X

Francezii au dat jos drapelul Uniunii Europene, montat pe Arcul de Triumf din Paris

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un drapel de mari dimensiuni al Uniunii Europene, montat pe Arcul de Triumf din Paris pentru a marca preluarea de către Franța a președinţiei semestriale a Consiliului UE, a fost înlăturat după ce a cauzat indignarea liderilor de dreapta francezi.

”A fost prevăzut ca drapelul să fie dat jos în această duminică, nu stabilisem un moment exact”, a declarat secretarul de stat pentru afaceri europene Clement Beaune, care anunţase vineri că drapelul va rămâne pe Arcul de Triumf pentru ”câteva zile”.

El a respins ideea că guvernul francez ar fi luat această decizie în urma presiunilor liderei extremei drepte Marine Le Pen, care sâmbătă a afirmat că se va adresa Consiliului de Stat în vederea înlăturării drapelului.

”Guvernul a fost nevoit să dea jos drapelul UE de pe Arcul de Triumf, o frumoasă victorie patriotică la începutul lui 2022”, a spus Le Pen duminică.

”Nu am cedat, nu a existat nicio schimbare de plan… Îmi asum deplin faptul că destinul Franţei este în Europa”, a reacţionat Clement Beaune. Acesta a adăugat că Marine Le Pen şi alţi lideri greşesc când susţin că drapelul UE a luat locul celui al Franţei, întrucât acesta din urmă nu este expus în mod permanent pe Arcul de Triumf.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Oricat de frumos prezinti opiniile, daca il aduci pe cazutu’ de Zian sa ne dea lectii de viitorime, si pe aerianul (sufletist, de altfel) Nil… ratezi tot mesajul.
    Nu ne trebuie padre Pio – un auto-hipnotist, eretic si – prin urmare – de eliminat din atentia noastra.

    Nu sint 3 tari ca e acelasi jidan international…

  2. Avem aici un exemplu de mărturisire a credinței. Pentru cei slabi, tiranii folosesc chinurile pentru a-i înfricoșa. Gei puternici sunt ademeniți cu avantajele materiale și cu slava lumească. Sfântul Mucenic Gordie le respinge pe amândouă. La acestea, se adaugă influențele celor apropiați …
    Înhttps://youtu.be/LTEvMsAKcfI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button