X

Liderii AUR s-au dus peste Rafila pentru a se asigura că vaccinarea nu va fi obligatorie în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani

Reprezentanții AUR susțin că au primit garanții din partea ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, că nu va susține restricții și vaccinarea obligatorie pentru copii.

O delegație a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) s-a întâlnit joi cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, de la care a primit garanții ferme că se va opune vaccinării obligatorii pentru copii sau impunerii de restricții care să ducă la acest lucru.

„Am avut astăzi o discuție constructivă cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, în cadrul căreia ne-am exprimat îngrijorarea cu privire la felul în care urmează să demareze campania de vaccinare anti-COVID la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, iar domnul ministru ne-a garantat că nu se vor face presiuni de niciun fel, nici în direcția vaccinării obligatorii, nici în cea a impunerii de restricții, așa că părinții din România pot fi liniștiți. Decizia o vor lua doar în acord cu conștiința lor”, a declarat Marius Lulea, vicepreședinte AUR.

Potrivit reprezentanților AUR, în cadrul întâlnirii s-a mai discutat despre introducerea medicamentelor antivirale în farmacii, despre eventualele restricții și despre noi spitale. De altfel, cei de la AUR intenționează să modifice reglementările legale, astfel încât banii pe care formațiunea politică îi primește din subvenția publică să fie folosiți pentru construirea unui spital.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Liderii Aur…trebuie sa fie impotriva obligativității pt TOTI..Adulti si Copii! Pt ca ni ae incalca dreptul ! Punct!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!