut apel la decizia autorităţilor şi a primit câştig de cauză, la 10 ianuarie, din partea unui tribunal local din Melbourne. El a fost eliberat din centrul pentru imigranţi şi a început să se antreneze la Melbourne Park.

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, a doua oară viza de intrare în ţară deţinută de liderul ATP, decizie de asemenea contestată de avocaţii lui Djokovici.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Trebuia sa-siscuture praful de pe pantofi pe aeroport și sa spună N-am nevoie nici de atât din tara ra dacă nu mă vreți aici.Sa se fi întors acasă, ca dracii din Australia nu l-au vrut. Le a demonstrat valoarea lui sportiva de NOUA ori, așa încât au turbat de furie la vederea crucilor făcute pe teren de Novac.Sa – I lase pe aceia în foculiadului, care lovește tara aceea blestemata în fiecare an.

  2. Ce pretentii poti avea de la slugoii satanisti din fruntea Lagarului Australopitec, daca acestia i-au inchis ca pe vite, tocmai pe compatriotii lor! In schimb, dupa acest episod Nole va castiga foarte multi oameni care gandesc liber de partea sa, dar va avea si destui oameni impotriva sa, si anume pe aceia pt care in locul lor, gandesc “specialistii”!

    1. Djocovici este un invingator! Chiar daca a fost expulzat, el ramane un simbol al libertatii, al curajului si al demnitatii. E un exemplu de crestin adevarat si de campion absolut!
      A aratat intregii omeniri absurdul, nonsensul, caracterul discriminatoriu si totalitarismul regimului australian.

  3. Djokovic este invigatorul! Este un simbol al omului liber, sanatos, curajos si demn!
    Este un crestin adevarat, care nu-si tradeaza credinta si nici valorile in care crede.
    Procesul de care a avut parte si faptele imputate in Australia se inscriu in acelasi registru al absurdului, nedreptatii si kafkanianismului ca si judecata si condamnarea lui Iisus Hristos de catre Pilat din Pont.
    Ceea ce nu inteleg tiranii este ca si soarta lor este hotarata de Dumnezeu.

  4. Dar de ce a mintit guvernul pentru el? Ca asa s-a facut o mare ciorba din aceasta revolta. Ca a avut guvernul sarb de partea lui care ii facuse o viza falsa, deoarece este celebru, bogat si valoros pentru publicitate. Un sarb oarecare nici nu se apropia de Australia. In plus Djokovic sta in Elvetia desi dupa unele declaratii parea oarecum nationalist. Cam multe minciuni in jurul lui si probabil d-aia a castigat guvernul australian, caci minciuna nu iti da forta daca incerci sa fii de partea lui Dumnezeu cum a incercat Novak.
    Titlul este o iluzie, guvernele antihristice fac legea si nimeni nu o calca in picioare asta e mesajul din pacate. Djokovic a reusit sa se comporte ca un bogat mofturos care se energizeaza de la nu stiu ce piramide care ar exista in Serbia (conform declaratiilor lui) care a incercat sa pozeze in soldat de-al lui Hristos si nici macar n-a mai reusit sa tina sulita dreapta si i-a justificat pe astia in nebunia lor. Mai bine statea acasa. Asa prin showul pe care l-a facut a dat mai multe puncte vaccinistilor. Uf…

    1. asa zic si eu. Daca satan face un turneu in infern la nivelul -7(avicii), tu care esti crestini, iei paleta si zbori direct acolo. Acum e adevarat ca si australienii l-au pacalit ca poate veni, si apoi s-au sucit sa-i dea o lectie.

    2. Aha – multe minciuni in jurul lui Djokovic zici!?!
      Djokovici a fost un baiat cuminte, s-a straduit sa raspunda tuturor cerintelor si asa s-a si comportat – ascultator si respectuos.
      Afirmatiile dumitale sint incorecte si chiar rautacioase.
      Faptul ca guvernarea cohenvidiana din Australia nu lasa nic macar cetatenii australieni sa se intoarca acasa nu te poate motiva sa spui ca “nici un sarb oarecare…” – e alta afirmatie ilogica.
      Djokovic nu a pozt nic o clipa in “solda al lui Hristos” – aici chiar incepi sa batjocoresti omul; faptul ca i se vede crucea, ca o pupa cand castiga…. e ceva normal la un crestin, nu e nici o demonstratie ori declaratie publica.
      Cand musulmanii cad in genunchi, pupa pista de alergare (de exemplu) si-si ridica mainile spre cer in stil religios, ritualic…. aia se declara “soldati ai lui Mohamed”?

      Ai strans si pus aici atatea acuzatii nefondate, caracterizari fanteziste, nereale si pareri cretinoide luate de la “formatori de opinie” incat chiar nu stiu cum de nu-l injuri deschis!?!

      Chiar nu vezi ca nu au aplicat legea – nici macar a lor! – ci s-a incuviintat formal abuzul politic construit pe minciuni care nu sint legate de realitatea medicala!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button