X

Slugile lui Iohannis dau Termocentrala Mintia la fier vechi: Încă un colos care va fi ras de pe suprafața pământului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este deja document oficial semnat și o chestiune de timp. Termocentrala Mintia va fi o amintire. Conducerea a decis să aceasta nu mai poate fi nici măcar conservată, din cauza costurilor.

Grupurile de producție de energie de la termocentrala pe cărbune Mintia din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH), oprite din funcționare în februarie anul trecut și intrate în conservare din primăvara anului 2021, vor fi retrase din exploatare și închise, potrivit unei decizii a Adunării creditorilor companiei de stat aflate în insolvență. Menținerea în conservare a termocentralei presupunea costuri cu întreținerea, mentenanța și paza echipamentelor acesteia. Conducerea Complexului a comunicat încă din noiembrie 2021 că nu sunt bani pentru suportarea acestor costuri.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Pemmican, mâncare de supraviețuire care poate ține și 25 de ani fără frigider, se usucă canea de vită cât mai slabă până devine crocantă ca biscuitele se macină și se amestecă cu seu de vită, ambalată apoi se ține la răcoare, se mai pot adăuga fructe uscate și măcinate/pisate dar scade perioada de conservare.

  Pâine pusnicească, apă, grâu măcinat doar când se consumă, făina se face ca o chiftea fără a se frământa, 1 cm grosime și 10 cm în diametru, se lasă la uscat și se poate consuma, durează cca. 6 luni.

  Folosiți panouri solare,
  surse ieftine de căldură cu infraroșu sau cablu de degivrare, simplu și ieftin de făcut
  Hidrogen la cerere, pentru mașină, aragaz sau sobă,
  Bio Gaz din vegetale, praf de var, balegă (baligă) de vacă etc.
  motorul magnetic de la eoliene sau un motor de forță plus o roată grea la mijloc plus un motor generator și aveți curent electric (roata zburătoare).

  1. Ioane, tu te-ai inscris la Cum să inventăm roata?!
   *un motor de forță plus o roată grea la mijloc plus un motor generator și aveți curent electric (roata zburătoare)* Whaatt???!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button