X

Australia a ales sistemul chinezesc de restricții, lockdown-uri și ”lagăre de reculegere”

VÂNĂTOAREA CONTINUĂ / Teoretic, într-un sistem totalitar (dar mai ales în democrație) regulile trebuie respectate. Oricât de aberante ar fi.

Australia a ales, prin intermediul politicienilor, să meargă pe sistemul chinezesc de restricții, lockdown-uri și ”lagăre de reculegere”. Populația s-a vaxsinat în proporție de 80 la sută. Indisciplinații au fost vânați pe străzi, bătuți, gazați. Tratați ca niște animale.

Și acum vine cazul Djokovic. Sănătos, testat, apt de joc. Globaliștii susțin că Nole ar fi trebuit să respecte regulile. Că nu poate juca tenis decât dacă-i vaxsinat (sau are contraindicații serioase). ”Infectarea nu este considerat motiv suficient pentru exceptarea de la vaxsinare”, pretind politicienii australieni, fără prea multe argumente științifice. Practic, doar cu argumentul forței brute. Așa am hotărât noi, deci așa este corect.

”Am anulat viza deținută de domnul Novak Djokovic pe baza motivelor de sănătate și ordine. Guvernul Morrison este angajat ferm în a proteja frontierele Australiei, în special în legătură cu pandemia de Kovid”, zice ministrul Hawke. Sigur, nu rezultă de nicăieri în ce fel ar fi reușit Nole să amenințe populația din Australia. Poate doar pe Nadal și Federer, în ultimă instanță.

Dincolo de ”erorile umane” admise de Djokovic, rămâne esența problemei. Cât de normal este ca sportivii să fie tratați ca niște infractori, doar pentru că au ales să nu se vaxsineze? În funcție de deznodământul din dosarul ”Australian Open”, vom ști încotro ne îndreptăm. Și dacă corecția aplicată lui Nole va fi un ”bun” exemplu de urmat și de către alte țări.

Până la urmă, politicienii australieni sunt liberi să ceară și 10 doze booster la Grand Slam-ul din 2023. E opțiunea lor. Însă ceea ce într-adevăr dă de gândit este virulența cu care mulți europeni (inclusiv românași de-ai noștri) îl atacă pe Nole. Și nu oricum, ci ca și când ar fi amenințatea nr. 1 a planetei.

Meteoritul care aduce Apocalipsa, dacă umblă nevaxsinat prin spațiul cosmic.

de ADRIAN ONCIU

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Prin faptul ca acesti slugoi australopiteci au ajuns sa incalce hotararea propriei lor Justitii referitoare la Nole, inchizand astfel in Lagarul lor, inclusiv sportul, de-acum incolo vor avea acolo la ei, „Australopitecus Open”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!