X

Mii de oameni au ieșit în stradă la Amsterdam. Aceștia au protestat împotriva restricțiilor şi programului de vaccinare: “Să revenim acum la normal!” VIDEO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mii de oameni au protestat, duminică, la Amsterdam, împotriva măsurilor decise în pandemie şi a programului de vaccinare, transmite The Guardian.

Protestatarii au cântat şi au scandat sloganuri anti-guvern. Ei au defilat apoi şi au blocat traficul.

“Să revenim acum la normal!” şi “Destul cu minciunile” sunt doar două din mesajele afişate de manifestanţi. S-au alăturat protestului şi aproximativ 30 de agricultori veniţi cu tractoarele.

În ultimele zile rata infectărilor cu covid-19 a crescut în Olanda, duminică fiind confirmate 36.000 de cazuri noi.

Au avut loc proteste şi în alte oraşe ale Olandei.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Vedem în Franța, Austria, Olanda mii de oameni protestând. Ciudat, doar mii și zeci de mii? Dar milioanele de oameni care nu au primit vaccinul unde sunt? Doar nu s-au vaccinat în proporție de 100%.

  2. Ce spun niște oameni care au văzut cum militenii dau cu gaze și otrava noaptea, de aceea spuneau ei să nu circulam noaptea ca sa ne otrăvească cu
          minciuna”cavit”!
          Ne gazeaza nazistii. Par sa dea cu gaze prin toata tara nu numai in Piata Victoriei.Politie sau Jandarmerie.Nimeni nu stie si nu face nimic.  Nu Mai Dormiti !
          Gazarea Populatiei Romaniei a Inceput 28 august 2020
          https://www.youtube.com/watch?v=swS3YnawStU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button