X

Un An Nou al nostru, nu al lor!

Dragi cititori,

Indiferent cum va fi acest an, important este să fie așa cum ni-l dă Dumnezeu, iar nu cum vor vremelnicii aflați la conducere. Țara este a noastră, poporul suntem noi, în curând și conducerea va fi a noastră. Poate va fi ultima zvâcnire a neamului, înainte de marele tăvălug ce va veni peste omenire. Anul acesta vom da multe examene grele! Să luptăm, ca să fim aflați în luptă, iar moartea să ne fie o cunună prețioasă cu care vom merge în fața Împăratului Ceresc!

Vă dorim ca acest an să vă curățați sufletele, să vă ascultați glasul conștiinței, să luați aminte la Cuvântul lui Dumnezeu, încât să prindeți îndrăzneală în rugăciunea către Tronul Sfintei Treimi și către Puterile Cerești, să se îndure de noi și să ne dea răbdare, curaj, iubire, iertare și smerenie pentru a rămâne întregi la trup și la suflet.

În noul an să prețuim mai mult darurile primite de la Dumnezeu: libertatea, sănătatea, dreapta credință ortodoxă!

La mulți ani în libertate!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!