X

80% din personalul SIE este acaparat de serviciile secrete ale altor țări. Cazul Florin Câțu

Circulă de ceva vreme zvonuri de o răzmeriță în cadrul Serviciului de Informații Externe al României (SIE), între personalul de origine română și corciturile cu alte etnii, care slujesc interesele altor state, furnizând informații secrete ale statului român unor entități deloc prietenoase față de țara noastră. Procentul celor infiltrați este destul mare, depășind 80%, și cuprinde de la foști studenți bursieri în Occident, până la jurnaliști foarte cunoscuți la noi, chiar și în așa-zisa presă anti-sistem. Dintre politruci, este cunoscut cazul lui Victor… Ponta.

Mai jos puteți citi un articol despre alt pion al SIE, propulsat la conducerea PNL, ocupând vremelnic și funcția de prim-ministru al României, ptiuuuu!

Șoc! Cine sunt sponsorii lui Cîțu

„Cîțu, trimis la spălat vase în SUA de Talpeș de la SIE!” Astfel titram ”lovitura” din 7 iulie anul trecut! Atunci când dezvăluiam că, deși s-a dat ”fată mare” în cariera prezentată ca începând prin spălatul de vase prin restaurante pentru a se putea întreține ani de zile la costisitorul Grinnell College, Florin Cîțu ar fi ajuns în Statele Unite ale Americii cu ajutorul fostului șef al Serviciului de Informații Externe, Ioan Talpeș. Ridicând atunci totodată și marea întrebare despre cât ”a costat Omenia” Minodorei Ilie, cea prin intermediul căreia bătrânul combinator al SIE își desfășoară încă și acum operațiunile acoperite.

Florin Cîțu, trimis de Talpeș la Grinnell College…

… pe banii Minodorei Ilie

Subiect de presă care a devenit unul ”EXCLUSIV” pentru g4media.ro în data de … 13 ianuarie 2022! Atunci când a dezgropat astfel ancheta despre ”susținerea lui Florin Cîțu cu relații și din banii personali în SUA”…

Sentimentele materne ale Minodorei…

Și pentru a mai ”updata” din ”exclusivitatea” din 13.01.2022, să reluăm și alte piste demne de urmat, prezentate însă în ”NAȚIONAL”-ul din… 07.07.2021!

”Ioan Talpeș a venit în fruntea Serviciului de Informații Externe în aprilie 1992, cu câteva luni înainte ca Florin Cîțu să fie trimis, nu se știe încă pe ai cui bani, în SUA… Și care a stat în fruntea SIE până în 1997, în timp ce Cîțu a absolvit Grinnell College la sfârșitul lui 1996. Astfel că, stranie coincidență, visul american al actualului premier s-a desfășurat strict în mandatul lui Talpeș la Serviciul de Informații Externe. Cel în care Telpeș a fost singurul șef de serviciu secret din întreaga Europă Centrală și de Est care a predat necondiționat americanilor lista completă, cu identitățile reale aferente, ale tuturor ofițerilor acoperiți ai statului român care acționau peste Ocean! Viitorii parteneri strategici revanșându-se cu păstrarea pe funcție a lui Talpeș, în ciuda raportului contrainformativ privind coruperea acestuia, înaintat oficial de generalul Ciobanu. Raport în care se informa că Talpeș ar fi primit 6 milioane de dolari de la Zaher Iskandarani, ca să îl salveze de la arestare.”

Tot în iulie dezvăluind și cât de urât a ajuns să îmbătrânească Talpeș la marginea sistemului, ” cu tehnica după el”, de a ajuns să fie ocolit până și la mesele pe la care atârna la ”Isoletta”: ” Izolarea acestuia putând avea legătură și cu „activitatea benevolă„ de la Fundația Internațională OMENIA, acolo unde își face veacul alături de o altă fostă glorie de pe vremea mandatelor prezidențiale ale lui Ion Iliescu, încă extrem de influenta Minodora Ilie. Amfitrioana Fundației OMENIA încă din vremurile în care se spunea că miniștrii, fie ei social-democrați sau liberali se puneau de fapt la recepțiile Minodorei. Cea ale cărei sentimente aproape materne față de Florin Cîțu dau deja de gândit…”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Praful și pulberea se va alege de toți trădătorii de țară, mincinoșii, alunecoșii, care acum spun una și mîine alta, sataniștii, toți cei care se închină zeului ban. Pina la a șaptea generație. Nu este de glumit cu legile creației. Va veni și ziua cînd vor fi întrebați: Omule, ce ai făcut , omule, Mi-ai luat în desert numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!