X

Florin Cîţu insistă ca românii să plătească facturile la suprapreț: Nu se poate să nu plăteşti factura

Preşedintele PNL Florin Cîţu a criticat, miercuri, la DCNews, afirmaţia ministrului Energiei, Virgil Popescu, care spusese că românii care nu primesc facturile compensate ar trebui să nu le plătească până acestea nu sunt corectate de către furnizori. ”Dacă a spus aşa ceva, sper să vină să corecteze. Nu se poate să nu plăteşti factura. Aşa ceva nu se poate face”, a spus Cîţu, precizând că se va ajunge ca oamenii să nu mai plătească nici taxele.

”Haideţi să nu creăm probleme, pentru că fără cadru legal, dacă nu plăteşti factura, vor fi penalităţi, iar după penalităţi ţi se taie curentul. Nu l-am auzit pe domnul Popescu dar, dacă a spus aşa ceva, sper să vină să corecteze. Nu se poate să nu plăteşti factura. Aşa ceva nu se poate face”, a comentat Cîţu. El a arătat că trebuie să fim foarte atenţi dacă îi îndemnăm pe oameni să nu plătească factura, pentru că ”nu vor mai plăti taxe şi e complicat”. ”Eu zic să respectăm legea. Guvernul are datoria să găsească, dacă sunt facturi greşite, iar prin instituţiile statului să meargă şi să-i sancţioneze pe cei care au greşit”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma, marţi, după şedinţa conducerii PNL, că acei consumatori casnici care au primit facturi calculate greşit nu ar trebui să plătească până când când nu li se reface factura. „Evident, dacă vine următoarea factură şi aceea nerefăcută, eu cred că până la urmă se poate merge la retragerea licenţei acelui furnizor care nu respectă legea, pentru că nu poţi să te joci cu nervii oamenilor”, a spus Popescu.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. „El a arătat că trebuie să fim foarte atenţi dacă îi îndemnăm pe oameni să nu plătească factura, pentru că ”nu vor mai plăti taxe şi e complicat”.
    ”Eu zic să respectăm legea.”
    Legea cui? Tovarășii de la partid de 2 ani nu mai respectă nici o lege, însă consideră că sclavii trebuie în continuare să muncească să – i plătească pe ei.
    Nu vor mai plăti taxe și e complicat pentru tovarășu secretar de partid, nu mai pot să – și plătească stăpânii și nici să le îndeplinească ordinele dacă oamenii nu – i mai ascultă, chiar mai rău, să – i aresteze și să – i judece pentru distrugerea țării, formarea unui grup de crimă organizată, genocid și trădare.
    Începe să – i fugă pământul de sub picioare, are de dat socoteală pentru zecile de miliarde de euro împrumutate în ultimul an și jumătate care au dispărut, parte pe cheltuieli aiurea, parte în conturile lor din offshore.

  2. Oricat ne-am umfla muschii, tot va trebui sa platim facturile altfel vin sa taie bransarea. Cu cine sa te certi, cu un robot telefonic? Si cat sa astepti o rezolvare a petitionarii sau darii in judecata a furnizorului, un an minim? Singura solutie e o GREVA GENERALA, inclusiv GREVA FISCALA la nivelul intregii tari, precedata de pichetarea distribuitorilor si a partidelor politice, pentru ca din cauza lor s-a ajuns aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button