X

Virgil Popescu pregătește pe ascuns vânzarea Hidroelectrica. Tun de miliarde dat românilor

Politicienii au vândut energia ieftină a României și apoi străinii au scumpit-o spunându-i liberalizare

Pentru că a garantat că vom avea prețuri mai mici după liberalizare, Virgil Popescu cel mincinos ar trebui să se retragă de pe postul său de ministru. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așa cum Rareș Bogdan știa că nu vor tăia pensiile speciale în primele 30 de zile de guvernare, tot așa Virgil Popescu și Klaus Iohannis știau prea bine că prețurile nu vor fi mai mici ci mai mari, foarte mari, de 4 ori mai mari.

Cum este să ai pensie de 1.500 de lei și factură la încălzire de 2.000 de lei?

Așa se întâmplă când piața nu este cu adevărat liberă ci una de monopol. În aceste cazuri statul intervine și reglementează prețurile la un nivel acceptabil, ca să nu se profite de poziția de monopol.

Statul român este principalul producător de energie electrică și acest lucru este unul bun.

Dar Virgil Popescu pregătește pe ascuns o nouă țeapă românilor, el și băieții deștepți din PNL. Deși pare mai degrabă prost decât combinator, o să vă mirați cât de bine știu acești oameni să disimuleze.

În loc să termine hidrocentralele aflate în execuție și-a propus Virgil să vindem și ce avem. ONG-urile USR au blocat toate investițiile românești ca să stăm cu mâna întinsă către Europa. Nu mai producem nimic ca să fim verzi, dar trăim în sărăcie.

O grupare infracțională face jocurile în energie și dorește să pună mâna pe producția statului român. Românii au muncit două generații pentru ca noi să avem energie ieftină. Acum vor să vândă o companie de miliarde de euro.

Hidroelectrica valorează aproape 50 de miliarde de euro. Nimeni din Europa nu are bunuri de o așa mare valoare și nici bani ca să o cumpere. Așa că vor listarea la bursă pentru a cumpăra ieftin ceea ce este scump.

Viziunea mafiei din energie este să ofere maxim un miliard de euro pe acest bun strategic și apoi să ne facă facturi scumpe căci oricum românii nu mai sunt apărați de politicieni. Practic nici nu vor da banii, după un an de facturare către români vor avea și de rambursat.

La vârful rețelei se află mafia internațională care dă mită puțină aici căci politicienii români sunt ieftini, se vând pe zeci de mii și sute de mii de euro.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. Nu cred că e Bill Gates, sunt alții mai mari, mai bogați ca el. Cei 10 mari bancheri controlează președinți, guverne, țări,…

      1. Bancherii lucreaza pentru regalitati, sunt trezorierii regalitatiilor precum Savoy, Honhenzollern, Odescalchi, Hesse, Hanover, Wurttemberg, Orsini, Pallavicini, Aldobrandini care e casatorita cu Rothschild, s.a
        Aceste regalitati sunt in umbra, sunt niste criminali impreuna cu bancherii. Bill Gates, Fauci si Schwab sunt the front men.
        Toti guvernantii romani cat si cei din alte tari sunt minioni care le fac pe plac. Suntem condusi de un cartel criminal global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button