X

VIDEO. Proteste masive la Amsterdam: Mai puţină represiune, mai multă grijă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mii de oameni au încălcat interdicţia impusă de guvern cu privire la adunări în pandemie şi au protestat în număr mare în Piața muzeului Van Gogh. 

Municipalitatea din Amsterdam hotărâse ca manifestaţia de duminică să fie interzisă, precizând că poliţiştii au indicii că unii protestatari ar urma să vină “pregătiţi pentru violenţe”.

Totuşi, mii de oameni au ajuns duminică în piaţă, unii dintre ei afişând un banner cu mesajul “mai puţină represiune, mai multă grijă” în apropierea Muzeului Van Gogh.

Un grup de persoane în salopete albe şi cu măşti albe a afişat mai multe mesaje, pe unul dintre bannere scriind “Nu este vorba de virus, este vorba de control” pe o parte şi “Libertate” pe cealaltă.

Numeroşi poliţişti sunt prezenţi în zonă pentru a ţine situaţia sub control. În social media au apărut câteva imagini cu forţele de ordine care agresează câţiva protestatari şi ci câteva ciocniri între cele două părţi.

Primăria din Amsterdam a declarat zona una “de înalt risc”.

În urmă cu două săptămâni, premierul Mark Rutte anunţa că Olanda intră într-o carantină strictă pentru a încerca să ţină sub control varianta extrem de contagioasă a coronavirusului Omicron. Măsurile, inclusiv închiderea tuturor magazinelor neesenţiale, a restaurantelor, coaforurilor şi sălilor de sport sunt în vigoare până la 14 ianuarie. Toate şcolile sunt închise până la 9 ianuarie. Alte măsuri includ o recomandare ca gospodăriile să primească nu mai mult de doi vizitatori şi ca adunările în spaţiu liber să fie, de asemenea, limitate la maximum două persoane.

https://twitter.com/Brave_spirit81/status/1477618314394456066

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Admin,
    Te rog frumos sa stergi astfel de comntarii, gen al acestui @marian
    Cei ce comenteaza astfel sunt “cu treaba” pe aici special trimisi ca prin comentariile lor, cei ce nu doresc sa se vaccineze anticovid, sa fie asociati cu teroristii.
    Inca odata, te rog sa stergi astfel de comentarii, altfel eu unu nici nu mai intru pe acest blog.

  2. Este un punct de vedere, acela al utilizarii rugaciunii in locul confruntarii fizice.
    Cu adevarat Mantuitorul ne invata ca cel ce va ridica sabia, de sabie va pieri.

    Evanghelia după Luca
    Capitolul 22

    34 Iar Iisus i-a zis: „Ţi-o spun Eu ţie, Petre: astăzi nu va cânta cocoşul până ce tu de trei ori te vei fi lepădat de Mine, cum că nu Mă cunoşti“.

    Mt 26:33-35 Mt 26:75 Mc 14:30-31 Mc 14:30 Mc 14:72 Lc 22:61 In 13:37-38 In 18:27

    35 Şi le-a zis: „Când v’am trimis fără pungă şi fără traistă şi fără încălţăminte, avut-aţi lipsă de ceva?“ Iar ei au zis: „De nimic“.

    Ps 083:11 Mt 10:9-10 Mc 06:8-9 Lc 09:3 Lc 10:4

    36 Şi El le-a zis: „Acum însă cel care are pungă, să şi-o ia; tot aşa şi traista; şi cel care nu are sabie, să-şi vândă haina şi să-şi cumpere.

    Lc 22:49 In 18:10

    Slava Lui Dumnezeu!

    Acum, eu unul, după mintea mea nu am cum sa cred ca avand arme artizanale putem bate puterea satanica.
    Stiu insa ca Dumnezeu ma vede si ca ma iubește si ca daca stau in casa linistit, caldicel, asta sigur nu va fi bine chiar de ma voi ruga. Oare nu voi fi asemeni fariseilor profitori de situatii?
    Daca Ștefan cel Mare și Sfânt ar fi stat ascuns prin vreo scorbura, ar fi fost bine?
    Ce nu se poate la mine, la Domnul este ca si rezolvat.

    Poate voi muri, insa aleg moartea unei vieti cu frica de intunecatii de la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button