X

Astrid Stuckelberger, fost cercetător OMS și expert în pandemii, spune că vaccinurile sunt „un experiment sintetic și biotehnologic”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astrid Stuckelberger are 30 de ani de experiență ca cercetător.  În anii 2009-13 a fost legată de OMS, specialitatea ei fiind pandemiile. A publicat 180 de publicații științifice și 12 cărți.

Într-un interviu acordat unei mass-media norvegiene, Stuckelberger a spus că este îngrijorată că injecțiile nu sunt vaccinuri, „ci un experiment biotehnologic și sintetic”.

Deoarece conține modificări genetice, cum ar fi organisme modificate genetic (OMG), oamenii ar fi trebuit să fie informați despre conținutul așa-numitului vaccin.

Lucrul periculos la ‘vaccin’ este că declanșează o infecție. Nu cred că problema este proteina spike, ci că vaccinul conține grafen. Este mortal și acum avem statistici și știm asta”.

Stuckelberger a mai subliniat că „OMS nu este aceeași organizație ca înainte”. A fost o schimbare în 2016, a explicat ea.

„A fost special: organizații precum GAVI, Alianța Mondială pentru Imunizare prin Vaccin condusă de Bill Gates, au venit la OMS în 2006 cu multă finanțare. De atunci, OMS a evoluat într-un nou tip de organizație internațională. GAVI a câștigat din ce în ce mai multă influență și imunitate completă, mai mult decât diplomații de la ONU. GAVI poate face exact ce vrea, poliția nu poate face nimic.”

OMS a fost supusă unui audit în 2014 și, după aceea, a devenit mai mult o companie cu țări ca filiale.

„Când am lucrat cu relațiile internaționale ale OMS în 2013, am văzut că GAVI intra din ce în ce mai mult. GAVI a prezentat un plan de acțiune global pentru vaccinare între 2012 și 2020. Adică, opt ani în care GAVI a avut totul în mână. Bill Gates s-a ocupat de vaccinare, el s-a ocupat de tot.”

OMS deține o putere enormă asupra țărilor„, a spus ea. „Înainte, toate țările erau libere. Dar acum, când fac interviuri în întreaga lume, văd că fiecare țară face parte dintr-o „companie OMS”. OMS nu mai este o organizație membră democratică, precum ONU. Diferitele guverne formează baza „firmei”. În mod logic, este de acord cu ceea ce se întâmplă acum, deoarece „companiile” vor bani, afaceri și controlul persoanelor. E ca sclavia. Taxele pe care le plătim merg către guvernele care sunt supuse „companiei”. Sub organizații multinaționale, precum GAVI”.

Contract între GAVI, Fondul Economic Mondial și OMS

GAVI, Banca Mondială și OMS au încheiat un contract numit IFFM: Facilitatea Internațională de Finanțare pentru Imunizare. Țările noastre, oamenii noștri, plătesc OMS, Banca Mondială și GAVI pentru a-și desfășura programele de imunizare. Ceea ce înseamnă vaccinarea întregii populații. Când te uiți la planul GAVI, vezi că din 2012 până în 2020 au avut ca obiectiv acest lucru. Dar apoi nu a funcționat, au trebuit să creeze o pandemie.”

De asemenea ea a mai spus că pandemia a fost cu siguranță planificată. „Puteți vedea asta în toate documentele. Toată lumea le poate analiza, sunt vizibile, chiar în fața ochilor noștri”.

Scientists Must Replicate Findings, Ioannidis Says | NIH Record
John Ioannidis

Ea a subliniat cercetările efectuate de profesorul John Ioannidis de la Universitatea Stanford care arată că mortalitatea în 2020 nu a fost mai mare în comparație cu alți ani. „Este o minciună și nu o pandemie. OMS acceptă că mortalitatea nu este mai mare, dar nu a declarat că „pandemia” s-a încheiat”, a adăugat ea.

Stuckelberger a spus că se vede nu ca un denunțător, ci ca un expert în sănătate publică, medicină și știință. Dar acoliții lui Gates i-au declarat acum război.

„Universitățile din Geneva și Lausanne mi-au oprit toate cursurile. Sunt judecată, mă atacă. Vor să-mi retragă permisul medical, încearcă să spună că nu sunt competentă, că mint. Acest lucru se aplică tuturor cercetătorilor care spun acest lucru, acum suntem câțiva medici care avertizează decesul după vaccinare. Este periculos pentru profesioniști să vorbească despre asta.”

Fosta angajată a OMS a râs ironic de rolul presei în răspândirea minciunilor. „Mass-media sunt plătite de ‘companii’ multinaționale. Eu îi numesc pirați internaționali. Și mass-media controlează guvernele. Mass-media trebuie să devină independente, trebuie să ajute populația să obțină informații gratuite.”

Stuckelberger, care locuiește la Geneva, consideră că soluția este întoarcerea la vechea viață comunitară: „Trebuie să organizăm un sistem social paralel. Trebuie să ne întoarcem la ‘epoca vikingă’. A venit în Elveția, multe lucruri aici își au acum rădăcinile în vremurile vikingilor. Mă gândesc mult la asta: în Norvegia se pot întoarce la agricultură.

Ea crede că vaccinarea ar trebui să se oprească imediat. „Din cauza conținutului vaccinurilor. După 30 de ani de cercetări, știu că atunci când ai unul, două sau trei studii de caz și te uiți la microscop, pentru dovezi conceptuale, atunci nu mai e nevoie să faci nicio cercetare. Ceea ce vezi la microscop este o dovadă suficientă. Când până la zece experți din întreaga lume văd același lucru la microscop, este suficient.”

„În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale… Prin urmare, trebuie să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile. Cei care continuă trebuie să fie urmăriți penal”.

Potrivit Stuckelberger, ratele de mortalitate și efectele secundare raportate reprezintă doar 1 până la 10% din realitate.„După cum am informat recent, până pe 18 decembrie a fost colectată EudraVigilance, baza de date europeană în care sunt raportate reacțiile adverse la vaccinuri a adunat; 34.337 rapoarte de decese și 3.120.439 raportări de leziuni (jumătate dintre ele grave) ale persoanelor care au primit unele dintre cele patru injecții experimentale autorizate la acest moment în țările membre ale Uniunii Europene.”

„Acest lucru nu este ușor de știut, pentru că nu se fac autopsii. Există multe minciuni și escrocherii în știință și în sisteme. Testul PCR este un exemplu, medicul nu îl poate folosi ca diagnostic. Medicii sunt plătiți să susțină că decesele se datorează Covid, pe baza unui PCR care nu funcționează. Cel mai adesea, acest lucru se întâmplă fără o autopsie. Se spune că moartea se datorează Covid, chiar și atunci când nu este.”

Medicii sunt plătiți să susțină că decesele se datorează Covid, pe baza unui PCR care nu funcționează. Este groaznic că nu se fac cercetări clinice, ci doar obțin informații de la spitale. Este unic în istoria unei pandemii faptul că datele nu sunt disponibile. În Statele Unite, 17.000 decese sunt raportate după vaccinare, inclusiv copii și sugari. Este lipsit de etică să continui. Până acum, în Statele Unite, numărul deceselor este de trei ori mai mare decât totalul tuturor vaccinurilor din ultimii 35 de ani. Acestea sunt cifre oficiale, fără cercetare clinică sau validare. Ancheta nu este finalizată, dar vaccinarea continuă. Este oribil, cu adevărat criminal”

Datele VAERS publicate pe 17 decembrie de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au inclus un total de 965.843 rapoarte de evenimente adverse la toate grupele de vârstă după vaccinurile COVID, inclusiv 20.244 decese și 155.506 leziuni grave între 14 decembrie 2020 și 10 decembrie 2021.

Stuckelberger a spus că, în ciuda faptului că se administrează deja doze infinite de vaccin, în fond niciodată „nu a existat pandemia”. A fost o pandemie PCR, propagandă, propagandă a fricii… Există corupție masivă și conflicte de interese. Știința și mass-media sunt de asemenea corupte, întregul sistem este corupt. Profesioniștii sunt cumpărați cu interese de proprietate în companiile de vaccinuri. S-au gândit la asta în ultimii 20 de ani. Industria controlează mass-media, doctorii… Minciunile vin de la universități care spun „știm știința”. Este unic. Universitățile elvețiene vând Pfizer și Moderna”.

Lumea a fost înșelată. Nu au văzut că a fost propagandă. Și acele politici și definiții s-au schimbat”, a conchis ea.

Tradus de Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button