X

O promotoare a politicilor avortiste și de gen a fost numită noul director executiv al UNICEF

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asistenta președintelui american Joe Biden, Catherine M. Russell, o avocată internațională pentru avort și politica de gen, a fost numită noul director executiv al Fondului Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

António Guterres, reelegido como secretario general de la ONU por otros cinco años | Internacional

Secretarul general al ONU, António Guterres, a anunțat pe 10 decembrie că Rusell va fi responsabilă cu succesul Henriettei H. Fore, care a demisionat în iulie din cauza unei probleme de sănătate în familie.

Russell conduce în prezent Biroul personalului prezidențial al Casei Albe și a fost ambasadoarea Statelor Unite pentru afacerile globale ale femeilor din 2013 până în 2017.

Lisa Correnti, Author at C-Fam

Pe 23 decembrie, Lisa Correnti, vicepreședinta executiv al Institutului Catolic pentru Drepturile Omului (C-Fam), a asigurat că ambasada pentru Afacerile Globale ale Femeii din timpul administrației lui Barack Obama și după Joe Biden, este un „birou cunoscut pentru colaborarea cu grupuri de avorturi din străinătate”.

„Russell este creditată pentru că a fost arhitectul principal al unei strategii globale pentru fetele adolescente, care a fost emisă de Departamentul de Stat Obama, care a inclus „sănătatea și drepturile sexuale și reproductive” pentru prima dată într-un document de politică al SUA”, a raportat ea.

Correnti a reamintit că „sprijinul lui Russell pentru avort și politica de gen se aliniază cu problemele controversate pe care UNICEF le promovează în rândul copiilor din întreaga lume”.

„Russell a fost în fruntea promovării termenului extrem de controversat „sănătate și drepturi sexuale și reproductive” în politica internațională. Termenul este folosit pentru a promova atât avortul, cât și politica LGBT la nivel internațional și a fost folosit pentru prima dată de administrația Obama sub conducerea lui Russell”, a spus el.

Un exemplu în acest sens este că în 2015, când a descris negocierile privind Obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU, Russell a asigurat că Statele Unite au căutat să acorde prioritate „accesului la serviciile de sănătate sexuală și reproductivă ca parte a obiectivului de sănătate… [și ] accesul universal la sănătatea sexuală și reproductivă, și promovarea și protecția drepturilor reproductive ca parte a obiectivului egalității de gen”.

Correnti a reamintit că termenul „Sănătate și Drepturi Sexuale și Reproductive (SRHR)” este „considerat controversat în orice context ca un vehicul de promovare a avortului, a ideologiei de gen și a agendei LGBT”.

„Este și mai problematic în contextul politicilor pentru copii. Termenul nu a fost niciodată adoptat de Adunarea Generală. Este utilizat pe scară largă de către agențiile internaționale care l-au definit pentru a include problemele legate de avort, homosexuali și transsexuali, inclusiv de administrația Biden în politica externă a SUA”, a criticat ea.

Correnti a subliniat că Russell își va asuma conducerea UNICEF „la câteva luni după ce agenția a lansat o nouă strategie pe trei ani care include pentru prima dată o referire la „sănătatea și drepturile sexuale și reproductive”.

Ea a spus că „includerea termenului conferă UNICEF-ului un mandat provizoriu de a promova autonomia sexuală și ideologia de gen în programarea copiilor din întreaga lume”.

UNICEF se află periodic în criză pentru promovarea unor probleme controversate. Recent, după cum a raportat C-Fam, au fost nevoiți să retragă un raport privind siguranța digitală care „a concluzionat că pornografia nu poate fi întotdeauna dăunătoare copiilor”.

UNICEF a fost, de asemenea, coautorul unui raport privind educația sexuală cuprinzătoare (CSE) cu alte agenții ONU, inclusiv UNFPA și ONU Women. Raportul a plasat „accesul la avort în condiții de siguranță” și „orientarea sexuală și identitatea de gen” drept „probleme cheie ale CSE”.

Russell își va asuma noile funcții la începutul lui 2022. Ea este a opta persoană din Consiliul executiv al UNICEF și a patra femeie care conduce această organizație al cărui buget anual se ridică la peste 5 miliarde de dolari.

traducerea Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ironia face ca în timp ce omul, respectiv pruncul nenăscut este tratat ca un animal care poate fi sacrificat oricând prin avort legal pe timpul gravidității, inclusiv chiar înaintea nașterii și asta pentru „bunăstarea mamei” animalele de companie capătă statutul juridic de „membru al familiei” . În Spania tocmai s-a publicat în Buletinul Oficial al Spaniei „Legea Bunăstării Animale” prin care animalul devine oficial „membru al familiei” iar în caz de divorț al soților beneficiază de pensie alimentară pentru îngrijire.
    https://www.malagahoy.es/mascotas/Desde-5-enero-mascotas-seran-miembros-familia-juridicamente-hablando_0_1639038159.html
    Ce putem să credem? Că animalul a fost ridicat la rangul de ființă umană sau că noi oamenii am fost retrogradați la nivelul de simplu dobitoc? Nu omul a fost pus de Dumnezeu să pună nume tuturor animalelor care au defilat prin fața sa și care i-au fost date mai apoi în stăpânire? A fost invers?

    1. “omul – in cinste fiind, s-a alaturat dobitoacelor…”
      Unde duce erezia apuseana care egalizeaza sufletul cu spiritul si alatura spiritul omului de cel al animalului, jivinelor… uitati-va la Papa; asta are fata de om?

      Da’ idioata asta a fost pusa de goriloi si pastrata de Trump sa reprezinte SUA???
      Poate ca e la o comisie ANTI-copii, satanista ca si ideile pe care le imprastie otravind mintile si instigand la crime in masa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button